Bunlar ne olabilir

Bu konu taş tarafından 10 sene önce açıldı, 649 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
10 sene önce

merhaba ; ben dün akşam odamda uçusan birşey gördüm sinek gibiydi ama o kadar hızlıydı ki sinek olması imkansız sonra resmini çekeyim dedim ve telefonun camerasını açtığımda şoka girdim çünkü onlardan bir sürü var beyaz beyaz resimlerini çekerken çoğunu yakaladım nerdeyse adım atacak yer yoktu ve o kadar hızlılar ki sanki bir yere koşuyor gibi bu manzarayı görmeliydiniz sonra bunların gözle görülmeyen mikroplar olduğuna karar verdim ama bir tarafım bunu kabul etmiyordu çünkü bazılarını görüyorum bazen odam da ya da gölgesini bunu görmeliydiniz…. mantığımı çalıştırmaya devam ettim ve sabah dışarıda çok fazla mikrop olduğundan camerayı aynı şekilde çalıştırdım ama hiç onlardan yoktu sonra da kapalı bir ortamdadır belki diye bir odada denedim yine yoktu ….

tek mantığım bunların mikroorganizmaların olduğu
bir tarafımda denemelerimin neden aynı şekilde sonuçlanmadığı düşüncesi

sizce nedir bunlar_?

PlutoniK
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 54
10 sene önce
cep telefonu kamerasıyla gözle görülemeyecek mikropları görebilmek hmm.. :roll: teknolojinin o kadar geliştiğini sanmıyorum, profesyonel makinamla bile göremiyorken onları.. dediğiniz şey tozlanma da olabilir :) hı ama çok nadir durumlarda sizin gözünüzün göremediği ama kameraya yansıyabilen, mikrop olarak tanımlamadığımız başka şeylerde mümkün tabi.
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
anlamadığım bir noktayı sormak istiyorum , resmini çekerken çoğunu yakaladım demişsin sonra da bir iki dedin resmi görmeden tahmin et zor...
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Reisimleri koysanızda bir görsek neymiş bu vatandaşlar... Mikroorganizmayı çıplak gözle göremezsiniz. Adı üzerinde, mikro.
Silent
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 71
Yanıt Sayısı: 473
9 sene önce
Orb görmüşsün bende daha önce fotoğraflarımda yakalamıştım heyecan verici oluyor gerçekten aşağıda kısaca bilgi verdim :) ufakta bir örnek.. [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVobSGbtHOART9sJeZs_10cL12-7aCKhlxfsawnKfk6nTn7q9S[/IMG] Onlara Ingilizce’de ‘orb’ denilmesinin sebebi küreye benzeyen sekillerinden ileri gelmektedir. ‘Orb’ anlam olarak ‘küre, daire, gökcismi’ demektir. Ne olduklarina dair birden fazla sav var. *ölen kisilerin ruhlari/hayaletler *çok boyutlu ışık varlıkları *Bir takim belirlenemeyen bilincli varlıklar *Fotoğraf anomalisi Genel ozellikleri: *Sürü halindeler ve organikler/canlılar. *Soğana benzer cok katli derinlikleri var. *Hem fiziksel hem de eterik bedenleri var. *Bilince sahipler: Bazi bilgeler onlarla konuşabiliyor. *Hızlılar…çok çok hızlılar. *Baska bir boyuttan geldikleri dusunuluyor, ozellikle bilim adamlari bizim boyutumuzda gorunur olabilmek icin bu tur ruhlarin titreşimlerini düşürdüklerini ileri sürüyorlar. ALINTIDIR..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)