Melek Enerjisi İle Arının

Bu konu lahutiye tarafından 12 sene önce açıldı, 648 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce

Melek Enerjisi İle Arının: 1. Hemen şimdi herkesi affedin… 2. Hemen şimdi kendinizi affedin.3. Derin bir nefes alın ve yaşama şükredin: siz nefes alıyorsunuz. 4. Bugünden itibaren hiç tanımadığınız insanları bile sevin…5. Bugünden itibaren hayvanlarla daha çok zaman geçirin, onları besleyin. 6. Bugünden itibaren çiçeklerle konuşun.7. Bugünden itibaren bebekleri daha çok kucağınıza alın. 8. Hayvansal gıdaları azaltın.9. Yaşamı başlatan “su”yu için, içiniz su ile yıkansın. 10. Çıplak ayakla “toprak”ta gezinin gün içinde.11. Beyaz mum yakarak geceleri “ateş”i izleyin. 12. Kuşları takip edin gün içinde, onlar “hava”dayken.13. Kimseye ama kimseye, şartlar ne olursa olsun, artık haksızlık yapmayın. 14. Kötülüğe bile iyilikle karşılık vermeye başlayın…15. Meleklere kayıtsız şartsız inanın. 16. Düşkünlere yardım edin, onlar size dua ettikçe siz yükseleceksiniz.17. Melekli objeler biriktirmeye başlayın. 18. Yolda aniden önünüze çıkan tüyleri (kuş tüyleri) evdeki özel kutunuza koyun.19. Tekrar eden sayıları not alın; ne zaman saate baksanız gördüğünüz aynı sayı ise, bir mesaj olabilir mesela…20. Siz Allah’tan bir zerresiniz, O’nun yansımasısınız. Meleklerin sizinle olduğuna inanmaya başlayın. Konu Alıntıdır.Faydalı Olmasını Dilerim Lahutiye..

SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce
Bu güzel konu için teşekkür ediyorum Ares ; Meleklere teşekkür etmeyi unutmuyoruz değil mi :smile:
oylesine__
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 13
11 sene önce
guzel paylasim tesekkurler
sueda
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce
arkadaşlar düşkünlere yardım etmek konusuna bende katılıyorum ne zaman bir düşküne yardım ettiysem hep işlerim rast gitti allaha binlerce şükürler olsun.
CaZGiR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 498
10 sene önce
gordugunuz sayilari not edin demissiniz. Benim surekli arabanin km de 111.1 goruyorum nezaman baksam ama ne anlama geldigini ne mesaj olabilicegini cok dusundum ama henuz bulamadim ne olabilir sizce bir fikri olan varmi ?
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ellerinize saglik,bunlari bilmeden gun icinde hep yapardim,sadece 19.numarayi hic yapmadim,gecen kapimin onunde kus tuyu vardi,ama her kus tuyude ellenmez ve saklanmaz,icinde oldurucu virusler vardir,cunku kuslar en zehirli bocekleri yerler bu zehirleride kanatlari yoluyla disari atarlar ve kanatlarda birikir,mesela kene ile beslenen bildircin ve digerleri bilmedigimiz zehirli bocekler kurbagalar hepsini yerler,kus yemis adam hasta olmus olmus derler kustan degil tuylerini yoluyum derken bulasan virusten hasta olur
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
at gitsin kokten cozum:))
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
8 sene önce
İc huzur sebebi bir konu. . Güncel olmasında fayda görüyorum
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)