Bir erkeği bir kadından ayırma büyüsü

Bu konu lahutiye tarafından 11 sene önce açıldı, 1208 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
11 sene önce

İstenen kişiyi, değişik nedenler yüzünden, elinden alan ya da sevdiği bir kimseyle evli olan kişinin onunla arasını açmak için cinciye başvurur. Bu sevilen kişi evli bir kadın, evli bir erkek, nişanlı bir kimse de olabilir. Burada amaç, iki kişinin arasını bozmak, ikisinden birini düşüncesinden caydırmaktır. Uzman kişi durumu öğrendikten sonra ara bozmak isteyeni evinin bir odasına götürür, ışık girmesini önlemek için ya bütün pencereleri kapar ya da bu işi geceleyin yapar. Ara bozmak isteyen, diz çökerek yere oturur, yüzünü kuzeye, arkasını kıbleye döner. Cinci okunmuş bir tuzlu sudan adamın başından aşağı yedi damla damlatır. Bu arada araları bozulmak istenilen kişilerin adlarını sorar, öğrenir. Adları oluşturan harflerin sayısınca adamın çevresinde döner, her dönüşte “……” der. Bu sözün anlamı “tanrı’nın kargışı onun üzerine olsun” dur. Bu işlem bittikten sonra, cinci cinleri çağırır, adamı odadan dışarı çıkarır, kendisi karanlıkta kalır, adam gider, ocak başında oturur. Cinci, karanlıkta, cinlerle konuşur. Bu arada yüksek sesle “cin· suresini “.okur, bitince o da ocak başına gelir, adamın yüzüne yavaşça üfler. Sonra araları bozulmak istenenlerin adlarını söyler, ocağa yedi kez tükürür, lanet eder.

Bu işlem … gece, ya da …gün yinelenir.”Sonuncu kez bir taşın üzerine .. Şın, bir mim·, … vav yazıp ocağın çevresinde bir kez döndürür, ocak başında oturanın göğsüne değdirir, çeker. Yine cin suresini okur, üfler. Bir yemek kaşığı tuz alıp okur, bir muşambaya sarar, adama verir. Böylece cincinin işi biter. Ara bozmak isteyen, yazılı taşı kadının evinin eşiği altına gizler, tuzu da erkeğin su içtiği ya da içtiği suyun alındığı çeşmenin altında bir yere saklar.

Muşambaya sarılı tuz eriyinceye, taştaki yazılar silininceye değin iki kişinin araları açılmaya başlar ya da açılırmış. Bunu yapan cincinin, yaptıranın kesinlikle gizli kalmaları, kimsenin onlardan kuşkulanmamaları gerekir. Bilinirse, böyle cincinin de, bunu yaptıranın da cenaze namazı kılınmazmış.

Bu işlemi erkek de, kadın da yaptırtabilir.

beymen
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 115
11 sene önce
Böyle birşey yaptirani ve yapani Rabbim kahhar sıfatıyla kahretsin
iskender6321
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
bunu yapanın canı cok yanacakı gidip bunu yapsın
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)