Sevdiğini Geri Getirme Büyüsü

Bu konu Ayshen tarafından 11 sene önce açıldı, 640 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
Ayshen
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce

Bir kimseyi yanına getirtmek istersen: Herhangi birgün Kamer saatinde yedi adet Beyaz biber alıp, her biberin üzerine aşağıdaki duayı kırkbir (41) defa oku. Sonra okumuş olduğun duayı bir kağıt üzerine yazıp, biberleri yazdığın kağıdın içine koy. Bu kağıdı bir şişenin içine koyup, bir ateş altına göm. Ateş devamlı yansın ama hafif olsun. Matlubun duramayıp yanına gelir. Şayet gelmezse helak olur, Allah c.c. korusun.
Okunacak ve yazılacak dua budur :

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَللَّهُمَّ سَخِّرْلِى قَلْبَ مَحْبُوبِى فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ كَمَا سَخَّرْتَ النَّارِ ِلاِبْرَاهِيمَ وَكَمَا سَخَّرْتَ الْحَدِيدَ لِدَاوُدْ وَكَمَا سَحَّرْتَ الْجِنِّ وَالشَّيَاطِـينُ لِسُلَيْمَانْ وَكَمَا سَخَّرْتَ الْبَحْرِ لِمُوسَى اَللَّهُمَّ سَخِّرْلِى قَلْبَ مَحْبُوبِى فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ وَاَحْرِقْهُ كَا النَّارْ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ نَبِيِّكَ عَلَيْهِ السَّلاَمْ اَللَّهُمَّ لَيِّنْ قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَة َعَلَى مَحَبَّة َفُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ

Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme sehhirli kalbe mahbubi fülan ibni fülanete kema sehharten nara li İbrahimi ve kema sahhartel hadidi li Davud ve kema sahhartel cinni veş şeyatınü li Süleyman ve kema sahhartel bahri li Musa Allahümme sehhirli kalbe mahbubi fülan ibni fülaneten ve ahrikhü kennar Bi hakki Muhammed in nebiyyike aleyhisselam. Allahümme leyyin kalbe fülan ibni fülanete ala muhabbeti fülanete binti fülanete.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)