Her Türlü İsteğiniz İçin Sırlı Bir Dua

Bu konu camuro tarafından 11 sene önce açıldı, 2251 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
11 sene önce

Bismillahirrahmanirrahim
“rabbena ve atina ma vaadtena ala rusulike ve la tuhzina yevmel kıyameh, inneke la tuhliful miad.”””

“rabbimiz! bize peygamberlerinle va’dettiklerini ver ve kıyamet günü rezil etme bizi. şüphesiz sen sözünden asla dönmezsin.”

rabbena! rabbena! rabbena! rabbena! rabbena! meleklerin bizler için mağfiret diliyorlar onların dileklerini kabul et. peygamberlerin sana mü’münler için dualarda bulundular allahım bizler içinde kabul buyur. onların bizler için diledikleri mağfiret nidalarını kabul eyle. ve kıyamet günü rezil etme bizi! bizi azaplandırma, helak etme, rüsvay etme, küçük düşürme, rahmetinden uzaklaştırma, kıyamet gününde bize gazab etme! rabbimiz bize peygamberlerinle bize vaadettiklerini ver. çünkü sen asla sözünden dönmezsin.

Değerli kardeşlerim yukarıda yazdığım ilk dua bir ayettir ikincisi ise mealidir. sonrasında yazılan ise bazı alimlerin o ayet ile bağlantılı duasıdır. ancak kuran-ı kerimde bazı ayetler sırlıdır. Umulur ki bu ayetlerle dua edilirse duaya böyle başlanırsa kabulu kuvvetle muhtemeldir. ancak böyle sırlı ayetlerle talepte bulunurken dua etmenin tertibine riayet edilmesi gereklidir. inşaallah bu tür dua ile cenab-ı hakka müracaat ederseniz rabbim her türlü isteğinizi kabul buyurur. en iyisini allah cc. bilir.

Kaynak:Abdulllah Kul

sdulu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 122
11 sene önce
Allah razı olsun eline emeğine sağlık ..
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
ellerine saglik camuro,inneke la tuhliful miad,insan bir sey ister ama nasibinde yoktur,bunu 70 defa soyleyip ayin parlak oldugu bir vakit ,aya bakarak,sonra dilegini dilegi kabul olur,dilek olunca basini tasa vurduran dilekler vardir, birde basini goge erdiren dilekler vardir,o yuzden dikkat edelim dileklerimize
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)