Abdulkadir geylani hz. Yardım istemek

Bu konu POZİTİF tarafından 10 sene önce açıldı, 986 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce

Arkadaşlar içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulamıyor bir yol arıyor isek faydasını hep beraber göreceğimiz bir uygulamayı sizler ile paylaşmak istiyorum.Önce abdest alıp 2 Rekat ALLAH rızası için namaz kılıp selam verdikten sonra,sevabını Peygamber efendımıze ve Seyyit AbdulKadir Hz. hediye ettikten sonra,secde’den kalkmadan 3 İhlas suresi 1 Fatiha suresini okuyup yine hediye ettikten sonra –ardından Allahım ya hannan ya mennan ya rahman ya rahim ya cebbar ya settar ya vedud ya kahhar ya aziz…dedikten sonra yetiş ya abdulkadir geylaniz hz.deyip hacetimizi sıkıntımız sanki onu görüyormuşuz gibi hisedip dile getiriyoruz lakin sıkıntıyı giderecek olanın ALLAH oldugunu unutmuyoruz ona göre dile getirip sonunda ALLAHIM senin rızan ile vesile kılıyorum diyeceğiz Geylani hz. bizim onu çağıracağımızı bilir ve ALLAH nasip ederse çağırırız.

seviyorum
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 602
10 sene önce
Cok guzel paylasim allah razi olsun
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Allah razı olsun emeğine sağlık.
adyalice
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 250
10 sene önce
11 adım duasına benzer bir uygulama sanki, ellerine sağlık
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
sadece yetiş ya Gavsulazam denir sonrasında ne istenecekse doğrudan Allah-ü Tealadan istenir...bu uygulamada şirke düşmemeye özen gösterilmeli.....
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
Allah sizlerdende razı olsun ve evet söyleme çok dikkat etmeliyiz Allah saklasın tek bir kelime şirke sokar bizi
anatolya
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 7
10 sene önce
[QUOTE=POZİTİF;106445]Arkadaşlar içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulamıyor bir yol arıyor isek faydasını hep beraber göreceğimiz bir uygulamayı sizler ile paylaşmak istiyorum. Önce abdest alıp 2 Rekat ALLAH rızası için namaz kılıp selam verdikten sonra,sevabını Peygamber efendımıze ve Seyyit AbdulKadir Hz. hediye ettikten sonra,secde'den kalkmadan 3 İhlas suresi 1 Fatiha suresini okuyup yine hediye ettikten sonra --ardından Allahım ya hannan ya mennan ya rahman ya rahim ya cebbar ya settar ya vedud ya kahhar ya aziz... dedikten sonra yetiş ya abdulkadir geylaniz hz.deyip hacetimizi sıkıntımız sanki onu görüyormuşuz gibi hisedip dile getiriyoruz lakin sıkıntıyı giderecek olanın ALLAH oldugunu unutmuyoruz ona göre dile getirip sonunda ALLAHIM senin rızan ile vesile kılıyorum diyeceğiz Geylani hz. bizim onu çağıracağımızı bilir ve ALLAH nasip ederse çağırırız.[/QUOTE] Sn.Pozitif evet böyle bir işlem var ama var olan işlem içinde ne esma var nede namaz var.Bu dua maalesef ki yanlış duanın ne olduğunu çooook iyi biliyorum ve ben hemen hemen her gün Seyyid,i Abdülkadir Geylani Hz.lerini vesile kılarak yardım istiyorum,hiç bir zaman sizin bu yazdıklarınızı uygulamıyorum sadece bazı okunanacak bölümler var o kadar siz bilgi aldığınız kaynağı iyi araştırın derim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)