Kuantum Olumlama hakkında

Bu konu AbSİNth_ tarafından 9 sene önce açıldı, 763 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
AbSİNth_
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 815
9 sene önce

Artık hepimiz biliyoruz ki, etrafınızda inanılmaz bir enerji yığını var ve bu yığın ister istemez bizi de içine alarak etkiliyor.Yaptığımız her hareket söylediğimiz her söz bir şekilde tekrar bize geri dönüyor.

Bazen çaresizliğimizi dışa vurup “ne işe yarar”, “nasıl olsa sonuç değişmeyecek” gibi cümleler kurup, bilinçaltımızı da şartlandırırız boş yere.İşte bu noktada devreye girecek muhteşem bir telkin yöntemi var, Kuantum Olumlama..

Yıllar önce bu isimle okuduğum kitaptan uyarladığım bir anımı anlatacağım;

Üniversitedeyken istatistik derslerinden çok çekmiştim.Ne yapıp etsem de bir türlü muvaffak olamıyordum.Her sınavda da aynı hüsran devam ediyordu.Bir gün, olumlu düşüncenin bilinçaltına verildiğinde nelere yol açabileceğini öğrenip denemeye karar verdim.

Önce büyük bir resim kağıdına kocaman bir adam çizip üzerine adımı yazdım.Yan tarafa da geçemediğim dersler ve ****ları çok ufak olarak çizip, bu sene mezun olacağım yazdım.Bu sayede aslında ****lar ve derslerden korkmamam gerektiğini ve mezun olacağımı kendime telkin ettim.Bu resmi de odama aşıp, her gün en az 10 15 kez yüksek sesle okudum.Bir nevi bilinçaltıma kodladım.Inanmak güç ancak o sene mezun oldum.Okul hayatımı zindan eden dersleri de rahatça geçtim.

Aslinda bu yöntemi hayatımızın her alanında uygulayabiliriz.Yeter ki bilinçaltımıza doğru kodları verelim.Örneğin; namaz kalmayı aksatmayacağım demek yerine, ibadetlerime devam ediyorum, edeceğim şeklinde olumlu cümlelerle telkinlerde bulunacağız.21 gün bu şekilde olumlu telkinlerde bulunarak geçmişin olumsuz izlerini de Allahın izniyle sileceğiz..

Umut_64
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 28
Yanıt Sayısı: 899
9 sene önce
Çok doğru söylüyorsun... İnanç her şeyin başı... Dua ederken bile olumlu düşünüp Allah'ın bizi duyduğuna mutlaka duamızın bir şekilde cevaplanacağına inanarak dua etmek gerekir... şüpheye düşmeden... ama bilinçaltımızda öyle çok negatif çekirdek inançlar var ki.... onları temizlemeden olumlama yapmak işe yaramıyor yani en azından bende yaramıyor... bazı yerleşik kötü inançları silmek lazım... bununla ilgili bir deneyimin varsa öğrenmek isterim
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
9 sene önce
ben bunu değilde farklı bir metodunu çok ama çok denedim bazen olmuyor kişide yada ne bileyim yorum yapamıyorum nıye olmadıgı hakkında
AbSİNth_
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 815
9 sene önce
Enerji ve inanç abi...Benim yaşadığım resmen mucize gibiydi..Ama bakarak kaşık kırıp cam çerçeve indiren insanlar olduğunu görünce, yapılabilirligi artıyor.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)