Erkeğin Gözünün Bağlanması Sana Aşık Olması İçin Büyü

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 667 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Bir erkek sevdiği bir kadınla oynaşmak ister de buna olanak bulamazsa, kendisini kocasının durumunda göstermek içini kadının gözlerini bağlar. Gözleri bağlanan kadın kendisiyle yatan erkeği kocası sanıp ses çıkarmazmış.
Erkek, sevdiği kadının iç çamaşırından küçük bir parça kesip alır. Gizli yapılan bu iş kadının sezmeyeceği nitelikte, alınan parçada göze batmayacak nitelikte olur. Cinci, giysi parçasını, erkeğin başı çevresinde yedi kez döndürür. Her döndürüşte kadının, erkeğin adlarını söyler ‘’ya kaadir’’ diyerek yere üfler. Sonra üç mum alıp bir üçgen oluşturacak şekilde ayrı ayrı yere koyar, erkeği mumlar arasına oturtup, mumları kadının ve erkeğin adlarını söyleyerek yakar. Kur’anın ‘’El-Ra’d’’ suresini okuyup erkeğin dileğinin yerine getirilmesi için Tanrıya yakarır, kadının giysilerinden alınan yamaya üfler. Sonra mumları ya hay diyerek bir bir söndürür. Kadının kullandığı çeşmeden alından bir bardak su ile yamayı yıkar, ocakta kurutup üçe katlar. Her katlayışta, yine erkekle kadının adlarını, bu işlemin neden yapıldığını söyler. Bir kağıdın üzerine kadının adının ilk harfini kırk, erkeğinkinide yedi kez yazar. Harflerden alt alta kırk bir sin üç mim bir elif yazar. Yamayı bu kağıda sarar ‘’medet ya cin’’ deyip kağıdı yedi kat muşambaya, muşambayı üç kat yeşil beze sarıp kırk bir dikişle dikerç her dikiş vuruşta kadının, erkeğin adlarını söyler. Erkek bir Cuma gecesi, yatsıdan sonra bu muskayı kadının evinin kapısının eşiği altına gizler. Kadın bu muskanın üzerinden yedi kez geçtikten sonra, kendisini seven erkeği geceleyin, kocasından ayıramazmış. Erkek, sevdiği kadına uzaktan görünüp, kaş göz eder, yedi gün sonra da yatağına girermiş.

Munecim
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 102
Yanıt Sayısı: 441
12 sene önce
Eline saglik dreaymcim tewekkurler kaynagi bile gucludur ya.cinci buyuler kitaptan alinti tam olarak yazdiniz.yine emegine saglik.....yapma zamani utaritt saatidir.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
guzel buyuymus cok begendim elinize saglik,iradeye hukum var
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce
Medet ya cin demek bir müslüman icin ne kadar doğru bilemem . Hayır büyüsü gibide değil yaniii . Ama yinede not alıcam :)} bekar kadınlara da yapılabiliyormu ?
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Bu büyüyü yapmak sadece dine aykırı olmasıyla değil,insanlık suçu ve ahlaksızlık olması nedeniyle de dikkate bile alınmaması gereken bir uygulamadır..... Evli kadını baştan çıkarma çabası son derece ahlaksızca bir girişimdir....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)