Esmalar Ve İnsana Kazandırdıkları Vasıflar

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 858 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce

Allah ın her ismi farklı bir vibretik enerji yayar,
mesela;Liderlik vasfına sahip olanlarda;El Vahid ismi güçlüdür,bu kişiler yanlarında emir komuta zinciri mensubu kimse bulunmasını istemezler sadece kendileri emir komuta vasfına sahip olduklarını düşünürler ve otorite kurmayı isterler ki zaten bu vasıf onlarda vardır..

Bir diğer örnekte ise;Bazı bireyler de aşırı savaşçıl dürtüler duyarlar,savaşkan cesur durlar,önlerine çıkan engelleri devirmek onlara bir zevkü sefa gibi gelir,bunlar genel olarak yıkımdan,şiddetten vs hoşlanan tiplerdir..bu iyi de olabilir kötüde işte bu örnekte,Allahın El Müzill,El Kahhar gibi isimleri güçlü dür..Pasif ,silik,korkak kişiliklerde bu isimlerden eser yoktur,bunlar atıl durumda seyrederler..

El Cabbar ismi , kişiye olağanüstü bir cazibe,çekim alanı kazandırır,3.gözden çıkan El Cabbar Vibrasyonları..onu gören herkese boyun eğdirir,kimse gözlerinin içine dikkatli bir şekilde bakamaz.

Yukarıda Mars,Pluto dizilimlerine ait esma enerjilerinden bahsettim,bu isimler kişilerin horoskopta aldıkları açılara,gezegen konumlarına göre de etki alanları değişebilir..

Fakat,her ne olursa olsun Her Esma Özgün dür,Kendi doğasına ait bir enerjisi vardır..

Mesela;El Mütekebbir ismi kendine azamet ve güç gözüken her şeyde kendisini belli eder.Örnekleri çoğaltmak mümkündür.

(Alıntıdır)
sevgi ve saygıyla

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
Konu Güncellenmiştir __________________
SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce
El Cabbar ismi , kişiye olağanüstü bir cazibe,çekim alanı kazandırır,3.gözden çıkan El Cabbar Vibrasyonları..onu gören herkese boyun eğdirir,kimse gözlerinin içine dikkatli bir şekilde bakamaz. Size selam vermeye bile çekiniyorlar ;
yusufali
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 36
11 sene önce
eyvallah saolasin kardes
musab
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 36
10 sene önce
güçlendirerek yapsak en hızlı ve en tesirli olmazma ya kaviüil cebbar 206+116=322 defa vird edinsek?
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
10 sene önce
hergün ya vedudül kaviül cami okuyorum 250 defa ve her pazartesi ya vedud okuyorum aynı niyetle. Bu yanlış bir uygulama mı Zeinarda...
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
10 sene önce
her pazartesi öğlen 1:00 da 400 defa okuyorum
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
allah kabul etsin yanlış uygulama diyemem,Allahın takdirindedir,bana kalırsa sayısız ve zamansız zikrin sevabı da fazileti de çoktur.... bak sana bir mesel anlatayım,dervişin bir elinde tesbihle bir ağaç altında zikir çekmektedir,o sırada bir genç kızın hızlı adımlarla geçtiğini görür,nereye gittiğini sorar,kız da sevdiğiyle buluşacağını söyler torbasında elma vardır derviş torbanda kaç elma var deyince genç kız,insan sevdiğine hiç sayıyla armağan verir mi deyince derviş düştüğü hatayı anlar ve tesbihinin ipini koparıp atar....
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Zeinarda iskender palanın bir kitabındada buna benzer bir yazı vardı hatta paylaşmıştım ve cok etkilenmiştim, zikirmatik kullanıyorum evet çünkü günlük kendime sayı belirliyorum o sayıyı tamamlayınca zikirmatik kullanmadan vird edindiğim duaları zıkırleri okuyorum, sayıların önemi vardır ama fazlasıda gerçekten gönlümüzün Sultanının çok hoşuna gideceğini biliyorum.Allahın her isminin ayrı ayrı güzel,özellikleri var hepsini zikredemediğim için kendimi kotu hissediyorum, bu yüzden artk hepsini okuyorum aklıma gelenleri zikrediyorum. Yani kendinizi şartlamayın gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu zikretmenizi öneririm.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)