İskambil Kartlarının Anlamları

Bu konu Lola tarafından 12 sene önce açıldı, 50830 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Lola
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 58
12 sene önce

Kupalar,aşk aile,arkadaşlık ile ilgili konuları belirtmektedir.Mutlu kartlardır.

Maçalar,genellikle keder sadakatsizlik ve ihanet gibi yaşamın zorluklarını simgeler.

Karolar,kariyer,para,seyahat konularını belirtir.

Sinekler,iş yaşamamımızdan söz etmektedirler.

SİNEK SERİSİ

PAPAZ:Yardımsever güçlü adam
Bu kart genellikle bedenen,zihnen ve parasal bakımdan olgunlaşmış bir iş adamını temsil eder.İçtenlikle sizi seven ve size dürütçe yaklaşan bu kişi iş yada ortaklık teklifinde bulunabilir.Size akıl verebilir.Ama büyük bir ihtimalle evlenme teklif etmez.
Ters anlamı:Cimri bir adam bir bedel karsılıgında size yardım edecek

KIZ :estek veren şefkatli kadın
Bu çekiçi ve kendine güvenen kadının anaç bir mizacı vardır.Ve bir cok erkek hayranı bulunmaktadır.Ona güvenebilirsiniz ve size yaşamınızı kazanmanız için yardım edebilir.Cömertligiyle bir çok kişinin destegini kazanır.
Ters anlamı:Tedbirli olun bir kadın sizi kıskana bilir.

VALE:Çalışkan genç adam
Bu sevecen kadınlara aşık gibi davranan genç adam biraz çapkındır.Çalışkan ve azimli oldugu için çogu zaman emellerine ulaşır ve ödüllendirilir.
Ters anlamıikkatli olun bütün delikanlılar gibi gençlik budalalıkları yapabilir.Hem kendine hemde size zarar verebilir.

10:Para kısmeti
Kazançlı hayırlı bir iş sayesinde yaşamınız yoluna girecek.Bu iş on gün içinde on hafta içinde yada ekimde gercekleşebilir.Ticari anlasmalar yapmak için iyi bir dönemdir.Yeni bir imaj için dış görünüsünüzü degiştire bilirsiniz.
Ters anlamı:Seyahatinizde yeni yerler görecek ve keşfedeçeksiniz.ama bazı gecikmeler olabilir.

9:Beklenmedik fırsatlar
Hızla ilerliyen kariyerinize hakimsiniz.9 hafta içinde yada eylül ayında maddi sıkıntılarınıza çözümler bulacaksınız.Eski dostlarınız size arka cıkacaklar.
Ters anlamıurumunuz istikrarsız,fazla göze batmamaya çalısın.

8:Kumar şansı
Şans kartı olmasıyla ünlüdür ve sizin kumarda kazanaçagınızı gösterir.Sezgilerinizi dinleyin ama eger 6. hissiniz durmanızı söylüyorsa bir süre için kumarı bırakın.
Ters anlamı:Yatırımların deger kazandıgı gibi aynı şekilde kaybedilir bunu unutmayın.

7:İyi haber
Alacagınız önemli bir iş mektubu yada resmi bir evrak sayesinde başarı kapıları size acılacak.Refah sevıyeniz prestijiniz artacak.
Ters anlamı:Ne borc verin nede alın

6:Beklenmedik bir maddi kazanç
Geçmişteki başarılarınız yeni iş olanakları yaratacak.Beklemediginiz bir yerden para gelebilir,ancak gelir ve giderlerinizi dengeleyin.Haziran sizin için iyi bir ay olacak.
Ters anlamı:Mesleginizle ilgili gönderdiginiz mektuba iyi bir yanıt alacaksınız.

5:Varlıklı bir evlilik
Maddi durumunuz iyi ise bu aynı şekilde devan edecek.Ancak gerekli kadar şanslı degilseniz hayallerinize kavuşmak için çok çalışmanız gerekecek.Mayıs ayında büyük bir aşama gercekleşecek.Bekarsanız işinizde tanışacagınız biriyle mutlu bir aşk yaşıyabilirsiniz.
Ters anlamı:İşinizle ilgili mali sıkıntılar yaşıyabilirsiniz.

4:Finansal istikrarsızlık
Mali acıdan bir düşüşü ifade eder.Sorunlarınızı deger verdiginiz bir kişiyle görüşün.Paranızı degerlendirme çabalarınız kısa sürede başarılı olacak ve nisanda iyi haberler alacaksınız.
Ters anlamı:Hırsızlıga niyetlenen kişilerden kacının ve degerli eşyalarınızı çaldırmamaya çalışın.

3:Finanssal ilerleme
Daha önce basarısızlıkla sonuçlanmış bir işinizde başarılı olacaksınız.Çünkü artık deogru yerde ve zamandasınız mart ayında iyi haberler alacak mutlu olacaksınız.
Ters anlamı:Mart ayında paranızı evinizle ilgili bir işte savurganlıkca harcıyabilirsiniz ve yeni bir araba alabilirsiniz.

2:Paranızı ortak fona koymaktan kaçının
2 kat fazla yada iki işte birden çalışma becerisini göstermelisiniz.Maddi sorunlarınızı çözmek için hoşlanmadıgınız biriyle olmak veya yanına taşınmak gibi niyetlerinizden vazgecin.Sorunlar şubatta yada iki ay içersinde yoluna girecek
Ters anlamı:Borc verdıgınız para süpriz bir biçimde size geri dönecek.

AS:Olaganüstü zenginlik
Profesyonel meslek yaşamınız çok parlak.Zengin bir cevre edineceksiniz.Maddi kazançlarınız yıl boyunca devam edecek.Ocak ayı size yeni fırsatlar verecek.
Ters anlamı:Parayla veya girdiginiz bir sınavla ilgili güzel haberler alacaksınız.


KUPA SERİSİ


PAPAZ:İhtiraslı bir aşk
Aşk yaşamınız canlanmak üzere.Bu bir romeo kartıdır.Sizin hayallerinizdeki aşıgı temsil etmektedir.İçtenlikle size aşk teklif edecek ama dikkatli olun yanıtınızı fazlaca beklemeyecektir.Kadınlar onun cazibesine kapılırlar erkekle ise arkadaşlıgından hoşlanırlar.
Ters anlamı:Şanslı bir aşk ilişkisi yakalamışsınızançak onun daha ileri gitmesini engelliyorsunuz.

KIZ:Aşk kraliçesi
Çömertce seven bu kadın toplum içersinde zerafetiyle tanınır ve yardım derneklerinde gönüllü çalışmalar yapar.Evlilikte sadıktır kalbi ve evi sizinle beraberdir.
Ters anlamı:Sizin için dogru olduguna inandıgınız kişiyi yakından tanıdıkça düş kırıklıgı yaşıyabilirsiniz.

VALE:Yakışıklı genç adam
Daha önceden tanıdıgınız yaşı ne olursa olsun genç gibi davranan ve görünen bir adam size ilanı aşk edecek kabul etmek yada etmemek size baglı.Önümüzdeki yaz aşk size yeni bir ışık saçacak.
Ters anlamı:Aşkınıza sahib olan bir kimse çok şanslıdır.Herzaman en iyisini isteyin

10:Yeni bir aşk
Bir dügün davetiyesi yeni bir aşk bir dogum haberi alabilirsiniz.10 gün yada 10 hafta içersindeharika bir olay sayesınde güveninizi tazeliyeceksiniz.Yeni tanıştıgınız biriyle havada aşk kokuları alabilirsiniz
Ters anlamı:Eyer alacagınız bir deveti degerlendiremezseniz yeni bir aşk fırsatını kaçırabilirsiniz.

9: Dilek kartı
Bu dişi kart eylül ayında yada ayın 9 da bir dileginizin gerceklesecegini yada bir dogum haberi alacagınızı belirtir.Yeni bir aşk ilişkisi yada ayrı oldugunuz sevgiliniz size geri dönebilir.Dilediginiz herseye sahib olacaksınız
Ters anlamıikkat edin yasak aşk ilişkisi olabilir ve pişmanlık duyabilirsiniz.

8:Romantik ilişkiler evlilik
Bir partide yada kutlamada uzun süreli bir ilişki yaşayacagınız biriyle romantik bir şekılde karsılaşabilirsiniz.Aile bagları güçlenecek anlaşmazlıklar affedilecek armaganlar alablirsiniz.Agustosta eşinizle yada bir gurup arkadaşınızla romantik bir tatil yapabilirsiniz.
Ters anlamı:Başa cıkamıyacagınız engeller yüzünden aşkınız kötü bir biçimde son bulabilir.

7:Memnuniyet mutlu aşk
Ayın yedisinde 7 hafta içersinde veya temmuzda romantik bir aşk için kurdugunuz hayaller gerçekleşecek.Destenin en pozetif kartlarından biri olan kupa 7 zorluklara karşı kazanılan zaferi temsil eder ve etrafındaki bütün negatif kartların etkisini azaltır.
Ters anlamı:Sevgilinizle yapacagınız küçük bir kavga uzlaşmayla hallolacak

6:Aşk adına uzlaşma
Aşk yaşamızın yavaşca gelisebilir.Beklediginiz bir evlilik teklifi gecike bilir.Şimdiki ilişkinizdeki kıskançlık bir engel olabilir aşkınız yada kendinizi korumak adına bir şecım yapmak zorunda kalabilirsiniz.6 hafta yada 6 ay sonra yada haziranda yeni bir degişiklik olacak.
Ters anlamı:Samimiyetsiz bir kişi size boş vaatler sunabilir.Yalan sözler söyleyebilir kandırılabilirsiniz.

5:Aşk mutlulugu
Evliliginizi nişanınızı evlilik yıldönümünüzü kutlaya bilirsiniz.Baharda ve ya yazın gercek aşkı bulacaksınız.Ailenizden miras yada para bulabilirsiniz
Ters anlamı:Sevdiginiz biri size büyük bir üzüntü verebilir.Aranızın açık oldugu sevgiliniz size geri döne bilir.

4:Güçlü ortaklık
2 cocuklu bir evliliginiz olabilir.İki çift anne baba kutlama yapacaklar.İlişkiniz zorlu bir yola girdiyse sorunların artacagı 4 hafta içinde veya nisana kadar inançlı ver sabırlı olun
Ters anlamıaha önceden destek vermeyen aile bireyleriveya arkadaşlarınız,aniden size yardım teklifinde bulunacak

3: Dilekleriniz gercekleşiyor
Aşkı bulacagınız bir partiye davet edileceksiniz,eyer daha önceden yeni biriyle tanışmış isenizilişkiniz ilerleyecek.Sevgilinizden ayrılmıssanız ve yine bir arada olmayı arzu ediyosanız bu kart dilediginizin gercekleşecegini garanti eder.
Ters anlamı:Flörtler yaşıyacaksınız ama size tatlılıkla yaklaşan biri aslında bir başkasıyla olabilir.

2:Sevgiliyle buluşma
İlk bakışta aşık olacaksınız ve ateşli bir ilişki yaşıyacaksınız.
Ters anlamı:Sevgiliniz sizi terk ederek kalbinizi kırabilir.

AS:Gerçek aşk
Sizi parlak bir yaşam bekliyor.Kupa ası aşık olan veya aşkı arayan herkeze diyer kartların tümünden daha fazla umut vermektedir.Eyer bekarsanız güçlü bir aşk yaşamak üzeresiniz 1 ay içersinde yada ocak ayında romantik biri size bir aşk mesajı çekebilir.
Ters anlamı:Yeni bir aşk ilişkisi başlıyacak veya var olan ilişkiniz dahada kuvvetlenecek.


MAÇA SERİSİ

PAPAZ:Zalim işadamı
Yakında dah önceden tanıdıgınız yada yenı tanışacagınız orta yaşlı bençil biradamla karşılaşacaksınız.tiçarette acımasız tartıştıgınız ınsanları perişan eden bir insansınız.Hukuk alanında çalısıyo olabilirsiniz,etkiliyici ama pek güven vermeyen kişiliginize dikkat edin.
Ters anlamıul yada boşanmıs biri yolunuza cıkabilir hatta sizi üzebilir.

KIZ:Vicdansız kadın
Erkeklerden para sızdırmaya çalısan tehlikeli bir kadın planlarınızı bozabilir.Bu kadın dul boşanmış mutsuz bir evlilik sahibi olabilir.Ekim ve kasım ayında kendinizi zaralı güçlerden uzak tutmalısınız.Küçük düşürülmüş bir kadının öfkesını yabana atmayın
Ters anlamı:Şeytani bir kadın dedikodular cıkararak anşaşmazlık yarata bilir

VALE:İyi niyetli adam
İçiniz yaratlayacak sınavlarınızda basarılı olacaksınız bir ödül yada takdirde alabilirsiniz.Zor koşullardan sonra ayakta durmayı başaracaksınız.
Ters anlamı:Bazı sorunlarla karsılaşabilirsiniz.

10: Düş kırıklıgı
Yanlışlar,başarıları gölgeleyecekve zorluklarla kararlar sizi korkutacak.Bunlar gercekleştiginde tek bir amaç güderek hareket ederseniz sorunların üstesinden gelebilirsiniz.
Ters anlamı:Şartlar gecikmeleri işaret etmektedir.İş arıyorsanız daha fazla ugraşmalısınız.

9:Hoşnut edici bir dönüm noktası
Çabalama döneminden sonra saglıgınız huzurunuz,mutlulugunuz yerine gelecek yapmış oldugunuz olumlu degişikliklere şükürler olsunki artık sizin için yasamınızın parçalanmış bölümü daha iyi gözüküyor.6 gün 9 ay 9 hafta içinde daha olumlu degişiklikler yaşıyacaksınız.
Ters anlamı:Belki 9 gün 9 hafta içersinde size ulaşacak olan iyilikler kendinize acımanız yüzünden boşa cıkabilir.Eylülde daha iyi şeyler olacak

8:Yenilenen umut
Aile içi sürtüşmeler karşılıklı anlaşmayla çözülecek aşk ,iş yada ailevi planlarınız aksaya bilir.Agustosta dikkatli olun
Ters anlamı:Kötü bir olayı başlamadan durdurabilirsiniz.Sagduyunuz herseye yeniden başlamanızı söyleyebilir.

7:Mutluluk geri geliyor
Şans sızden yana iş yaşantınız mükemmel ilerleyecek anlaşmazlılıkların yerini sevgi alacak sabrınız sizi ödüllendirecek
Ters anlamı:Zarar veren eskı arkadaşlardan ve alışkanlıklardan vazgeçmelisiniz.

6:İstikrarlı ilerleme
Sizi en çok kaygılandıran konuyla ilgili büyük bir gelişe olacak 6 hafta yada altı ay içersinde yada haziranda yaşama farklı bir acıdan bakacaksınız.
Ters anlamı:Başarı öncesinde ümitsizlikler gecikmeler yaşanabilir.

5:Sevgililerin birleşmesi
İlişkiniz yüzünden göz yaşı döktüyseniz,moralinizi yüksek tutun.Sevgılinizle yeniden birleşeceksiniz.Bu kişiyle yada başka bir kişiyle yapacagınız evlilik kapınızda,
Ters anlamı:Kendinize güvenin

4:Zamansız kararlar
Aşkınızla işiniz arasında tercih yapmanız gereken zor bir dönüm noktasındasınız.Romantik ilişkileriniz duygu yüklü olabilir,emin olu ki bahar yeni bir umut kapısı açacak sıze bir sonraki adımınızı geleceginizi planlayın.
Ters anlamıelir ve mal kaybı saglıgınızı riske sokabilir dikkatli olun.

3:Kalp agrısı
Üçüncü bir kişinin araya girmesi veya zarar veren bir durum sonrası boşanma veya ayrılık olabilir.moraliniz bozulabilir.Ama mart ayında parlak günler geri gelecek
Ters anlamı:Bozulmasada birliktelikler tehdit altında

2:Ayrılık
Ev yada kariyer degiştirme planlarınız ve romantik bir seçiminiz alt üst olabilir.Yaşamınızın bu 3 alanı zara göre bilir.Deger verdiginiz bir arkadasınızı kaybedebilirsiniz.Şubatta ayagınızı saglam basın
Ters anlamı:Bir yalanı ortaya cıkara bilir biriyle tartışablirsiniz.

AS:Üzüntüden uzak durmak için tedbir alın
Ahlaksız arkadaşlarınızın etkisiyle kavgalar,davalar,kaygılar,iflaslar olabilir.Bunula birlikte kartın üzerindeki as işaret gücü ve kaynagı temsil eder.Bir ilişkiniz yeşermeden önce bazı aksaklıklar yaşayacaksınız.
Ters anlamı:Ölüm kart olarak tanına bu kart bir durumun ilişkinin veya bir yatırımın bitişinide göstere bilir.ama unutmayalımki her son yeni bir başlangıçtır.


KARO SERİSİ


PAPAZ:Güçlü bir adam
Bir işadamı kendi şartlarıylaolmak koşuluyla size parasal yardımda buluna bilir.Sizi onsuz yaşayamayacagınıza imanmaya teşvik eder.Ancak gözünüz acık olsun Kendi cıkarı olmayınca sizi terk edebilir.
Ters anlamı:İş yasamınızda aşk yaşamınızdada iki yüzlü biri olabilir.

KIZ:Yakınlık bulacagınız bir kadın
Erkekleri kendine aşık etmeye çalışan cilveli bir kadınla tanışabilirsiniz.Bu kadın sorununuzu çözmede size yardımcı olmaya çalışacak ve yeni kazanclarınızdan yenı umutlerinizden zevk almanızı saglayacak.Daha önce gitmediginiz bir yere gitme şansınız dogacak.
Ters anlamı:Sizle ilgili bir dedikodu duyacaksınız fakat hızla son bulacak.

VALE:Bir adam bir mektup
Özgürlügne düşkün devamlı seyehat eden genç bir erkek tanıyorsunuz.Osizi seviyor,ve bir cok pratik yolla kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olacak.Sizinle tanıştıracagı bir arkadası hedefinize ulaşmanıza yardım edecek
Ters anlamı:Tanıdıgınız bır kışi sizi baştan cıkarmaya çalısa bilir mutsuz olmamaya dikkat edin

10:Bir seyahat
Olasılıkla bir seyahat toplantı,birleşme veya mali bir acıdan şans belire bilir.Eskiden tanıdıgınız biri romantik duygularla sizinle iletişim kuracak ama siz ondan uzak durmak istiye bilirsiniz.ayın 10 yada 10 hafta sonra yada ekimde daha cok iyimser olacaksınız.
Ters anlamı:Hakketmiyen kişilerle zamanınızı boşa gecirmeyin

9:Aşk ve seyahat
Ektiginiz tohumların ürününü alacaksınız.Yapacagınız yeni bir yolculuk yeni bir aşka ve hatta daha büyük olasılıklara işaret ediyor.iş veya ev degiştirebilirsiniz.Eylülde işinizde zor bir dönem olusacak ama bunu atlatacaksınız.
Ters anlamı:Yaşamınızı ne şekilde kazanacagınızı sececeksınız.

8:Parlak fırsatlar
Oldukca büyük kazanclar sizi bekliyor.Bu kazançlara sahib olmanız için kendı olanaklarınızın ve yakın bır dostunuzun mali işlerinin sorumlulugunu alabilirsiniz.iyi haberler kuşkuları ortadan kaldıracak.Bakış acınızı geniş tutun .Agustos ayında tatile cıkacaksınız.

7:Tedbirlilik sagduyu
Finansal gelişmeler moralinizi yükseltecek ve yeni bir yola gireceksiniz.Tenmuzda yeni bir sözleşme yapabilirsiniz.yasınız 7 ye bölüne bilen bir sayıya geldigi yıldan itibaren yedi yıl boyunca sanslı bir döneme gireceksiniz.
Ters anlamı:İç güdülerinizde haklısınız

6:Tutku
Şimdiki ilişkinizi dahada ilerletmeyi düşünebilirsiniz.Veya eskiden tanıdıgınız biriyle aşk tazeleye bilirsiniz.Yakında geciçi yada kalıcı cevre degişikligi yasıyabilirsiniz.Tatilinizi göl yada deniz kenarında gecireceksınız.
Ters anlamı:Ustalıkla para kazanacaksınız.

5:Mutluluk
İş yaşamınız parlak bir dönem geciriyor,ve aile yaşantınız mutluluk dolu olacak.Bekarsanız 5 hafta yada 5 ay içersinde yeni bir aşk kapınızda olacak.Korkularınız sizi isteklerinizden alıkoymamalı
Ters anlamı:Sevdiklerinizle zaman geçireceksiniz.

4:ödün vererek uzlaşma
İradenızle şavaş halindesiniz.Biraz ödün vermek zorunda kalabilirsiniz.Ama söz sahibi olun güçsüz durumda kalmayın,nisanda iyi haberler alacaksınız.
Ters anlamı:Bütün tuhaflıklara ragmen mutlu olacaksınız.

3: Duygusal bir karşılaşma
Gireceginiz sınavlarda başarılı olacaksınız.Nufuzlu bir kişi size övgüler yagdırabilir.Martta telefonla alacagınız bir haberle kutlamalar yapaçaksınız.
Ters anlamı:Hosunuza gitmeyen yerlerden ve kişilerden uzak durun

2:Ciddi bir aşk ilişkisi
Samimi oldugunuz biri size gercek duygularını itiraf edecek.Şubatta hoş bir hafta sonu tatili yapabilirsiniz.Uzun zamandır unutdugunuz birinden haber alacaksınız.
Ters anlamı:Kıskanç biri sinsice size zarar vermeye çalısabilir.

AS:Parıldayan bir nişanlılık
Uzun süreli yatırımlar yapacaksınız.Yaşamınızı bunlar üzerine inşa edeceksiniz.Sevgiliniz evlilik teklifi yapabilir.1 ay yada ocak ayında aşık olacagınız biriyle karsılaşabilirsiniz.Güzel bir haber iyi bir iş teklifide alabilirsiniz.
Ters anlamı:Biri size armagan almayı cıkma teklifi etmeyi planlıyor.




Alıntı: Gillihan Kemp

SOLAK
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce
Öğrencilik yıllarının tarifsiz en gerçekçi fal seçeneğiydi bakan da iyi bakıyordu
Lola
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 58
12 sene önce
evet bende bi kaç yıl öncesinde baya bakım yapıyordum. öğrencilik bitti fal da bitti:smile:
Nyteshade
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
12 sene önce
Açıklamaların altında ters anlam diyo o nasıl oluyor peki ?
semos
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
anlami güzelde, ama simdi fala nasil bakilacak?? yani kartlari nasil koyacagim??
semos
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
anlami güzelde, ama simdi fala nasil bakilacak?? yani kartlari nasil koyacagim??
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23529 Kayıtlı Üye
  • 16557 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye nedslate181
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)