5 Aralık Günlük Burçlar

Bu konu lahutiye tarafından 12 sene önce açıldı, 511 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce

KOÇ:Gökyüzü yaşamınız için gerekli olanla gereksiz olanı ayırt ederek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Her şeyi umutsuz bir şekilde akışa bırakırsanız neye uğradığınızı şaşıracağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bir an evvel toparlamalı ve önceliklerinizi belirlemelisiniz. Bugün bir arkadaşınızın sizden maddi olarak bazı talepleri söz konusu olabilir. İyi niyetli yaklaşımınızın sonucunda, hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. İnsanlara nasıl davranmanız gerektiğini, geçirdiğiniz acı tecrübelerle öğrenmiş olmalısınız. Duygularınızla mantığınız arasındaki köprüyü her zaman kullanmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. İş hayatınızda daha kararlı olmalı ve söylediklerinizin arkasında durmalısınız. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve huzurunuzu bozacak tavırlardan uzaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması: İçimde patlamaya hazır bir volkan var. Öfkemi, kırgınlıklarımı, uğramış olduğum haksızlıklara isyan eden bir ruhun ağırlığını taşıyorum. Gözlerimi kapatıp derin derin nefes alıyorum ve her soluk alışımda ruhumdaki ağırlığı hafifletiyor, sakinleşiyorum. Böylece sağlıklı kararlar alıyorum.

BOÐA:Gökyüzü şanslı bir günde olduğunuzu müjdeliyor sizlere. Suskun ruhunuz, bugün son derece enerjik ve kendinizi doğru sözlerle ifade etmenize sebep olacak kadar sesli bugün. Kendinizi hangi alanda ifade edip ön plana çıkarmak istiyorsanız, o yönde ilerlemeli ve görüşmeler gerçekleştirmelisiniz. Bugün hiç kimsenin sizi engellemesine ve enerjinizi düşürmesine izin vermeden, günün enerjilerini kendiniz için en iyi şekilde akıllıca kullanmaya bakın. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkinin içindeyseniz, beraber olduğunuz insanı daha yakından tanımaya çalışın ve gereksiz kıskançlıklar sergileyerek tepkisini almamaya özen gösterin. Korku ve kaygılarınızın sizi mutsuz etmesine izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.


İKİZLER:Bugün almayı ya da satmayı düşündüğünüz bir şey varsa, rahatlıkla istediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. İşinizle ilgili üstlerinizin takdir ve desteği maddi konularda alacağınız olumlu etkilerle pekişiyor. Bu süreçte yeni bir işe başlamayı, yatırım yapmayı düşünen İkizler, harekete geçin ve kendinize güvenerek kısa sürede büyük başarılara imza atabileceğinizi zihninize iyice yerleştirin. Özel yaşamınızda ise duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Her şeyi içinize atarsanız bir süre sonra sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızın görüşlerine önem verin ve onların fikirlerine danışmayı ihmal etmeyin. Bugün mümkünse işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Sonuçları hiçte sizin istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği devam edenler, ilişkinizi daha iyi bir noktaya taşımak için biraz daha özveriyle davranmayı deneyebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Cesaretle beslenmeyi seçiyorum bugün. Cesaretimi aklımla birleştirmeyi, tüm yeteneklerimi kendime olan güvenim ile ifade edip ortaya koymayı seçiyorum bugün. Bolluk ve bereket dilediğim ve istediğim her an beni ziyaret eder. Bolluğumun, bereketimin şükründe sevgiyle, cesaretle ilerlemeye devam ediyorum.

YENGEÇ:Gökyüzü bugün özel hayatınızda duygularınızı, sevginizi özgürce ifade etmeniz için sizleri güçlü bir şekilde destekliyor. Devam eden bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz, eşinizi mutlu etmek için sürpriz jestler yapabilirsiniz. Birlikte olabileceğiniz hoş aktivitelerle ilişkinizi güçlendirebileceğiniz, romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ruhunuzdan gelen bilgelik zekanızla birleştiğinde, isteyip de başaramayacağınız hiçbir şey yok. Gün sizin gününüz, özel hayatınızda da mutluluğunuz birilerinin huzurunu kaçırsa da kimseye aldırmayın. Göklerin kutsal enerjileri sizinleyken kimse size ve sevdiklerinize zarar veremez.

Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının bilincindeyim. Gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın ve tek gerçeğin sevgi olduğunun öneminin farkındayım. Artık boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin, bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge, en verimli çağındayım.

ASLAN:Gökyüzü bugün sizleri düşünmeye şevk ediyor. Yaşadıklarınızın hesaplaşmasını yaptığınız günlerdesiniz. Neler yaptınız, nelerle karşılaştınız bunların değerlendirmelerini gözden geçireceğiniz, önemli kararlar alacağınız bir süreçtesiniz. Rahatsızlıklarınızı gidermek için şimdi her zamankinden daha kararlısınız. Bu rahatsızlıklar kendi içinizde sahip olduklarınız ve çevrenizde size rahatsızlık verenler de olabilir. Objektif yaklaşımlarda bulunarak hem kendinizi hem de rahatsızlık duyduğunuz her şeyi düzeltebilirsiniz. Bugün sizden yaşça büyük insanların söylediği her sözü can kulağı ile dinleyin. Yaşanmışlıkların getirdiği bilgeliğinin öğütleridir bunlar. Dikkatli dinlediğinizde kendi içinizde cevabını bulamadığınız birçok konunun yanıtını alabilirsiniz. İşinizle ilgili yapmak istediklerinizi yakınlarınızla paylaşabilir, karşılıklı fikir alışverişleri ile düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bana yapılan tüm öneri ve eleştirileri sevgiyle kabul ediyor, öfkemle aklımın tarağından geçiriyor. Kendi gerçeğimin ve karşılaşacaklarımın farkına vararak öz eleştiride bulunuyor ve doğruyu buluyorum.

BAŞAK:Bugün son derece cesur, girişken, kendinizi hemen her konuda kolaylıkla ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda dürüstlüğünüzün takdir edileceği olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşamınızdaki hemen her konuda dengeleri müthiş bir ustalıkla sağlayacak, kendinize zaman ayırabileceğiniz vakitleri kazanacaksınız. Özel yaşamınızda bugün özverili davranmalı, birlikte olduğunuz insanın gönlünü rahatlatmaya çalışmalısınız. Maddi konularda eş ya da ailenizden destek görebilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon değişikliği ve tadilatlar söz konusu olabilir. Her şeyi bütçenizi belirleyerek gönlünüze göre yapmaya çalışın. Eviniz sizin kutsal mabedinizdir; ne kadar sizi yansıtır, zevkinize göre olursa o denli huzurlu ve mutlu olursunuz.

YGünün Olumlaması: Yokluğu da gördüm, varlığı da. Elimde olup da kıymetini bilemediğim tüm değerlerimin, kaybettiklerimin bilincindeyim. Şimdi karşılaştığım şanslarımın, sevdiklerimin, birikimlerimin değerine hürmet göstererek layık olduğu gibi davranmanın huzurundayım.

TERAZİ:Göksel enerjiler bugün sizleri arkadaşlarınızla ilgili konularda sınayacak. Güvendiğiniz, her zaman yanında olduğunuz insanlardan zararlar görebilirsiniz. Dürüst doğanız gereği zor günlerinde hemen herkesin yanında olur, desteğinizi esirgemezsiniz fakat gökyüzü sizleri kime ne kadar değer vermeniz gerektiği konusunda uyarıyor. Dost ve arkadaş kavramını birbirinden ayırt etmeniz gereken bir dönemdesiniz. İşinizle ilgili konularda sizin dışınızda gelişen olaylardan dolayı gecikmeler yaşanabilir. Ev ve aileniz için beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin.

Günün Olumlaması:İçindeki çocuğu, ruhumu, bedenimi, işimi, yeteneklerimi seviyorum. Sahip olduklarım için, her doğan günü sağlıkla karşıladığım için tüm kalbimle şükrediyorum.

AKREP:Gökyüzü bugün yolculuk yapmayı düşünenlerinizi yaşanacak aksiliklere karşı dikkatli olmanız konusunda uyarıyor. Gecikmeler, bavullarınızın karışması gibi türlü aksilikler söz konusu olabilir. Yolcuğunuzu erteleme şansınız varsa tercih edebilirsiniz. Yakın çevrenizle, işinizle ilgili bir konuda fikir ayrılıkları yaşayabilir ve birbirinize kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Dilinize hakim olun. Yüreğiniz sevgi doluyken diliniz tam tersini söylemesin. Maddi olarak şanslı bir gün, talih oyunlarında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla paylaşımlarınızı iyi niyetle bile olsa üçüncü şahıslarla paylaşmamaya özen göstermelisiniz.


Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda, üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

YAY:Gökyüzü gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yeniliğin bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak, yeni adımlar atmanız için cesaretlendireceğine işaret etmekte. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Birlikte çalıştığınız insanlar sizin gösterdiğiniz özen ve disiplini göstermeyerek, sorumluluk aldığınız konularda hak etmediğiniz davranışlarla karşılaşarak insanların tepkileriyle karşılaşmanıza neden olabilirler. Buna öfkelenip kendinizi sınırlandırmak yerine yolunuza kimlerle devam etmeniz konusunda oturup düşünerek, kararlar almanız yerinde bir tavır olacaktır. Önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz, sabırlı davranın. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınız sizi duygusal olarak sorumluluk almalı ve daha ciddi kararlar alarak uygulamalısınız.

Günün Olumlaması: Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla, sevinçle “Merhaba” diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.

OÐLAK:Bugün yaşamınızın büyük bir fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda hiç beklemediğiniz kişi ve kurumlardan destek görebilir, var olan şartlarınızı bir anda yükseltebilecek bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve sorumluluğunu üstelendiğiniz projelerinizi eksiksiz olarak tamamlamaya özen göstermelisiniz. Akıllı hareket etmeli, duygularınızı kontrol altında tutmayı başarmalısınız. Engelleri geride bırakarak hür bir şekilde yeni başlangıçları karşılayabileceğiniz özel zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızın kaprisli, huzursuz tavırları canınızı sıkabilir.

Günün Olumlaması: Düşten gerçeğe giden muhteşem bir yoldayım. En yüksek akıl yetilerim ve yeteneklerimin rehberliğinde her şeyin üstesinden geliyor, yüksek şansımın yardımıyla yeni kapıları aralıyor ve başarıya ulaşıyorum.


KOVA:Gökyüzü olumlu enerjilerini yansıtıyor bugün sizlere. Her sözünüz, her davranışınız beğeni kazanacak ve iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji, iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızda ise geçmişte kalmış biri tekrar karşınıza çıkarak yaşamınızda yer almak için size ısrarcı tavırlar sergileyebilir. Bir an bile etkilenseniz, hatırınıza neden ayrılmış olduğunuzu getirerek karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Bu süreç size yenilikleri getirirken eskimiş olan tüm düşüncelerinizden ve geçmişte kalan insanlardan tamamen uzaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması: Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji, hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.

BALIK:Bugün içe dönük ve hırçın bir ruh halinde olabilirsiniz. Sizi sinirlendirmek oldukça kolaydır. Gerek yakın çevreniz, gerek özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmeye çalışmalı ve içinde bulunduğunuz hırçın ruh halinden bir an evvel sıyrılmaya bakmalısınız. Özel hayatınızda, isteklerinizin yansıması kelimelerinizde gizlidir ve beraber olduğunuz insanın bunu anlayıp anlamayacağını test edersiniz. İlişkinizde birçok şeyi değiştirmeyi isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve bunu başarabilecek irade gücüne sahipsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.


Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız ve şansınız bol olsun…

Konu Alıntıdır.
Faydalı Olmasını Dİlerim Lahutiye

superisi
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 214
Yanıt Sayısı: 1018
12 sene önce
Düşten gerçeğe giden muhteşem bir yoldayım. En yüksek akıl yetilerim ve yeteneklerimin rehberliğinde her şeyin üstesinden geliyor, yüksek şansımın yardımıyla yeni kapıları aralıyor ve başarıya ulaşıyorum. teşekkürler Ares:biggrin[1]:
Munecim
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 102
Yanıt Sayısı: 441
12 sene önce
Eline saglik arescim cog degerli paylasmishsiniz tewekkurler.devami bekleriz.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)