Her türlü sıkıntadan kurtarıp kapıları açan dua(Defalarca denendi)

Bu konu jingamin tarafından 9 sene önce açıldı, 8437 kere okundu ve 23 Cevap verildi.
jingamin
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 30
9 sene önce

Günün istedi vakitte günde 13 kez okuycaksınız bunu işiniz düzelene kadar yapıcaksınız zaten kısa sürede düzelecek çünkü defalarca uygulayıp, uygulatıp sonuç aldım. işiniz düzeldiğinde de canınız istedikce şükür amaçlı okuyabilirsiniz haftada bir iki bundan sonrası size kalmış okursanız sizin faydanıza sevab kazanmak gibi niyetiniz varsa tabi..Hz.Peygamber Aleyhisselam, Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:“Ya Ali ! Ne zaman bir çıkmaza, belaya, sıkıntıya düşersen böyle dua et.Besmele ileLa Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym. Tebârekesmu rabbike zîl celâli vel ikrâm. Ve yebkâ vechu rabbike zûl celâli vel ikrâm(ikrâmi). Allahümme inni es’elüke bi ismikel azimül a’zam El hannân, El Mennân, Malik’ül mülki Zül Celâli Vel İkrâm. Allahumme entesselamu ve minkesselam, tebarekte ya zel celali vel ikram. Allahümme salli alâ seyyidina Muhamedin ve alâ âli seyyidina Muhammed kad dâkat hiyletiy edrikniy Yâ Rasûlâllah. Rabbenâ, ic’al ulkiye bin muhammed elûguz ve lenâ min ledunke nasîran ve veliyyen ve vezîren. Allâhumme rabbenâ zidni ve ulkiye bin muhammed elûguz ilmen ve âtinâ fîd dunyâ haseneten ve fîl âhirati haseneten. Ve kul rabbi edhılnî ve ulkiye bin muhammed elûguz mudhale sıdkın ve ahricnî ve ulkiye bin muhammed elûguz muhrace sıdkın vec’al lî min ledunke sultânen nasîrân. Allâhümme hirlî vahterlî. Amin.Manası:Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.Celâl ve İkram Sahibi Rabbinin İsmi Çok Yüce’dir. Ve celâl ve ikram sahibi Rabbinin Zatı bâki kalacaktır. Ey Allah’ım! selâm Sen’dendir ve barışa ulaşmanın Sen’den başka yolu yok. Ey ikramı bol Yüceler Yücesi! Bize barış ver, bize huzur ver. Allah’ım Efendim Muhammed’e ve O’nun ehline salât eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et yâ Rasûlallâh. Ey Allahım rabbim bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Rabbim! Gireceğim yere doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla. Çıkacağım yerden de beni doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Allahim! yapacagim işde bana hayirlisini ver. Benim için hayirli olanini seç, en hayirlisini nasîb eyle. Amin.Fazileti:*Sevabı çok bir duadır.*İlminizi artırır özellikle ilgi alanlarınızın örneğin mimarsanız daha da gelişirsiniz, doktorsanız, falcı, büyücü vs iseniz alanınızda kısa zamanda ilerlersiniz.*Okudunuzda Allah katından size yardımcılar verilir hep yanınızda olurlar sürekli yolunuzu açarlar yanınızda melek 5 ise 500 olur bu duanın asıl hedefi budur *Şans kapıları aniden açılır*Kısmet kapıları anında açılır, karşınıza en hayırlı kısmetler çıkar*Sürekli kaldığınız bir ders varsa mesela, iş arayıp bulamıyorsanız, iş hayatınızda bi sorun vb şeyler varsa çözülür.*Okuduğunuzda günlük şükrünüzü de yapmış olursunuz Allaha şükredenlere Allah her zaman kat kat fazlasını verir.

bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
9 sene önce
Kaynağı ve arapça yazılışı elinizde var mı acaba.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
sanırım ilk önce 2 rekat namazla ve korunma duasıyla başlanır......
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce
Eline sağlık jingamin . Unutmadan diyim kapı açmak paganizmdede önemlidir , varlıkların kapılardan geldiğine inanırlar . Ne alakası var desenizde öykesine bilgi işte paylaşıyım dedim . utbe ibni gavz (r.a) rivayet ediyor . Resullullah (s.a.v) buyurdu ;sizden biriniz : bir şey kaybederse yahut arkadaşının olmadığı yerde yardım isterse ;" Ey allahın kulları bana yardım edin ! Ey allahın kulları imdât ! " desin cünkü Allahın bizim görmediğimiz kulları vardır . ( ziynet-ül'gulub 73. sayfa ) imam-ı taberanî (r.a)'ın beyanına göre , bu hadisi tatbik etmiş ve faide görmüştür . Yani cinlerin yardımına ihtiyacımız gercekten varsa ervah sizden yardımını esirgemez . Bu sekilde cölde kaybolan bir cok kervan ölüm safhasındayken su kuyusu bulmuş , yolu gösterilmiş ve kurtulmuştur .
apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
9 sene önce
Allahtan hayırlı bir yardımcı istiyorsanız isra 80 i ezberleyin dilinizden düşürmeyin yeter..
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
9 sene önce
tam ne güzel bi dua buldum tam ihtiyacım olan şey diyordum.......
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ben okumak istiyorum karar verdim
izmit41
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 92
9 sene önce
Peki bu hacet için okunurmu zeinarda
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Konu dışındaki mesajları temizledim,güzel bir dua,eline sağlık....
Kaf
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 200
8 sene önce
Çok güzel dua, çok teşekkürler. Lakin Latince okuyunca anlam değişikliği olmayacak mı? Aka kara diyerek günaha girmez miyiz? Arapça yazılışını da paylaşır mısınız?
blue
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 20
8 sene önce
Ben tam olarak anlamadim, bu dua tehlikelimidir?okumadan kesinlikle korumami yapmamiz gerekiyor?yardimci olursaniz, cok sevinirim.Cok tesekkurler.
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
8 sene önce
Emegine saglik kardesim....
turkuaz64
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 98
8 sene önce
Zeinarda denildiği gibi koruma yapmamız gerekir mi? Çünkü ben okumak istemiştim ama çekindim biraz.
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben denedim çok kötü bi ruh hali içindeydim artık mazoşist tavırlar alıp kendime zarar veriyordum derdim yüzünden. Okudum ve aradan tam 1 gün geçmeden şifa geldi bi anda tak diye buldu beni. Ne olduğunu anlayamadım. Ben de bu duaya bağladım.
Cingene29
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 187
8 sene önce
Özel günlerde okunuyormu???
erdemli
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 450
8 sene önce
jingamin Allah razı olsun paylaşım çok güzel bende okumak için notlarımın arasına aldım. teşekürler.
Öner
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 72
7 sene önce
Abdestsiz okunabilir mi?
dadaşşş
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 23
7 sene önce
paylaşımınız çok güzel,bizleri aydınlattığınız için ALLAH sizden razı olsun inşallah
serhat
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 282
7 sene önce
Böyle güzel ve faziletli bir duayı nasıl kaçırmışım gözden hemen notlarıma alıyorum paylaşan kardeşimizden Allah razı olsun emeğine ve yüreğine sağlık
Öner
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 72
7 sene önce
Ben Bu Duanın Faydalarını Gördüm Allaha Çok Şükür. Uygulamak İsteyenler Arkadaşlara Tavsiye Ediyorum. Gerçekten Hayatınızdaki Tüm Engeller Birden Bire Kalkıyor. Duayı Paylaşan Kadeşimizden Allah Razı OLsun.
cananım
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 9
7 sene önce
umarım uygulamak kısmet olur
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
5 sene önce
zeyno abla cevaplandırırsan sevinirim ben bunu okuycam ama birisi korunma duası okuyun falan demiş davet yok değil mi???
MyrCat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 184
5 sene önce
[QUOTE=jingamin;140503]Günün istedi vakitte günde 13 kez okuycaksınız bunu işiniz düzelene kadar yapıcaksınız zaten kısa sürede düzelecek çünkü defalarca uygulayıp, uygulatıp sonuç aldım. işiniz düzeldiğinde de canınız istedikce şükür amaçlı okuyabilirsiniz haftada bir iki bundan sonrası size kalmış okursanız sizin faydanıza sevab kazanmak gibi niyetiniz varsa tabi.. Hz.Peygamber Aleyhisselam, Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur: “Ya Ali ! Ne zaman bir çıkmaza, belaya, sıkıntıya düşersen böyle dua et. Besmele ile La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym. Tebârekesmu rabbike zîl celâli vel ikrâm. Ve yebkâ vechu rabbike zûl celâli vel ikrâm(ikrâmi). Allahümme inni es'elüke bi ismikel azimül a'zam El hannân, El Mennân, Malik’ül mülki Zül Celâli Vel İkrâm. Allahumme entesselamu ve minkesselam, tebarekte ya zel celali vel ikram. Allahümme salli alâ seyyidina Muhamedin ve alâ âli seyyidina Muhammed kad dâkat hiyletiy edrikniy Yâ Rasûlâllah. Rabbenâ, ic’al ulkiye bin muhammed elûguz ve lenâ min ledunke nasîran ve veliyyen ve vezîren. Allâhumme rabbenâ zidni ve ulkiye bin muhammed elûguz ilmen ve âtinâ fîd dunyâ haseneten ve fîl âhirati haseneten. Ve kul rabbi edhılnî ve ulkiye bin muhammed elûguz mudhale sıdkın ve ahricnî ve ulkiye bin muhammed elûguz muhrace sıdkın vec’al lî min ledunke sultânen nasîrân. Allâhümme hirlî vahterlî. Amin. Manası: Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.Celâl ve İkram Sahibi Rabbinin İsmi Çok Yüce’dir. Ve celâl ve ikram sahibi Rabbinin Zatı bâki kalacaktır. Ey Allah'ım! selâm Sen'dendir ve barışa ulaşmanın Sen'den başka yolu yok. Ey ikramı bol Yüceler Yücesi! Bize barış ver, bize huzur ver. Allah’ım Efendim Muhammed’e ve O’nun ehline salât eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et yâ Rasûlallâh. Ey Allahım rabbim bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Rabbim! Gireceğim yere doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla. Çıkacağım yerden de beni doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Allahim! yapacagim işde bana hayirlisini ver. Benim için hayirli olanini seç, en hayirlisini nasîb eyle. Amin. Fazileti: *Sevabı çok bir duadır. *İlminizi artırır özellikle ilgi alanlarınızın örneğin mimarsanız daha da gelişirsiniz, doktorsanız, falcı, büyücü vs iseniz alanınızda kısa zamanda ilerlersiniz. *Okudunuzda Allah katından size yardımcılar verilir hep yanınızda olurlar sürekli yolunuzu açarlar yanınızda melek 5 ise 500 olur bu duanın asıl hedefi budur *Şans kapıları aniden açılır *Kısmet kapıları anında açılır, karşınıza en hayırlı kısmetler çıkar *Sürekli kaldığınız bir ders varsa mesela, iş arayıp bulamıyorsanız, iş hayatınızda bi sorun vb şeyler varsa çözülür. *Okuduğunuzda günlük şükrünüzü de yapmış olursunuz Allaha şükredenlere Allah her zaman kat kat fazlasını verir. [/QUOTE] Bu dua sahte ve yalanlarla dolu hatta hatalarla dolu. 1. si peygamberden nakli yalan öyle bir hadis yok. 2. si peygamber döneminde ulkiye oğlu muhammed oğuz mu vardı? 3. sü kendinize değil bu duada ulkiye oğlu muhammed oğuza dua ediyorsunuz farkında olmadan. 4. sü ulkiye oğlu oğuz bile hatalı yazılmış muhammed uğuz bin ulkiye yerine ulkiye bin muhammed uğuz olarak yazılmış buda muhammed oğuz oğlu ulkiye demek oluyor. 5. si anlamı ile arapçası çok farklı. Yaptım oldu diyenler niyetlerinin gücünden almıştır başka açıklaması yok
MyrCat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 184
5 sene önce
Besmele ile La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym. Tebârekesmu rabbike zîl celâli vel ikrâm. Ve yebkâ vechu rabbike zûl celâli vel ikrâm(ikrâmi). Allahümme inni es'elüke bi ismikel azimül a'zam El hannân, El Mennân, Malik’ül mülki Zül Celâli Vel İkrâm. Allahumme entesselamu ve minkesselam, tebarekte ya zel celali vel ikram. Allahümme salli alâ seyyidina Muhamedin ve alâ âli seyyidina Muhammed kad dâkat hiyletiy edrikniy Yâ Rasûlâllah. Rabbenâ, ic’al ulkiye bin muhammed elûguz ve lenâ min ledunke nasîran ve veliyyen ve vezîren. Allâhumme rabbenâ zidni ve ulkiye bin muhammed elûguz ilmen ve âtinâ fîd dunyâ haseneten ve fîl âhirati haseneten. Ve kul rabbi edhılnî ve ulkiye bin muhammed elûguz mudhale sıdkın ve ahricnî ve ulkiye bin muhammed elûguz muhrace sıdkın vec’al lî min ledunke sultânen nasîrân. Allâhümme hirlî vahterlî. Amin.[/B] Sahte Manası: Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.Celâl ve İkram Sahibi Rabbinin İsmi Çok Yüce’dir. Ve celâl ve ikram sahibi Rabbinin Zatı bâki kalacaktır. Ey Allah'ım! selâm Sen'dendir ve barışa ulaşmanın Sen'den başka yolu yok. Ey ikramı bol Yüceler Yücesi! Bize barış ver, bize huzur ver. Allah’ım Efendim Muhammed’e ve O’nun ehline salât eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et yâ Rasûlallâh. Ey Allahım rabbim bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Rabbim! Gireceğim yere doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla. Çıkacağım yerden de beni doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Allahim! yapacagim işde bana hayirlisini ver. Benim için hayirli olanini seç, en hayirlisini nasîb eyle. Amin. Gerçek Manası: Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.Celâl ve İkram Sahibi Rabbinin İsmi Çok Yüce’dir. Ve celâl ve ikram sahibi Rabbinin Zatı bâki kalacaktır. Ey Allah'ım! selâm Sen'dendir ve barışa ulaşmanın Sen'den başka yolu yok. Ey ikramı bol Yüceler Yücesi! Bize barış ver, bize huzur ver. Allah’ım Efendim Muhammed’e ve O’nun ehline salât eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et yâ Rasûlallâh. Ey Allahım rabbim Ulkiye Oğlu Muhammed El Oğuza dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Rabbim! Ulkiye Oğlu Muhammed El Oğuzu Gireceği yere doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla. Çıkacağı yerden de Ulkiye Oğlu Muhammed El Oğuzu doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Allahim! Ulkiye Oğlu Muhammed El Oğuza yapacağı işde hayirlisini ver. Ulkiye Oğlu Muhammed El Oğuz için hayirli olanini seç, en hayirlisini nasîb eyle. Amin. [/CENTER]
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)