Karadeleler Cin Baskini

Bu konu RED KIT. tarafından 10 sene önce açıldı, 585 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
RED KIT.
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 67
10 sene önce

Bir haber ajansı gazetelere Davutlu köyünde, köylülerin hava karardıktan sonra cin benzeri esrarengiz yaratıklar gördükleri için saat beşten sonra korkudan sokağa çıkamadıkları ve korktukları ile ilgili bir haber geçti. Haber tüm gazetelerde küçük puntolarla önemsiz bir haber olarak yayınlandı.



Aynı günler gazetecilerin dikkatini çekti ve olayı yerinde araştırmak için Davutlu Köyüne gitti. Köyde konuştuğu ve filme aldığı herkes birtakım yaratıklar gördüğünü iddia ediyor ve akşam saat beşten sonra kesinlikle sokağa çıkmıyorlardı. herkesin gönülden inanarak korkuyla anlattığı esrarengiz olaylar genç gazeteciyi köyde kalmaya teşvik etti.



Tam on bir gün süreyle köyde kalan gazeteci olağan üstü hiç bir olaya rastlamayınca yanında getirdiği video kamerayı köydeki 14 yaşında bir çocuğa bırakarak köyden ayrılmaya karar verdi. çocuk, eğer köyde olağan dışı bir şey olursa kamerayla kaydedecek, daha sonrada kasetleri gazeteciye verecekti.



Genç gazeteci, köyden dönüşünden üç gün sonra gece yarısı, sivil giyimli dört jandarma tarafından İstanbul’daki evinden, köyde kayıt yaptığı kasetleriyle birlikte alındı ve Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinin jandarma komutanlığına getirilerek bizzat bölgedeki jandarma komutanı kıdemli yüzbaşı A.S. tarafından sorgulandı. bu sorgulama kamerayla kayıt edildi… sorgulamanın sebebi Davutlu köyünde üç hanede, video kamerayı bıraktığı çocuk da dahil olmak üzere toplam 7 köylü kısmen parçalanarak öldürülmüş, evlerin birinin duvarına ise kan kullanılarak gazetecinin Arapça alfabeyle yazılmıştı.



Olay büyüyerek halk arasında korku, kargaşa ve paniğe sebep vermesin diye bir cinnet olayı gibi köylülere anlatıldı ve örtbas edilerek, cenazeler sadece köylülerin ve jandarmanın katılımıyla büyük bir gizlilikle köy mezarlığına defnedildi.



Köylülerin çoğu bu olaydan sonra köyü terk ettiler. Sorgulandıktan sonra serbest bırakılan gazetecinin üzerindeki tüm giysiler iç çamaşırları ve çorapları dahil ,botları, çantası ve not defteri 3 şubat 1989 salı günü , Davutlu köyünün arkasındaki ormanda terk edilmiş olarak bulundu. Gazeteci H.B. nin ismi ise kayıplar listesinde kaldı. Yüzbaşı a.s. olaydan bir sene sonra 1990 yılında psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı malulen emekli olarak İstanbul’a yerleşti ve tedavi görmeye başladı.



2006 yılında ise henüz 59 yaşındayken, girdiği bir bunalım sonucu kendisine ait tabanca ile başına bir el ateş ederek intihar etti.



Babasının ölümünden sonra yüzbaşı A.S’nin özel kasasını açan kızı S.F, kasada üç adet büyük zarf buldu. zarfların bir tanesinde siyah beyaz fotoğraflar diğer ikisinde ise kayıp gazeteci H.B.ye ait bir not defteri, 1989 yılına ait gazete kupürleri ve üç adet video kaset vardı. Kasetlerin üzerinde yazan tek şey Karadedeler olayı 1989’du. İlk video kayıtları gazeteci H.B.nin köylüler ile röportajını, ikincisi ise H.B.nin babası tarafından sorgulanmasını içeriyordu. Üçüncü ve son video ise köylü çocuğun çektiği görüntülerden oluşuyordu. bu son videoyu seyretmeye başladığı ilk on dakikadan sonra korkudan kanının damarlarından çekildiğini hissetti.Yirmi ikinci dakikadan sonrasını ise seyredecek cesareti bulamadı kendinde. ALINTI.

seba
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 277
10 sene önce
Yazilanları okurken kalp atışlarım hizlandı ürktüm gercekliği var mı acaba . Büyü filmini hatirlattı bu konu
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
Sinemasi bile yapildi bu olayin gercek yasanmis
marc-kara
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 19
10 sene önce
Bu filimi internetde bakabilirsiniz. kendim buldum ama daha henüz bakmadim. burada belirli sitelerin adresslerine verme yasagi varmi yokmu bilmiyourm, ondan dolayida link yada site adi veremem. ama herkes o video siteyi bilir! bulmak isteyende rahatlikla bulur! iyi aksamlar
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Hasan Karacadağın tüm filmleri ve değindiği şeyler gerçek yaşanmıştır.. Birde korku seansı diye bir film var etkileyicidir ve oda gerçek yaşanmıştır.. Saha ck var çünkü paranormal gerçek yaşanmış filmlerini araştırır izlerim... Lahutiye ve kardeş sitelerin dışında link ve isim belirtmek yasaktır...
Umut_64
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 28
Yanıt Sayısı: 899
10 sene önce
Filmin adını öğrenebilir miyim?
CaZGiR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 498
10 sene önce
cok ilginc bende merak ettim filmlerin isimleri varmi acaba ?
marc-kara
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 19
10 sene önce
1. El Cin (almanyadan yazdigim icin ötürlerk yok, sorry :sad: ) filimin sonundaki sembollar ilginc (hz süleymanin anahtari kitabindaki benzer isaretler) 2. Dabbe serisi 1-4 (3ve 4 baya etkilici) 3. Musallat 1-2 4. Büyü 5. Karadedeler (henüz bakmadim) saygilar
marc-kara
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 19
10 sene önce
karadedeler filimine simdik bakdim. cekimler oyuncular tarafindan oynamis gibi geldi bana! sözde gercek görüntüler diye söylendigi icin. filimin son sahneleriden birisi olan, erdincin tüfeki kulanmasi hatali (yani oyuncular tarafindan) oldugunu dusunuyorum. cocuk parmagini tüfegekde kulanmiyor, sadece omuzlarini saliyor. kötü bir cekim, bence! birde ormanda cocugun bir seyden cekilmesi, ve görüntün birden kesilmesi. yoksa fena degil !
BURKAN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 225
9 sene önce
guncel........................
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)