Cadı Olmak için İzleyeceğiniz Adımlar

Bu konu urania tarafından 11 sene önce açıldı, 1716 kere okundu ve 16 Cevap verildi.
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
11 sene önce

Cadı olmaya nereden başlayacağını bilmeyenler için izleyeceğiniz adımları özetledim.
Coven ve gruplardan bahsetmeyeceğim çünkü cadıların tek olarak başlamasına inanıyorum. Cadılık hakkında öğrendiğiniz bilgiler ve uygulayacağınız pratik büyüler sizin için doğru hissettiğiniz şeyleri size öğretecektir.

1. Adım Yolunuzun Keşfi

Okuyun ve çalışın. Cadılık hakkında kitapları, web sayfalarını bu konuda elinize alabildiğiniz herşeyi okuyun. Cadılığın Temel İnanç ve İlkeleri hakkında öğrendikleriniz sizin için doğru bir yol ise karar verebilirsiniz. Biliyorsunuz ki Wicca doğa tabanlı bir dindir. Doğayı keşfedin ve yaratılanları hissedin. Kampa gidin. Dağları gezin. Göllerde yüzün. Güneşin ve Ayın ışığında uzanın. Kuşları izleyin.

Tanrılar ve Tanrıçalar hakkında olabildiğince bilgi öğrenin.

2. Adım Yolunuzu Tanımlayın

Artık cadılığın temellerini biliyorsunuz. Ve bu inanç sistemine başlamaya kesinlikle karar verdiyseniz bir defter alın ve cadılığı niye seçtiğin hakkındaki bazı soruları cevaplayın. Cadılık sizin için ne anlama geliyor? Cadılıktan ne öğrenmeyi ve ne başarmayı umuyorsun? Bu yolu takip ederseniz sizi ne endişeye düşürür? Tanrıları ve Tanrıçaları gözünüzde nasıl canlandırırsınız? İlahi sizin için ne anlama geliyor?

Tamamen dürüst olun. Bunu sizden başka kimse okumayacak ( Bu kitap sizin Gölgeler Kitabınız olacak ). Bu soruların doğru ya da yanlış cevabı yoktur. Bu sadece yolunuzu tanımlamak için bir yoldur.

3. Adım Büyüyü Keşfetmek

Farkettiyseniz henüz büyü ve ritüeller hakkında hiçbir şeyden bahsetmedim. Çünkü büyü ile çalışmak için önce ilk 2 adımı tamamlamanız gerekir. Büyü filmlerdeki gibi hokus pokus değildir, ihtiyaçlarınıza uyan şeyleri emretmek için doğal düzeni bükmek değildir. Büyü, istenen sonucu elde etmek için Yaratıcı’da, doğada ve kendinde bulunan enerjinin kolayca artırılarak enerji kanalize edilmesidir. Büyü ile çalışmaya başlamadan önce,bunun ne olduğunu, nereden geldiğini ve büyü çalışmalarında etiğin önemini anlamak gerekir. Kendi eylemlerinizden sorumlu olduğunuzu unutmayın. Eğer büyü ile birisine zarar verirsen, er ya da geç sonuçlarıyla yüzleşirsin.

Ayrıca bir ritüelin temel yapısını anlamak gerekir: daire açmak, gardiyanları çağırmak, Tanrı ve Tanrıça davet etmek, enerjiyi yükseltmek ve yönlendirmek, topraklama ve merkezleme, daireyi kapatmak. Ay’ın evrelerini ve büyüyü nasıl etkilediğini bilin. Ay’ın ruh hallerinizi ve vücudunuzu nasıl etkilediğini hissetmeyi öğrenin.

4. Adım Odaklanmak

Konsantrasyonunuzu artırmak için bazı meditasyon ve görselleştirme egzersizleri deneyin. Odaklanma ve görselleştirme yeteneği büyü gücünüzü oldukça artıracaktır. Sakin olmayı öğrenin. Kendi içinizden, güneşten, topraktan, ay ve yıldızlardan gelen gücü çekmeyi öğrenin. Tanrı ve Tanrıça’yı çağırdığınızda, onların sesini duymayı öğrenin.

5. Adım Büyü ile Çalışmak

Şimdi bazı temel büyü çalışmalarına başlayabilirsiniz. Ben başlamak için Dolunay ya da Yeni Ay Ritüelini öneririm. Tabi siz kendiniz için daha rahat hissettiğiniz bir ritüel ile başlayabilirsiniz. Kitaplarda yazılmış ya da web sayfalarında yayınlanmış büyüleri ve ritüelleri kullanabilirsiniz fakat bu büyü ve ritüeller sahibi için yazılmıştır bu yüzden onları kendinize ait ritüel oluştururken kılavuz olarak kullanmalısınız.

Mümkünse her cadı kendi büyü ve ritüellerini kendisi oluşturmalıdır.

6. Adım Kendini Adamak

Bütün bu adımlardan sonra hala cadılık yolunda ilerlemek istiyorsanız artık kendini adama ritüelini oluşturma zamanı geldi. Bu ritüel sana ait olmalı ve ritüeli gerçekleştirirken yalnız olmalısın. Sizin için en anlamlı olacak şekilde ritüelinizi oluşturun. Ritüelde kendinizi cadılığa adadığınızı ve Tanrı ve Tanrıça’ya bu yolda devam etmek istediğinizi söyleyin. Kendinizi anlatan bir şekilde ritüeli gerçekleştirin.

Zaten sitemizde Adanma Ritüeli ile ilgili konu mevcuttur.

7. Adım Networking ( Gelişmesinde kendine yararlı olacak kişilerle görüşmek )

Ben bir cadının covene katılmadan önce tek başına 1 yıl çalışmasını öneririm. Bu 1 yıl içinde Sabbats Tam Döngü kutlamak için ve en iyi olanı öğrenmek için size şans verir. Bir Covene katılmasanız bile, yeni fikirler öğrenmek için ve ilgi alanlarınızı paylaştığınız diğer insanlarla buluşmak her zaman iyidir.

8. Adım İnisiyasyon

İnisiyasyon kavramında birçok farklı görüşler vardır. Benim görüşüme göre, cadılık inisiyasyonu herzaman solitary ritüel olmalıdır.
Bu, ilahi ve kendi aranda özel bir andır, kendini tamamen Lord ve Lady’e ve cadılığa adarsın. İnisiyasyon sizin için anlamlı birşey olmalıdır. Ritüel sadece sizin tarafınızdan oluşturulmuş olmalıdır.

Yazı tamamen alıntıdır.

tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Cadı-denilen kimseler tarihte kendi enerjilerini ve doğanın enerjisini keşfetmiş ve onları kullanmayı beşermiş kimselerdi,ritüellerine büyü dahi ederek toplumun tepkisini kazanmış ve yakılarak cezalandırılan kimselerdi.Elbet zaman değişti,her şeyin enerji taşıdığı keşfiyle ve kabul görmesiyle enerjileri kullanmak gayet doğal oldu ve bundan dolayı da yargılanan yok.Tarihteki cadılık ile günümüzdeki cadılık ile aralarında epey fark var.Günümüzdeki cadılık tamamen ruhsal yönden enerji yükseltme yönündedir ve topluma herhangi bir müdahaleleri söz konusu değildir,grup halinde de olsa tamamen bireyseldir alanları-çekirdek aile yaşamı gibi,ama istisnalar da vardır muhakkak,her ne kadar onların etkisinden doğan ortada görünür bir şey olmasa da,duyulmamışsa da.Ben sıcak bakmam bu akıma-Tanrı ve Tanrıçalara taparlar,bu da bu işin günahı,çünki Tanrı tektir,birdir.Elbet doğanın koruyucuları var ama bunlar Tanrı değil,sadece görevlendirilmiş ruhani varlıklardır,Tanrı yerine başka bir hitap şekli kullansalardı olurdu,belki benim de ilgimi çekerdi ve üzerinde dururdum.Ancak genel anlamda ilginç bir dal ve seçeneklerden biridir ve bu açıdan baktığımda diyecek sözüm yoktur.Güzel paylaşım,teşekürler.
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
cadı seytandır soyundan gelir sonradan cadı olmak pek etkin olmaz üvez sineyine benzer ses tonu vardır seytana tapar kurbanlar verir seytani ibliş cinlerle birlikte yaşarlar onlarla evlenir yaşamını onlarla sürdürürler bir cadının kim oldunugu şu devirde kimse kolay kolay anlayamaz onlarda insanlık deyişirken deyişti ve gelişti insan ruhlarını seytana vererek ondan çıkar elde ederle çocukları kurban ederler bir cadının girip çıktıgı yer çok agır sekilde başınç lanet yüklüdür dogan çocuguda seytandır rahme habis ruh düşer laham gibi kokar size nazar ederse dengeniz bozulur gözünüz kör olur titremeye başlarsınız nefesiniz kesilir çok agır felaket lanet işler başınıza gelir cadı olan bir mahalde asla gençler kolay kolay evlenemez hayır bereket olmaz orasını lanetli ruhlar mekan etmiş olur
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
gözleri çok derin olur titreyerek yürür göz perdesi açık biri onun girdiyi çıktıgı yerde ne oldugunu görür zift dumanı siyah dumanlar dolar oraya sarımsak kusuntu kokusu gibi koku yayar şeytan gibi dilini çıkarır
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
ve kimsesiz insaları kendine mecbur eder hipnoz eder ruhunu şeytana emdirir hayatı boyunca elinde oyuncak eder
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
cadı şeytandan başka kimseye tapmaz girdiyi çıktıgı yerde zehirlenmiş gibi olursunuz başınız agrır
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
cadının oldugu mahali kötü ruhlar mekan eder orda hiç bir sekilde hayır olması mümkün deyildir elinin dilinin temas etmesi bile bütün melekleri kaçırır orayı lanet kıtlık hastalık sarar cadıların yok edilmesi gerek bu kunuda kimse bi sey yapmıyor erkek cadı dişi cadı olarak iki ye ayrılır soydan gelenler safkan olanlar vardır çok tehlikelidir ritüele büyüye ihttiyaç duymazlar nazar etse 2 sene deli gibi gezersiniz yüzünü görseniz cenabet olursunuz siz fazla kitap okumuşsunuz film seyretmişsiniz
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
bir cadıyla kavga etseniz 10 bin volt elektirik çarpmışa dönersiniz zehirlenmiş gibi kıvranırsınız içinize siyah dumanlar dolar ülkemizde cadılar ayın dolunayın çekim alanı fazla olan yerini tercih eder ülkemizde ayıntap
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
ayıntapda yapılan büyüler daha çok seytan toplar seytani varlıklar orda daha etkindir
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Sizin söz ettiğiniz cadılıktan öte-daha çok sadist satanistleri çağırıştırıyor ve onlar taşır taşır tarih öncesi asıl cadılık izlerini.Burada bahsedilen satanist olanları değil.İkisi arasında uçurum kadar fark olmasa da yine büyük ölçüde fark var-biri madalyonun kara yüzüdür,diğeri ak yüzüdür -yine de taraf tutmam,her ikisi de zalimce kurbanlar verir,kan kullanır,cehennem ehlini kullanır -aralarındaki fark :ellerindeki gücü kullanma amacıdır.Söylemiş olduklarınızı siz nerede okudunuz merak ettim,bu ölçüde kötü yönleri tek bir noktada toplamışınız,cadıların üzerine indirgemişiniz.
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
aynı sey cadı zaten seytanın karısdır satanisde kim oluyor istersen seni gerçek cadılarla tanıştırıyım onlara bi çat konuş bak ne oluyor matriks filminde zannedersin kendinizi hiç cadı gördünmü yaydıgı lanetten bedenin yamulur vucudundaki sular çekilir zehirlenmiş gibi olursun ölece orda kalırsın sanki bir cadı gördün onla bi münasebetin oldu uzmanlaştın tek yaptın film izlemek kitap okumak o kitaplar boşşşşşşş savaşa giderken kahramanlık hikayeleri anlatılır adamın içinden cepeye koşmak gelir ama orda ne oldunu görünce öle olmadını anlar orası dünyanın en rezil yeridir onu anlar cadı habis ruhdur lanetdir iblislerle birlikte yaşar bulundugu mekanı onlarla doldurur
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
o senin bahsettiyin seyler çocuk masalları kendin bile inanmıyorsunudur
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
cadının en büyük zevki bir insana eziyet etmekdir zülüm etmekdir dünyada onu hiç bir sey bu kadar mutlu etmez seytani cinlerle akrabadır cadılar onlarla evlenirler onlarla yaşarlar yunancaya benzer bir lisan bilirler ayrıca tuafdır bu seytanın lisanıda konuşurlar ve ölülerinin mutlak sekilde yakılması gerekir içindeki bedenine yerleşmiş seytanın çocukları siyah pis bir duman gibidir bir cadı bir mahale giderken ordaki bütün insanlar gece 12 den sonra etkilenmeye başlar kötü ruhlar o kişilere etki eder onun çıkarı menfati dorultusunda o kişiyi pasifize eder gönderdiyi kötüruhlar karasinek gibi bir bulut oluşturur anafor gibi döner
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
bir cadını geçek görüntüsü kulakları sivri gözleri siyah sürme çekilmil yarasa kurt köpeyi arası lanet bi seydir akıllı olun cadılardan uzak durun yüce allah kitap göndermiş insanları ne kadar çok seviyormuş ona itaat edin pis işlerle uraşmayın elinizi verseniz kolunuzu koparırlar derinizi yüzüp tuvaletin önüne paspas yaparlar
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
13/05/2013 tarihinde açılmış,konu sahibi bile artık forumda değilken sürekli bu tür konuları gündeme getirmendeki amacı anlamış değilim.. Forumumuz sadece cin peri ağırlıklı bir forum değildir,2 sene önceki yardım konularını sürekli gündeme taşımanız doğru değil.... Üyelerimizin farklı sorunları da var...... sizin cadı cin merakınız üyelerimizin sorunlarını anlattıkları konular geriye itmeye başladı,eğer mutlaka yardımcı olacaksanız daha güncel konulara yönelin bu son uyarımdır...... Profilinize yazdığım mesaja da nezaketen cevap vermeniz gerekirdi....
Makeup
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
7 sene önce
Hemen hemen cevrem ve onların çevresi kayıp olan herhangi birseyleri ni hayvanlar ida olsa bana sorar bende yerlerini görüp söylerim. Kişiyi hipnoz edebiliyorum gozlerime bakmasi yeterli. Girdigim ortam da kitlik olabiliyor. İsleri ters gidebilir lakin bu bana zarar vermediği istediği takdirde
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
7 sene önce
cadi covenleri siz cadilikda yetiniz artinca sizi bulurlar yaydiginiz enerji sayesinde.ancak onlar sizi bulursa katilabilirsiniz hakiki covenler kastetiklerim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)