Cazibe-i rahmaniyye-i cemaliyye duası

Bu konu boncuk76 tarafından 11 sene önce açıldı, 4302 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
boncuk76
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 29
11 sene önce

Selamün Aleyküm kardeslerim,SayIn Yöneticiler,Yasin-i Serif okununca CAZİBE-İ RAHMANİYYE-İ CEMALİYYE DUASI okunuyormus ve cok etkiliymis ,acaba bu konuda yardImcI olurmusunuz? Tesekkür ederim simdiden,

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
evet böyle bir dua var ve çok etkili olduğu da söyleniyor,ancak hiç bir yerde tam metnini bulmak neredeyse imkansızdır.....bilgilendirme amacıyla verilen metinler var,harama okunmaması için tam metni verilmez.... Bismillahirrahmanirrahim. ”Ya men hüve fevka külli fevkın ve leyse lehü fevkun. Ya men hüve tahte külli şey’in ve leyse lehu tahtun. Ya men hüve evvelü külli şey’in leyse lehü evvelun. Ya men hüve ahirü külle şey’in ve leyse lehu ahirun. Ya men hüve ehadun men la ehade lehü gayruke. ..................... bi hakkı Yasin vel kur’anil hakim inneke leminel mürselin. ala sıratün müstakim. Tenzilelel a’zizirrahim. Ve keaf, he, ya, ayn, sad ve ha, mim,sin, kaf rabbi rabbi rabbi rabbuna celilul’eceli, ya samedü entellezi halektel ayile küllü şey’in yefna ve entelbaki innema yekfike minel meşiyyeti inşae ve yekunü emrüke azmün ve kadaüke hatmün ve va’düke sıtkun ve fi’lüke adlün ve entel’evvel-üd dayimu. Ya men hüve mahsusün bil ihlasi yazel me’aricu ya la ilahe illa ente tebarekte ve te’aleyta amma yekulüzzalimune ulüvven kebiren ya daimul ebedü, ya ebedel ebed vel muhsi bila ebedin, vel kaviyyu bila mededin, vel’azizu bila veledin, ve hüvesseyyidüs senedü ya vahidu ya ahadü ya men lemyelid velem yüled velem yeküllehu küfuven ehad. Velhamdulillahi rabbil alemin.”
boncuk76
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 29
11 sene önce
ALLAH RazI Olsun ,cok tesekkür ederim,tam metni olmadIgI icin bu sekilde okusak acaba olurmu?
Erginhan.94
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 27
9 sene önce
Bu dua ne ise yariyor merak etdim ama bulamadim ?
haticem1
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 10
9 sene önce
noktali yerde ne söyleyecegiz
fedakar
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
7 sene önce
iyi günler satelcom link kırık galiba yenilermisin
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
7 sene önce
Emir Sutan hazretlerinin yazdığı ''Yasini Şerifin Havassı'' adlı eserde bu dua bulunmaktadır arkadaşlar.Kitap linkini vermiştim.Sayın Zeinarda tarafından kaldırılmış.Arzu eden dini kitap satan yerlerden satın alıp istifade edebilir. Değerli üyelerimiz lütfen okuduğunuz ve istifade ettiğiniz her konuyu sağ üstten yıldız verip değerlendiriniz ve yorum-mesaj yazınız.Hep birlikte ahde vefa ile foruma destek olalım. Hep birlikte emek verip formumuzu yaşatalım.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)