Sevdiğiniz insanın sözünüzden çıkmaması içi yöntem

Bu konu kadir tarafından 12 sene önce açıldı, 1438 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
kadir
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 185
Yanıt Sayısı: 1
12 sene önce

Sevdiğiniz insan eğer sizin sözünüzü dinlemiyor ise bu yöntem ile en kısa zaman içerisinde o kişi sizin sözünüze sadık olacaktır ve sizi dinleyecektir.
Aşağıda gelen vefkten yedi tane yaz.İçerisine yedişer tane karabiber, yedişer tane ak günlük tanesi koy.Her gece bir tanesinin üzerine duaya hizmet eden hadimlerin davet duasını yedi defa okuyarak yak.Hakkında bu tertibi uyguladığın kişi sana ram olur.Senin sözünden dışarı çıkmaz.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni,Eytaytümin2, Eydeyduşin 2, Ebrumin 2, Haytumin 2, Aratalişin 2, Hümamişin 2, Seftayümin 2, Aryuşin 2, Keryuşin 2, Matuşin 2, Etanuşin 2, Heşnaleşin 2, Ferşin 2, Ecib veheyyic kalbe fülan ibni fülaneh ala hubbi fülan binti fülaneh bi-ihraki şedidin,Ya Keryuşin vef-ali ma emertüküm bihi bi alin, elvahan 3, el-acele 3, essa-ate 3.

goncagül
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 29
12 sene önce
[QUOTE=kadir;35450]Sevdiğiniz insan eğer sizin sözünüzü dinlemiyor ise bu yöntem ile en kısa zaman içerisinde o kişi sizin sözünüze sadık olacaktır ve sizi dinleyecektir. Aşağıda gelen vefkten yedi tane yaz.İçerisine yedişer tane karabiber, yedişer tane ak günlük tanesi koy.Her gece bir tanesinin üzerine duaya hizmet eden hadimlerin davet duasını yedi defa okuyarak yak.Hakkında bu tertibi uyguladığın kişi sana ram olur.Senin sözünden dışarı çıkmaz. Bismillahirrahmanirrahim Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni,Eytaytümin2, Eydeyduşin 2, Ebrumin 2, Haytumin 2, Aratalişin 2, Hümamişin 2, Seftayümin 2, Aryuşin 2, Keryuşin 2, Matuşin 2, Etanuşin 2, Heşnaleşin 2, Ferşin 2, Ecib veheyyic kalbe fülan ibni fülaneh ala hubbi fülan binti fülaneh bi-ihraki şedidin,Ya Keryuşin vef-ali ma emertüküm bihi bi alin, elvahan 3, el-acele 3, essa-ate 3.[/QUOTE] sevgili kardeşim vefkleri göremiyorum.kaç gün uygulıyacaz ve duaya hizmet edenlerin duası hakkında bilgi verirmisin.Ben yeni üyeyim.
aşkım kaptan
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 10
12 sene önce
ee ozamn uygulayamıcaksak niye yazıyolar nasıl yapıcaz
murat23
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
selamün aleyküm bilgilendirme amaçlıdır deniliyorda tabiki haklısınız yanlış kişilerin eline geçmesi sakıncalıdır peki yüzlerce uygulama yazılmış onlarda mı bilgilendirme amaçlı dır eğer öyleyse hani kimse boş boşuna emek harçamasın umarım yanlış anlamazsınız selametle
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)