Beni Sevenlere Uğursuzluk Geliyor Sanki

Bu konu Mavice tarafından 8 sene önce açıldı, 465 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Mavice
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
8 sene önce

Arkadaslar uzun bir sure buyuye maruz kaldim bozmak icin coksey yaptim ama sanirim tam bozulmadi.Kim bana sevgiyle yaklassa ozellikle parasal uonden zor duruma dusuyorlar.yolunda giden planlati altust oluyor ve bereketsizlesiyorlar.Neden boyle anlamiyorum. Halbuki bana yapilan buyu hayatim kararsin diye yapilmisti

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Kim neden büyü nyapmak ister bilemem ama bildiğim bir şey varsa o da nazarın da aynen büyü gibi etkili olduğudur..... Eğer birilerine kötülük yapmadıysan,birilerinin yuvasını yıkmaya çalışmadıysan sırf büyü yapmak için büyü yapılmaz.... Öncelikle yıldız düşüklüğü tedavisine başlamalı en az 21 gün devam etmelisin,sonra da nazardan korunma dualarından birini sürekli okumalısın..... İnsanlar ayağı taşa takılsa büyüden olduğunu iddia edecek duruma gelmişlerse burada bir terslik var demektir... Pek çok şarlatan sırf ticari kazanç sağlamak için herkese bir büyü ve musallat uyduruyor,insanların psikolojilerini alt üst ediyorlar... Ölüm büyüsü haricinde hiç bir büyü ömür boyu sürmez..en güçlü büyünün etki süresi 21 ya da 41 gündür..... Allah-ü Teala izin vermezse hiç bir büyü de tutmaz....Kendinizi büyüye şartlayacağınıza biraz da ülkenin ekonomik şartlarına bakıp işlerin yolunda gitmemesinin nedenlerini anlamaya çalışın.
Mavice
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
8 sene önce
Bu baska bir durum.ulkenin ekonomik sartlarina bagli bir durum degilki
Osmanlı Kızı
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 9
8 sene önce
Bu bazen banada öyle geliyor ..
Osmanlı Kızı
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 9
8 sene önce
[QUOTE=Mavice;158365]Arkadaslar uzun bir sure buyuye maruz kaldim bozmak icin coksey yaptim ama sanirim tam bozulmadi.Kim bana sevgiyle yaklassa ozellikle parasal uonden zor duruma dusuyorlar.yolunda giden planlati altust oluyor ve bereketsizlesiyorlar.Neden boyle anlamiyorum. Halbuki bana yapilan buyu hayatim kararsin diye yapilmisti[/QUOTE] :sad::sad::sad::sad:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)