Elma Büyüsü Nasıl Yapılır

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 1525 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Elmayı iki eliniz arasında sıkıca tutun ve artık hayatınızda olmasını istemediğiniz alışkanlığınıza odaklanın. Bu geç saatlere kadar uyumamak olabilir, sigara olabilir, fazla yemek olabilir vb…
Kurtulmayı istediğiniz şey her ne ise buna iyice odaklandıktan sonra elmanın üzerine kesikler atmaya başlayın. Majikal uygulamalar sırasında kullandığınız bir sembolünüz varsa yapabilirsiniz, kişisel bir sembolünüz varsa yapabilirsiniz, veya sadece hissettiklerinizi yansıtacak gelişi güzel kesikler de atabilirsiniz. Önemli olan rahatça kendinizi ve duygularınızı elmaya yansıtmanızdır. Bitirdikten sonra elmayı tekrar iki elinizle tutun ve bu sefer bırakmak istediğiniz alışkanlığınızın size hissettirdiği kötü ne varsa derinlemesine konsantre olun. Eğer geç yatmaksa sorununuz sabah hissettiğiniz bitkinliğe, sigaraysa hızlı hareket etmede çektiğiniz zorluklara odaklanabilirsiniz. Kurtulmak istediğiniz bütün kötü duygular şimdi ellerinizden elmaya akıyor ve vücudunuz temizleniyor. Tamamen temizlendiğinizi hissedinceye kadar devam edin. Ardından, eğer yapabiliyorsanız yaşam alanınıza yakın bir yerde, yoksa herhangi bir yerde, toprağa fazla derin olmayan bir çukur açın. Kürek veya uygun hangi alet elinizde varsa kullanabilirsiniz. Çukurun dibine önce biraz tuz serpin sonra elmayı koyun ve çukuru kapatın. Çukuru kapatırken kürek kullanmayın. Bu noktada toprağı hissetmeniz gerekiyor. Elmanın üzerine toprağı ellerinizle atıp bastırarak çukuru kapatın. Yüzeyini düzleyin ve üzerine elinizi saat yönünün tersi yönde çevirerek tuz serpin. Elma yavaş yavaş toprakta çözünecek ve serptiğiniz tuz yüklediğiniz negatif enerjiyi nötralize edecektir. Bu bir toprak büyüsüdür ve toprak büyüleri diğer elementlerinkilere oranla daha yavaştır. Örneğin bir parça kağıt alıp tutuşturduğumuzda bir anda yanacaktır. Elmanınsa çözünmesi zaman alacaktır. Özellikle uzun süreli alışkanlıkların değiştirilmesi gibi konularda hızlı elementlerle büyü yapıması etkili sonuçlar oluşturmaz. Hemen etki görülür fakat çok kısa bir süre sonra alışkanlık geri gelebilir. Toprak elementiyle yaptığınız bu büyüden sonraysa açıkçası ilk günler hiç bir fark göremeyeceksiniz. Elmanız çözünmeye başladıkça canınızın pek sigara içmek istemediğini, uykunuzun daha erken geldiğini veya eskisinden daha az yediğinizi farkedecek; tamamen çözündüğündeyse bir daha geri gelmemek üzere kötü alışkanlığınızdan kurtulmuş olacaksınız.

TayfunDalkılıç
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
Elma büyüsü telepati ile yapılmaz. Tam bir havastır.
PARADOKS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 142
Yanıt Sayısı: 973
11 sene önce
İlk defa elma büyüsü duyyom..:biggrin[1]:
kız annesi
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 213
11 sene önce
ilginçmiş.................
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
9 sene önce
evet ilk kez duydum. denemede fayda var. mesala benim bir huyum yeminde etsem. yine gidip yardim ediyorum . sonrada pisman ediyorlar pisman oluyorum. hic sevmedigim huyum. sonra kafamda tilkiler dolasiyor uykularim kaciyor.neden yaptim nicin gittin. anlamiyor.bu insana iyilikmi yapilir hak ettin kendimi bitiriyorum. sagol. tsk ederim. allah razi olsun. demek yok. isleri bittimi. sensizde yapardim giderfim konusurdum.diyorlar. neden cagirdin sordummu yanlis birsey olursa duzetilmesi icin derler. yada kaybolular. benim isim düstümü hic kimseyi bulamam. bu yüzden. denemek isterim acikcasi. tabiki. yardim beklentim yok. Allah icin. yapiyorum.insanlik icin. bu davranislar üzüyor beni..
viktorya
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
2 sene önce
Başkası için  yapmayı  düşündüm  inşallah
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)