13 yıllık hasretım

Bu konu berirem tarafından 10 sene önce açıldı, 512 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
berirem
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce

arkadaslar benım 13 yıldır bebegım olmuyor tüm tedavılere ragmen 500 yasın okuyorum [herkes 1 tane dşeklınde degıl herkes istedıgı kadar] bana yardım edermısınız ayrıca,arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız

Dream282828
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 20
10 sene önce
Ben 1 adet okurum Perşembe gecesi. Hey Allahım Kimi insan çocuk ister yapamaz, kimi de olur da aldırır :'( Rabbim gönlündekini gerçek eylesin.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
konularınızı birleştirdim,kim hangisinde yardım edecekse buradan yazar.....
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Berirem, senin icin sifa esamlarini okuycam, yarin sabahleyin gurup meditasyonum var ve dua zamaninda senin isteginide dualarimizin icinde soyliycem. Allah istegini kabul edip gonlune gore versin.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
EL-BEDÎ’ (اَلْبَدِيعُ)86-Hafyail-Şekceyail: Örneksiz ve maddesiz yaratan, kâinatı yoktan, taklitsiz, modelsiz ve benzersiz bir surette yaratan, onu bin bir isminin sonsuz güzellikleriyle süsleyen, örneksiz, misalsiz, acîb ve hayret verici âlemler îcad eden, çok güzel yaratan, eşi ve örneği olmayan, sanatkârane yaratan, zâtında, sıfatında, fiillerinde, emsâli görülmemiş olan. Bedî’, mübdî mânasınadır. Mübdî, ibdâ eden, yani örneği bulunmayan bir şeyi îcad eden demektir. Allah herhangi bir kuluna peygamberlik veya velilik vererek üstün kılmışsa, bu üstünlükle o kul, kendi zamanındaki diğer insanlara nisbetle bedî’ (eşsiz, misilsiz) olmuştur.müşteride zikrine devam eden haline göre terakki eder bu esmanın ehli Tarık olanlara seyrde çok faydası vardır. Bilindiği üzere Hz. Alinin (r.a) celcelutiye kasidesi bedi demektir bu kasidenin kullanım esmalarındandır ki sırrı çoktur. Bu esmayı mühim hacetlerde 2 rekat namaz kılıp peşinden bu ayeti: Bedius semavati vel ard, ve iza kada emran fe innema yekulu lehu kun fe yekûn.(bakara 117) ayetini 70 101 veya 277 kere okuyup sayısız bedi ismini de okuyup sonra haktan hacetini dilese biiznillah müstecabdır. Bu esmanın bir sırrı da her şeyi çabuklaştırıcı özelliği vardır. Her hangi bir isteğinizde ona uygun esmaların yanında veya okumaların bu esmayıda zikretmek istediğiniz çabucak kabulune vesiledir. Bazı risalelerde nakledilmiştir ki; bu isim işlerin düzelmesi için çok faydalıdır. Bunu isteyen kimse iki rekat namaz kılıp peşinden yukarda verdiğim ayeti 1001 diğer rivayette 70 bin defa zikrederse bütün müşkülü asan olur. Yine çocuğu olmayan bu isimleri mübdiu musavvir esmalarıyla zikrederlerse çocukları olur. Hakeza düşük yapanlarda bu isimleri okurlarsa biiznillah düşük yapmaz. Sanat erbabının bilim erbabının bu isimle meşguliyeti bir çok yeni keşiflere imza atmalarına sebep olur. Şeyh Bursi buyurmuştur ki; bu ismin zikrine çokça devam eden kimseye Cenab-ı Hak rızk marifeti ihsan eder. Bu ismin diğer bir özelliği de içinde alim esmasını da barındırmasıdır ilim sahibi olmak isteyenler bu esmanın zikrine devam ederlerse bir çok hususta bilgi sahibi olur. Hakeza hafıza ve zekasının artmasını isteyenlerde okumalıdırlar. Aynı şekilde bu ismi allamul ğuyub ismiyle okuyanlar hatta alim ve hakem isimlerinide ekleyerek okuyanlarda gaybi hikmetler bilgileri açılır. Bu isim yazılarak korunması istenen malın içine konulsa zararlardan korunur. İş yerlerinde haksızlığa uğramış, işinden olmuş makımdan azledilmiş kimselerin aynı makamı kazanmaları için bu ismin zikrine devam ederlerse kaybettikleri geri kazanırlar.
bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
10 sene önce
Eğer zaman kısıtlaması yapmadı iseniz Yasin i Şerif okuyabilirim sizin için. Sayı ve zaman söylerseniz yardımcı olabilirim. Allah CC gönlünüze göre versin.
liza_22
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 181
10 sene önce
ben şu an özel dönemimdeyim 1 hafta sonra okumak üzere 1 adet okuma alıyorum. Allah tez zamanda hacetini yerine getirsin inşallah.
YorumIster
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
berirem kaç tefriciye kaldı
hakan kara
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 50
10 sene önce
persembe gecesi sana 7 yasin okurum kardesim.umarim cocugun olur kisa zamanda.dunya dualar uzerine kurulmustur.ve dua ilede kader degistirilebilir.neden olmasin.ne niyetle okuyayim ismini versen daha iyi olmazmi.okuyacagiz tamamda internetteki berirem kardesim icinmi diyeyim okurken.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23559 Kayıtlı Üye
  • 16563 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye Cgla
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)