salat-ı mecule tam bir mucize

Bu konu özlem35. tarafından 11 sene önce açıldı, 3235 kere okundu ve 18 Cevap verildi.
özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
11 sene önce

Allâhümme salli alâ seyyidinâ muhammedin salâten tehullü bihâ ukdetî ve tüferricü bihâ kürbetî ve takdıy bihâ hâcetî ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.” “Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (s.a.v)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”Maddi ve manevi olarak Yükselmek için Okunacak Sırlarla Dolu Salavat-ı Mecule Allah dostlarından birisi diyor ki: -Yüce Allah’ın bana sırrını bildirdiği salavatın adına “Salat-ı Mec’ule” denilir.Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavatı okuyan kimseye cennette verilecek alanın binlerce köşesinden her bir köşesinde bin çadır, her çadırda bin tane hizmet eden huri gılman cennet ehline elbise taşımaktadırlar. Her çadırın çevresinde bin tane ağaç, her ağaç üzerinde bin tane dal, her dalda yüzbin çeşit renkte meyveler,istenen her şey dallardan insanın önüne gelmektedir. Her çadır içinde altından ve çeşitli mücevherattan bin sofra kurulmuş, her sofrada altından kap içerisinde bin çeşit yiyecek, hiçbirinin tadı ve rengi diğerine benzemeyen beşyüz bin çeşit yiyecek. Bütün bu ikramlar, anılan vakitlerde aşağıdaki salavatı (51) defa okuyacak kimse içindir. Her türlü olmazı oldurur denilmektedir,okuyun ne kaybedersiniz olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz…Gece yarısı yada sabah namazından hemen sonra 51 defa okuyun.her dilek için okunabilir. Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür.Abdestsiz de tabi olabilir ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir.Maddi manevi sıkıntılarEvlilik isteğiRızık içinHuzur ve mutluluk içinHastalık içinHer hangi bir istek için… okunur ayrıca;Bir kimse sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra yahut uykusundan uyanır uyanmaz yukarıdaki salavat-ı şerifeyi 51 defa okuyup arkasından Allah razısı için iki rekat namaz kılsa ve kılınan namazın birinci rekatinde [COLOR=”Pink”]Fatiha ile inşirah’ı ikinci rekatta da Fatiha ile birlikte ”kafirun” ve ”nasr ‘‘surelerini okusa Yüce Allah o kimsenin kıldığı bu namazın [SIZE=”5″]her rekatı için yüz şehit sevabı verir.Gözleri ağrıyan bir kimse salavat-ı şerifeyi okuyup avucuna üfürür, sonra da avucunu yüzüne sürer ve gözlerini meshederse kısa zamanda şifaya kavuşur.alıntıdır..[/SIZE][/COLOR]

kiki
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 335
11 sene önce
"okuyun ne kaybedersiniz olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz..." Çok doğru
_dünya_
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 89
11 sene önce
Allâhümme salli alâ seyyidinâ muhammedin salâten tehullü bihâ ukdetî ve tüferricü bihâ kürbetî ve takdıy bihâ hâcetî ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.”
hayatmasal
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 80
Yanıt Sayısı: 590
11 sene önce
güncellllllllllllllllllllll
simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
11 sene önce
Allah razı olsun güzel bir paylaşım gerçekten...
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce
Emegine saglik özlem tam bir mucizedir zor durumda olan herkese tavsiyemdir
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Allah razi olsun bu paylasim icin
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Allah razı olsun paylaşım için... güncelleyenden de Allah razı olsun.. ihtiyacım vardı çok..
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Paylaşım için teşekkürler, benim için çok kıymetli salavattır.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
8 sene önce
Salavatı Mecule aslında gerçek ismi salavatı feric duaların kabul olması için üç defa okunuyor ve doğru okunuşu bu şekildedir ( اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد صلاة تحل بها عقدتي ، وتفرج بها كربتي ، وتنقذني بها من وحلتي ، وتقيل بها عثرتي ، وتقضي بها حاجتي ، وعلى آله وصحبه وسلم Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin salaten tehullü biha ugtedi ve tüferricü biha kurbeti ve tenfericu biha min ve hılleti tagayyulu biha asreti ve tagda biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim” öncesinde salavatı tefriciye, fatih ,salavatı envar okdunduktan sonra en son okursanız daha tesirli olur.
blue
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 20
8 sene önce
Ben tam olarak anlamadim, birinci yazilanimi okuyacagiz, yoksa ikincisinimi.Salat-i Mecule her yerde ilk yazildigi gibi soyleniyor, ama ben emin olmak istiyorum.Hangi sekilde okumamiz gerekiyorsa, ogle okumak istiyorum, lutfen yardim edebilirmisin.Tesekkurler.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
ikinci yazılanı okursun okuma şekline kendin karar vermelisin ya ilk mesajdaki tarif edildiği şekilde ya da 2. okumada söylenendualarla birlikte okuyabillirsin.....
blue
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 20
8 sene önce
Peki bir sey daha sormak istiyorum, ikinci sekildeki gibi okursak, orada once okuyacagimiz dualari kac kere okumamiz gerek?Tesekkurler.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
8 sene önce
“Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (s.a.v)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
8 sene önce
Duaların kabul olması her hicri ayın başında aşağıdaki salavatları üç defa okuyun sonra niyetinizi Allah'tan isteyin اللهم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضي به الحوائج ، وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك . Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ügadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tügdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek. اللهم صل على سيدنا محمد الفاتح لما أغلق ، والخاتم لما سبق ، ناصر الحق بالحق ، والهادي إلى صراطك المستقيم وعلى آله وصحبه حق قدره ومقداره العظيم في كل لمحة ونفس عدد ماوسعه علم الله . Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi limâ sebega ven nâsırıl haggı bil haggı vel hâdi ila sırâtıkel müstegıymi ve ala alihi ve sahbihi hagga gadrihi ve migdarihil azim fi kulli lemhatin ve nefesin adede ma vesiahu ılmullah اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه ، صلاة عبد قلت حيلته ، ورسول الله وسيلته وأنت لها يا إلهي ولكل كرب عظيم ، ففرج عنا مانحن فيه بسر أسرار بسم الله الرحمن الرحيم .. Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidina Muhammedin ve alâ êlihi ve sahbihi salâte abdin gallet hiyletühü ve Rasulüllahi vesiyletühü ve ente lehe yâ ilâhi ve li külli kerbin aziymin feferric annâ mâ nahnü fihi bi sirri bismillahirrahmanirrahiym. اللهم صل على نور الأنور وسر الأسرار ، وترياق الأغيار ، ومفتاح باب اليسار سيدنا محمد المختار وآله الأطهار وأصحابه الأخيار ، عدد نعم الله وأفضاله آمين .. Allahümme salli ala nuril envar* Ve sırrıl esrar* Ve tiryagıl ağyar* Ve miftahi babil yesar* Seyyidina muhammedinil muhtar* Ve alihil athar* Ve ashabihil ahyar* adede niamillahi ve ifdalih amin* ( اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد صلاة تحل بها عقدتي ، وتفرج بها كربتي ، وتنقذني بها من وحلتي ، وتقيل بها عثرتي ، وتقضي بها حاجتي ، وعلى آله وصحبه وسلم Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin salaten tehullü biha ugtedi,ve tüferricü biha kurbeti ve tenguzini biha min ve hilleti ve tugaylu biha asreti ve tagdi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
paylaşan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun...
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
8 sene önce
Ben bu salavati bir kere okumuştum 51defa iftiraya ugramis ve kendi paramla rezil olmuştum. Bu iftira uzerimden kalksin diye okumustum.okudugum gece ruyama seytan gelmişti karisi ile birlikte. Cok tuhaf bir ruyaydi :( Allah insanlari iftiradan korusun amin...
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
8 sene önce
Gerçek ismi ingazil kurtarma demek ve tam okunuşu bu şekilde (صلاة الإنقاذ للإمام النووي) salatul ingazil (kurtarma) imam nebevi اللهم صل وسلم على سيدنا ومولانا محمد صلاة تحل بها عقدتي وتفرج بها كربتي وتنقذني بها من وحلتي وتقبل بها عثرتي وتقضى بها حاجتي . وعلى آله وصحبه وسلم Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tehullü biha ugtedi,ve tüferricü biha kurbeti ve tenguzini biha min ve hilleti ve tagbelu biha asreti ve tagdi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
gökkuşağı
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 21
7 sene önce
Allah Teala razı olsun paylaşan arkadaşlardan .
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)