Kolay Evlenebilmek İçin ve Engelleri Kaldırma Büyüsü

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 622 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Bir delikanlı evlenmek için çetinlik gösterir, kız beğenmezse, yakınları ona güzel bir büyü yaptırır. Bunu erkek kesinlikle bilmez. Kimi cincilere göre, böyle erkeklerde büyük gönüllülük, kimilerine göre de ‘’cin uyuşmazlığı’’ vardır. Genellikle, yakışıklı, gösterişli olan böyle erkekleri güzel kadınların, kızların cinleri çepeçevre sarmış, onun gözünden kararını almışlardır. Onun kız beğenmeyişinin tek nedeni budur.
Kız beğenmeyen erkeğin giysilerinden birkaç iplik çalınır. Bunu erkeğin yakını olan bir yaşlı kadın yapar. Çalınan ipliklerden başka çevrede bulunan güzel kızların saçlarından birer ikişer tel alınır. Bunu da kızlara yakın olan, güvenilir bir kadın becerir. Kızlarda saçlarından tel alındığını bilmemelidir. Bunu sağlamak için de, başlarını taradıkları sıra beklenir, saçlar o sırada alınır.
İşi üzerine alan kimse ipliklerle saçları cinciye götürür. Cinci, başka başka kızlardan alınan saçları ipliklerle, ayrı ayrı bağlar. Bağlarken de yetmiş bir ‘’ya rahman’’ söyleyip saçlara üfler. Bundan sonra ‘’bismihi subhanehu’’ diyerek bütün saçlarla iplikleri tek bağ durumuna getirir, bir mumla ortadan yapıştırır. Erkeğin adını anarak yedi kez ‘’hubbu’l-cemile’’ söyler, yere tükürür. Ocaktan bir kor alıp toprağın üzerine koyar, saç bağını onun çevresinde yedi kez döndürüp ‘’ihraku bular haza kalbihi, ya settar’’ söyler, kora üfler. Yanlış bir Arapçayla ‘’ey gizleyen tanrı bu gönlü ateşte yak’’ anlamına geln bu sözler erkeğin gönlünü güzellerin ateşiyle yakmak için söylenen bir dua niteliğindedir. Bundan sonra, cinci, üç rekat namaz kılar, selam vermez, yalnız ‘’ya cin, cenne cenne cenne’’ der, sağa sola üfler. Saçların oluşturduğu bağı küçük yumak biçimine sokar, erimiş muma batırıp çıkarır. Erkeğin adını, güzelleri sevmesini söyleyip mumlu yumacığı üç kat muşambaya, muşambayı üç kat yeşil beze sarıp, erkeğin adını oluşturan harflerin sayısınca dikişle diker. Kendisine başvurana verir. O da, bunu, erkeğin evinin kapısının eşiğinin altına gizler. Erkek bunun üzerinden yedi gün geçince, güzel sevmeye başlarmış.
Bu işle kızlar içinde yapılabilir. Gene araya bir güvenilir kadının aracı oalrak girmesi, işin cinci ile arasında kalması gerekir.

rosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 41
Yanıt Sayısı: 793
12 sene önce
Dreamy paylasimin icin tessekkürler,ama büyü hayirlar icin bile olsa hayir kiz istemiyor belki sevdigi var,yazik günah bir ara etkiler gene baslanildigi noktaya dönülecektir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)