bir dua hakkında YARDIM LÜTFEN

Bu konu dengedekal tarafından 10 sene önce açıldı, 2470 kere okundu ve 13 Cevap verildi.
dengedekal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 41
10 sene önce

Arkadaşlar bir dua buldum nette. ama hiç duymadığım kelimeler var. Yâ Hağkaltâîl Yâ Dağzayâîl Yâ Vağkahâîl … gibi. bu sakıncalı bir dua mıdır. dua mı büyümü. lütfen yardım edermisiniz. dua yı aşağıya yazdım.

Bismillahirrahmanirrahim. Kemâin enzelnâhü mines semâ-i fahteleta bihi nebâtül ardı feesbaha heşîmen tezrûhur riyâh. Yâ Hağkaltâîl Hüvallâ hüllezî lâ ilâhe illâ hüve âlimül ğaybü veş şehâdeti hüver rahmânür rahîm. Yâ Cağtefhâîl Yevmel âzifeti izel kulûbü ledel hanâciri kâzimîne mâ liz zâlimîne min hamîmin ve lâ şefîın yutâ’. Yâ Dağzayâîl Alimet nefsin mâ ahdarat. Felâ uksimü bil hunnes. Elcevâril künnes.Velleyli izâ asas. Ves subhi izâ teneffes. Yâ Vağkahâîl Sât. Vel kurâni ziz zikr. belillezîne keferû fî ızzetin ve şikâk Yâ Dağşemcâîl. Tevekkelû yâ huddâme hâzihil âyâtiş şerîfeti ve yâ eyyühes seyyid Meytatarûn. Celbirrızkıl vasiatı ve bereketihi serian acileten minelberk fi hazel mekan elvâhan elvâhan elvâhan elacele elacele elacele essâate essâate essâate alâ mülkü Süleymân ibni Dâvud aleyhimesselâmü ve bi hakkit tevrâti vel incîli vez zebûri ve bi hakkil fürnil azîmü ve bi hakki Muhammedinil Mustafa sallallâhü aleyhi ve selem. Ve bi hakki hâzihil âyâtil ızâmi vel esmâil kirâmi ve bi hakki kecağzamheyûşin allâhümme innî eselüke Celbirrızkıl vasiatı ve bereketihi serian acileten minelberk fi hazel mekan. Nasrun minallâhi ve fethun karîb.innallahe yefalü ma yürid tarfatül ayn.

Aşık:(
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 213
10 sene önce
bu buldugun ne için?
Aşık:(
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 213
10 sene önce
hüddam la alakalı bence okuma derim burda çok güzel dilek duaları var dikkat et
dengedekal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 41
10 sene önce
Dilediği kimseyi emri altına alır Matlubunu bulunduğun yere getirmek istersen Hastalıklardan şifa bulmak istersen Herhangi bir hayra ulaşmayı veya herhangi bir şerden kurtulmayı arzu ettiğin zaman şeklinde yazıyordu. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Aşık:(
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 213
10 sene önce
evet bende baktım havas ilminden yani yapcaksanız bile koruma yapmanız lazım... ama bence bunlarla hiç ugraşmayın çok güzel dualar var eger birine çok kavuşmak istiyorsanız hayırlıysa 4444 salatı tefricciye veya ayetel kürsinin özel formulü bunları yapın Rabbime el açın dua edin.. muhakkak bu şekilde faydalı oldugunu görürsün istedigin konuda belki olmaz ama başka şekilde faydası olur
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
bes ayet bakara suresi ayet 246,ali imran suresi 181.ayet,nisa suresi 77.ayet,maide suresi 27.ayet ve rad suresi 16.ayeti. sorduğunuz isimler hadim isimleridir,yani bu dua davettir...Davet okumalarının belli bir adabı vardır,koruma ve riyazat yapılır,tütsü yakılır. Meali Bismillâhirrahmânirrahîm. Gökten indirdiğimiz su ile yeryüzünde yetişen bitkiler birbirine karışır. Ama sonunda rüzgarın savuracağı çerçöre döner Ey Hağkaltâîl! O görülende görülmeyenide bilen kendisinden başka ilah olmayan Allah’tır.O Rahmân’dır, Rahîm’dir. Ey Cağtefhâîl! Onları, yüreklerin ağzına geleceği tasadan yutkunacakları yaklaşan kıyamet günü ile uyar. Zalimlerin ne dostu ne de sözü dinlenecek şefaatçisi olur. Ey Dağzeyâîl! Gündüz sinip geceleri gözüken gezegenlere and olsun. Kararmaya başlayan geceye and olsun. Ağarmaya başlayan sabaha and olsun. Bu Kuran arşın sahibi katında değerli, güçlü, sözü dinlenen ve güvenilen şerefli bir elçinin getirdiği sözdür Ey Vağkahâîl! Sâd öğüt veren Kuran’a and olsun ki, inkar edenler gurur ve ayrılık içindedirler. Ey Dağşemcâîl! Ey bu Ayetlerin huddamı ve ey seyyid Meytatarûn! Fülan binti fülanenin kalbini benim sevgi ve mehabbe- tim üzere heyecane getir. Hemen şimdi acele olarak. Süleyman ibni Davud a.s. un mülkü saltanatı üzere. Tevrat, İncil, Zebur ve Fürkan hakki için. Muhammed Mustafa s.a.v. hakki için. Ve bu yüce Ayetler, saygı değer İsimler hakki için. Allahım fülane binti fülanenin kalbini benden yana eğip çevirmeni ve benim sevgim üzere harekete geçirmeni istiyorum. Yardım Allah’tandır, fetih de çok yakındır).
dengedekal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 41
10 sene önce
ilginize teşekkür ederim. peki dua da davet ne dir. cin yada büyü ile alakalı birşeymidir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
okuduğunuz ayetlerin hadimlerini çağırmaktır....Ayetlerin hadimlerinden yardım istemektir....
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
bu davetide herkes yapamaz....demedı demeyın....ben bir gece bunu uygularken yaylada elektrıkler kesılmıstı .ödüm patlamıstı...kapıyı bulamayıp penceren atlamıstım :)
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Duadaki isimler rahmani isimlerdir -ama davette her şey mümkün,rahmaniler yerine ilkten ötekiler gelebilir.Ayrıca nette okudum ki davetlerde yer alan isimler değişmiş olabileceğidir,o isme sahip olan ölmüş olup yerine başkası geçmiş olabiliyormuş,sonuçta onlar da doğar,çoğalır,ölür-aynı insanlarda olduğu gibi.Başka bir konuyu araştırırken bu bilgiye rastlamışken de okudum.Bu olasılığın dikkate alınması gerektiği deniliyordu,değişip değişmediklerini onlarla sürekli irtibatta olanlar bilebilirmiş.Tüm varlıklar farklı buyruklar altında olsalar da neticede hepsi 4.büyük meleğe bağılılarmış,onların gözetimi altındalarmış ve bu nedenle 4.büyük meleklerden birini davet etmek güvenirlik açısından en sağılıklısıymış.Davetler merakım dışındadır,meraklısı için bu bilgiyi paylaştım
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
sevgi ask icin okuyanlar boyle okumalidir,burdan itibaran Ya Dagsemcail Tevekkeltu ya Huddame hazihil ayetis serifeti veya eyyuhes seyyid mehtarun.Bitehyici ((kalbe fulanete binti fulanete )Ala mehabeti ve meveddeti elvahan elvahan elvahan ))elacele elacele elacele esseate esseate esseate ala mulku Sulayman ibni davud aleyhim esselamu ve bi hakkit tevrati vel incili vez zeburi ve bi hakkil furnil azimuve bi hakki Muhammedinil Musatafa sallalahu aleyhi ve selem.Ve bi hakki hazihil ayatil izami ve esmail krami ve bi hakki kecagheyusin allahumme ini eseluke en tusahhrali ve tuharrikeli ((kalbehu fulanete binti fulanete)) ala mehabeti ve meveddeti Nasrun minallahi ve fethun karip.amin .............eger dilek icin okunuyorsa isaretledigim yerlerin yerine dua edip devam edin.bu bes ayeti kerime 2 senedir okuyorum hic bir zazarini gormedim .temizlik onemli
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
anlami :Ey Dagsemcail !Ey bu ayetlerin huddami ve ey seyyid meytaturun filan binti fulanenin kalbini benim sevgi ve mehabbetim uzere heyacana gecir.Hemen simdi acele olarak Suleyman ibni Davud a.s un Mulku saltanati uzere. Tevrat Incil Zebur ve Furkan hakki icin.Muhammed Mustafa s.a.v hakki icin ve bu yuce ayetler saygi deger isimler hakki icin .Allahim fulane binti fulanenin kalbini benden yana egip cevirmeni ve benim sevgim uzere harekete gecirmeni istiyorum.Yardim Allahtandir fatihte cok yakindir.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
bu duada en usteki yere biyehcihi sevdigin anne adi sevdiginizin ismi en asagidaki yere ise kendi anne ve kendi adiniz gelmelidir yanlis okuma yapmayiniz.
aşk gerek
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
10 sene önce
bu alak suresinin azimetidir ve cok etkilidir kardeşim ama sen ne için kullanacaksın her çalışmanın sayısı farklıdır
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)