Öyle mutluyum öyle huzur doluyum ki…

Bu konu YorumIster tarafından 10 sene önce açıldı, 569 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
YorumIster
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce

Selamun aleyküm cümleten..

Benim durumumu az veya çok hepiniz az biliyorsunuz yokluk sınavındayım kendimi bildim bilelidir.

Foruma üye olmadan önceleri hep dardaydım hep huzursuzluk hep şükürsüzlük. Geçenlerde bir forumda bir dua buldum hatta ilk dua konumdu açtım

“Allah’ım zatının celaline ve saltanatının büyüklüğüne yakışır şekilde sana hamd olsun” dua bu.

4-5 gündür dilimde yer etti, inanırmısınız ben kendimi bildim bileli hiç böyle huzurlu değildim.

Aylar sonra bugün çok güzel bir uyku uyumuşum kalktım yemek yedim aklıma dua geldi, birkaç defa tekrarladım şu anda öyle bir huzurluyum ki.

Bu forumda bunda emeği geçen çok insan var, önce siteyi kuranlar sonra shirin molla seviyorum huzur huzurcicegi ve adını hatırlayamadığım diğer insanlar, benim etrafımda bir kişi bile yok annemden başka birde çok sevdiğim bir kardeşimden başka ama şu yok günlerimde hep yanımda oldunuz hiç dualarınızı esirgemediniz.

Fark ediyorum da gerçekten bambaşka bir mutluluk bu ne cümlelerle ne anlatmakla tarif edilemez birşey, adını dahi bilmediğim insanlar burada bana yardımcı oldular gerçekten sizleri nasıl tarif edebilirim bilmiyorum fakat hepinize çooook çooooooo…ook teşekkür ediyorum..

Gerçekten varmış bunda da bir hayır elbet geçecek ama sizleri ömrümde unutmayacağım dualarımda hiç hepinize tek tek teşekkür ediyorum bu mutluluğu bana yaşattınız aylar sonra daha ilk defa bu kadar huzurlu ve mutluyum nedense.

layla
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 195
10 sene önce
Allah yolundan ayırmasın mutlu ve huzurun daim duaların kabul edilen dualardan olsun inşallah.
simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
böyle olmasına çok sevindim kardeşim, rabbim daim etsin inşallah. asla ümitsizliğe kapılma hani ne yaptıysam olmadı dualarım kabul olmuyor diyoruz ya aslında yanlış düşünüyoruz çünkü ettiğimiz her dua eğer hemen kabul olsaydı başımız sıkışınca duaya Allah'a sarılırdık iyiykende hayatımızı yaşardık, Allah sevdiği kullarına dert sıkıntı verirmiş yani sınavdan geçirirmiş bizde sabırla duayla inançla bu sınavdan geçebileceğimizi unutmayalım, nasılki edilen her beddua hemen yerini bulmuyorsa dua da öyledir, düşünki hemen yerini bulmuş olsaydı bianlık sinirle birine ettiğimiz beddua sonucu o insanın başına herşey gelebilirdi yada ettiğimiz dualar yani nasıl diyeyim sevdiğimiz yanımızda olsun evimiz olsun paramız olsun borcumuz olmasın sağlık huzur mutluluk hemen duamızla olacak olsaydı bu seferde hayatın yaşamın mücadele etmenin bi anlamı olmazdı, bişeylerin değerini kıymetini bilmemiz için önce onu hak etmemiz gerekiyor bence. bu yüzden sakın dua etmekten vazgeçme dibe vursan bile dua dilinden düşmesin çünkü Allah dua da ısrarcı olanı severmiş. ümidini sakın kaybetme, dualarının kabul olacağına inan ve inancınla duanı et rabbine sonsuz güvenle duanı et, kabul olmuyorsa neden diye sorgulama rabbim doğru olanı bilir hayırlısını verecektir bana diye düşün, belkide bilmediğimiz belalardan korunuyoruzdur dualarımızla bunu sadece Allah bilir. huzurun daim olsun kardeşim.
seviyorum
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 602
10 sene önce
Sukur rabbime kardesim.en basindan beri soyluyoruz sana bizide destekcin yapan yuce rabbim bizleri vesile edip sana destek olmamizi sagladi.hersey dahada guzel olucak.bak rabbim yaninda seytanin vesvesesine izin vermiyor cok sukur
adyalice
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 250
10 sene önce
Her zaman dualarımızdasın inşallah çok daha güzel huzurlu günlerin olacak,, yeter ki sen umudunu yitirme
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Senin adına çok sevindim Allah daim ve daha iyi etsin inşallah ben birde bu duaya şunuda ekliyorum ( Rasullerimizin, meleklerimizin, dostlarının ve tüm yarattıklarının hamd ettiği adedince hamdolsun) diyorum :smile:
shirin
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 108
10 sene önce
Cook sevindim degerli kardesim. Allah daim etsin. Seni herzaman böyle görmek istiyoruz. Rabbim ýüzünü hep güldürsün, maddi manevi ne sıkıntın varsa gidersin gönlünü ferah etsin ...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)