Hangisininki?

Bu konu Cobb tarafından 11 sene önce açıldı, 511 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Cobb
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 39
Yanıt Sayısı: 69
11 sene önce

Arkadaşlar,öncelikle iyi bayramlar.Allah hepinizin bayramını mübarek eylesin.Sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara ulaştırsın sizleri.Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.
Arkadaşlar,ben Kuran-ı Kerim’den sureler okuyacağım.Her surenin,her ayetin görevlisi olan binlerce cin olduğunu ben de öğrenmiş bulunuyorum.Ama aynı zamanda her surenin görevlilerinin değişik karakter yapısına sahip olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum.Mesela bazı surelerin cinleri sert mizaçlı olabilirken bazılarınınki son derece yumuşak başlı olabiliyor.Ben de tam bu konuda sizden tavsiye isteyecektim.Bana hangi surenin cinleriyle irtibat kurmamı önerirsiniz?Hangisi benim gibi yeni başlayanlar için uygundur,hangisi yeni başlayanlar için zararsızdır?Hangi surenin ve hatta hangi ayetin cinnileri yeni başlayanlar için uygun ve tehlikesizdir?Surelerin ayetlerinin cinnileri de olabilir,surenin tamamını söylemenize gerek yok.Örneğin;Yasin Suresinin x.ayeti gibi.Hangi surenin hangi ayetinin cinnilerinin yeni başlayanlar için uygun ve tehlikesiz olduğu konusunda bana tavsiyede bulunursanız çok mutlu olur ve şu mübarek günlerde her yaptığım ibadetin sonunda sizler için dua ederim.Teşekkürler.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Cobb,bunları nereden öğrendiğini bilmiyorum,ama kaynağının de en az senin kadar cahil olduğunu söylemek zorundayım..... Nefsini temizlemeyen insana ancak sufli hadimler gelir,zira nefsini terbiye etmiş,dünya nimetlerinden arınmış bir nefisle sadece allah rızası için allah yolunda olanları hadimler ziyaret eder.... Her isteyenin hadim sahibi olacağı fikrine üstelik de pazardan domates seçer gibi seçerek hadim sahibi olacağına kim inandırdı bilemiyorum, Bunu araman bile şirke davetiyedir..... Sana bunların benzerini RUHANİde de söyledim.... Sen önce nefsini islah et,tüm dünyevi hırslarından arın,Gerçek anlamda allah yoluna gir,ibadetlerini hulusi kalb ile yerine getir, ruhanilerle irtibat kurmak ya da hadim sahibi olmak zor ve meşakkatli bir yoldur,gerçek anlamda allah yolunda olan hadim peşinde olmaz, senin gibi cahilce kandırılan aldatılanlar da olsa olsa musallat sahibi olur,kurtulmak için bütün varını yoğunu harcar..... Sen önce Allaha kul olmayı öğren,hadim sahibi olmak için bilmem kaç yüz bin tane okumayı göze aldığın surelerin ayetlerin esmaların ne dediğini ne anlattığını iyice öğrenip hazmet,sonra da ilmi kendinden menkul havas alimi geçinen sahtekarlardan uzaklaş ki ahiretini kurtarabilesin.... Daha kuran-ı kerimin ruhunu anlamadan doğrudan bu isteklerle ortaya çıkman doğru değil....Aslında çok şey söylenebilir ama belki rabbim duamı kabul eder de seni doğru yola çevirir diye söylüyorum; Rabbim seni hidayete eriştirsin.....
aysu_744
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 17
11 sene önce
iyi selerdegil ben fal bakarken bile üstüme geöirlerdi .
eylül84
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 187
10 sene önce
Sana bunların benzerini RUHANİde de söyledim.... BURDA NE DEMEK İSTEDİÐİNİ İNAN ÇOK MERAK ETTİM...:roll:
Leyliş
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 64
10 sene önce
zeinardayi yazdıklarine katılıyorum çok net anlatmiş Allah razi olsun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)