Dua talepi

Bu konu NUR_UM tarafından 8 sene önce açıldı, 579 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
NUR_UM
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 55
8 sene önce

Yaklaşık 10 gündür sol göğsüm sıkışıyor ve nefes alamıyorum. Sonra ateşim çıkıyor ve bayılacak gibi oluyorum. Doktora gittim bişey çıkmadı. Tanıdık bir ****ya sorduk , senin ki doktorluk değil sende nazar var ve sıkıntı vermişler sana dedi.
Bana da Dua etmenizi istiyorum. 10 gündür ızdırap yaşıyorum resmen, boğuluyorum. Napıcam bilmiyorum :crybr1: :crybr1: :crybr1:

Gaflet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Allah sifa versin nur. Olabiliyor bazen cok ciddi bir sey oldugunu dusunme. Hergun felak nas bol bol oku. Ustune ufle etrafina ufle. Suya oku ic. Ne kadar okiyim dersen ben boyle seyler de sayiya fazla dikkat etmiyorum ama 7ser defa okuya bilirsin. Sabah kalkinca ayetel kursi korumasi(maneviyat cemberi, korunma dairesi gibi de gecebiliyor) yap kendine. Bilmiyorsan forumda olmasi lazimdi. Baska sitelerde de mevcut. Tabi bunlari yaparken de abdestli olmani oneririm. Bende de boyle bir sorun olmustu. Kalbim oyle bit sıkısırdı ki kalp krizi falan geciriyorum zannederdim. Ki doktora gittigimde oyle agriyabilir dedi. Zira sinir stres ve uzuntunun mideye vurup gaz ve agri yapcahina ordanda ilerlerse kalbe vurcagini soyledi. Evet oyleydi de. Eczacida ayni oyle dedi. Tanidikti oda uzulme neye uzuluyorsan dedi. Ilerlemesin daha cok dedi. Tabi sonradan kendimi tedavi ettim. Belki seninde boyle bir sorunun olabilir diye anlattim. Bu arada ayetel kursi korumasi okadar gucludur ki hicbir zarar ve kotuluk gormessin duzenli bir sekilde hergun yaparsan. Tekrar gecmis olsun dua edicem sana...
NUR_UM
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 55
8 sene önce
Teşekkürler, Allah razı olsun. . .
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)