Eşimle Bana Ayrılmamız İçin Büyü Yapılmıs. Lutfen Yardım lutfen

Bu konu requiemfor tarafından 8 sene önce açıldı, 855 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
requiemfor
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 2
8 sene önce

Arkadaslar merhaba. kısaca anlatayım eşimle 1.5 ay evlı kaldık ve 7 aydır ayrıyız cok ıyı anlasırken bırden hersey berbat oldu eve kapandım antidepresanlar kullanmaya basladım anne evıne gelınce ve benı cok seven esım aramıyor sormuyor ayrılmak ıstıyor adam bırden baska bırıne dönustu. bakım yaptırdım ayrılmamız ıcın buyu yapılmıs. hatta bı ****ya gittim muska yazdı ama ne kdr etkılı bılmıyorum gecen hafta yazdı. lutfen bu durumda olup kurtulanlar ne yaptılar anlatabılırler mı?? yunus suresi 81. 82. ayetlerını okuyorum bırsuru dua sure zıkır okuyorum lutfen yardım edın. eşiyle ayrılma asamasına gelıp buyuden kurtulup tekrar bırlesen arkadaslar vardır illakı burada. allah rızası ıcın yardım edın. tek basıma bunlarla ugrasıyorum..

4444 salati tefriciyeye baslasam büyülerin bozulması ve esımle aramın duzelmesı adına dogru olur mu? yapan arkadaslar var mı ?
cok az vaktım var Allah rızası ıcın eşinden büyülerle ayrılıp bozdurup bırlesenler yardım etsin.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
geçmiş olsun,paniklemeyin ve her hcanın sözüne de güvenmeyin, bakım ve büyü yapma/bozma işleri aklınızın sınırlarını zorlayacak kadar büyük bir sektör haline geldi,sorunlu insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar... Yaşadığınız şeyler belki de büyü değil,sadece nazardır... Burada tavsiye istiyorsunuz ama şunu sakın unutmayın,aramızdan herhangi birisine olumlu etki eden bir uygulama sizin için geçerli olmayabilir... Böyle durumlarda zamana karşı yarışılmaz...Herşey takdir-i ilahinin hükmüne bağlıdır...Dua da etseniz büyü de yapsanız takdir edilen zaman gelmeden hiç bir şeyi değiştiremezsiniz.... forumda büyü bozma duaları ve nazar duaları bölümlerini inceleyin,size uygun olan içinizden gelen bir tanesini seçip uygulayın..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
eğer tefriciye okumak için önüne geçilemez bir istek duyuyorsanız sadece 7 gün içinde tefriciye okuyun,başka duaya gerek yok.. Ancak sabah akşam 7 şer tane fatiha,ayetel kürsi,ihlas felak nas surelerini bir bardak suya okuyarak için.... yani sabah okuduğunuz suyu akşama kadar,akşam okuduğunuz suyu da sabaha kadar için.. Bunlar haricinde başka bir şey okumayın....
Eni
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 264
8 sene önce
Arkadaslar bende ayni durumdayim.artik cok yoruldum bittim..kurbanlik koyun gibi umutsuz caresiz bekliyorum 2hafta sonra bosaniyoruz..
mjj
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 13
8 sene önce
öncelikle geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun. bende büyü sıkıntısı çekiyorum forumdaki bazı üyeler haberdar özellikle süper mod ve yöneticiler. bu konuda bilgi sahibi değilim. ben hergün aşşağıda göndericeğim ayetleri ve duayı okuyorum inanın eskiye göre çok iyiyim. sırasıyla; euzü besmele ile bakara 102 = Vettebeû mâ tetlûş şeyâtînu alâ mulki suleymân(suleymâne) ve mâ kefere suleymânu ve lâkinneş şeyâtîne keferû yuallimûnen nâses sihra, ve mâ unzile alâl melekeyni bi bâbile hârûte ve mârût(mârûte), ve mâ yuallimâni min ehadin hattâ yekûlâ innemâ nahnu fitnetun fe lâ tekfur fe yeteallemûne minhumâ mâ yuferrikûne bihî beynel mer’i ve zevcihî, ve mâ hum bi dârrîne bihî min ehadin illâ bi iznillâh(iznillâhi), ve yeteallemûne mâ yadurruhum ve lâ yenfeuhum ve lekad alimû le menişterâhu mâ lehu fîl âhirati min halâkın, ve le bi’se mâ şerav bihî enfusehum lev kânû ya’lemûn. felak,nas sureleri taha 69 =Ve elkı mâ fî yemînike telkaf mâ sanaû, innemâ sanaû keydu sâhır(sâhırin), ve lâ yuflihus sâhıru haysu etâ. yunus 81= Fe lemmâ elkav kâle mûsâ mâ ci’tum bihis sihr(sihru), innallâhe se yubtiluhu, innallâhe lâ yuslihu amelel mufsidîn. yunus 82= Ve yuhikkullâhul hakka bi kelimâtihî ve lev kerihel mucrimûn. araf 117= Ve evhaynâ ilâ mûsâ en elkı asâke, fe izâ hiye telkafu mâ ye’fikûn. araf 118 = Fe vakaal hakku ve batale mâ kânû ya’melûn. araf 119 = Fe gulibû hunâlike venkalebû sâgırîn. araf 120 = Ve ulkıyes seharatu sâcidîn. araf 121= Kâlû âmennâ bi rabbil âlemîn. araf 122 = Rabbi mûsâ ve hârûn. 7'şer kez. bu aşşağıdaki duayıda bi bardak suya 7 kez okuyup içiyorum. Velemen binyaniha biyedihi lema seevuna vela rizen feramesinehe fenem ala mahidun .ve iza sihru betelet. ve bu duayı forumda buldum sağolsun sayın zeinarda ve sayın ezgilim den tekrar teşekkür ederim. ve herhangi bi vakitte enfal suresi 63.ayeti okuyun okuduktan sonra Allah'a eşinizle barışmak istediğinizi kavuşmanız eskisi gibi olmak vs için dua edin. dilerim şifa olur. Allah yardımcınız olsun. forum uygulamalarını es geçmeyin. enfal 63= Ve ellefe beyne kulûbihim, lev enfakte mâ fîl ardı cemîan mâ ellefte beyne kulûbihim ve lâkinnallâhe ellefe beynehum, innehu azîzun hakîm. meali = Kalplerinizin arasını birleştirdi. Eğer yeryüzünde olan her şeyi sarfetseydin bile onların kalplerini birleştiremezdin. Fakat Allah, onların arasını birleştirmiştir. Şüphesiz O güçlüdür, hakimdir.
sebemelikesi
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 49
8 sene önce
benim 14 senelik bir evliligim var tabiki ask bir zaman sonra bitiyor ama birbirimize cok güveniyoruz esim beni cok seviyor ne mi yapiyorum her gün 7 kere üst üste cin süresi okuyup nazardalardan büyülerden korunuyorum bunun faydasini gercekten göreceksiniz
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)