Çalınan Malı Geri Getirtmek-Yasin-i Şerif Havassı

Bu konu satelcom tarafından 7 sene önce açıldı, 638 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
7 sene önce

HIRSIZ İÇİNHırsız için Yasin suresini yedi ( 7 ) defa okuyup, her mübin e geldiğinde şu duayı yedi (7) defa oku :بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم ِيَاجَامِعَ النَّاسِ لِيَوْمٍ لاَرَيْبَ فِيهِ اِنَّ اللهَ لاَيُخْلِفُ الْمِيعَادَ اَللَّهُمَّ اُرْدُدْ ضَالَّتِى فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةًBismillahirrahmanirrahim. Ya camiannasi liyevmin la raybe fih. İnnallahe la yuhlifül miad. Allahümme ürdid dalleti fülan ibni fülaneten .Her mübinde bu duayı yedi defa okursun. Bu amele üç (3), beş (5) veya yedi (7) gün devam edersen, Allah c.c. ın izniyle, elbette hırsız ortaya çıkar ve çaldığı mal her ne ise geri getirir.Uyunel Hakayikİdris ÇELEBİden Alıntıdır.Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.

izmit41
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 92
7 sene önce
bunu kira parasını aylarca ödemeyen kiracı için okunabilirmi
izmit41
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 92
7 sene önce
Satelcom dolandırdı ve gitti geliri iyi olan kişi bu birde epey alacağım olan kişi var peki onun için okunabilirmi (geliri çok güzel bir kişi yurt dışında bu )
worgreymon
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 105
6 sene önce
[QUOTE=satelcom;159573]HIRSIZ İÇİN Hırsız için Yasin suresini yedi ( 7 ) defa okuyup, her mübin e geldiğinde şu duayı yedi (7) defa oku : بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم ِيَاجَامِعَ النَّاسِ لِيَوْمٍ لاَرَيْبَ فِيهِ اِنَّ اللهَ لاَيُخْلِفُ الْمِيعَادَ اَللَّهُمَّ اُرْدُدْ ضَالَّتِى فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةً Bismillahirrahmanirrahim. Ya camiannasi liyevmin la raybe fih. İnnallahe la yuhlifül miad. Allahümme ürdid dalleti fülan ibni fülaneten . Her mübinde bu duayı yedi defa okursun. Bu amele üç (3), beş (5) veya yedi (7) gün devam edersen, Allah c.c. ın izniyle, elbette hırsız ortaya çıkar ve çaldığı mal her ne ise geri getirir. Uyunel Hakayik İdris ÇELEBİ den Alıntıdır. Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.[/QUOTE] Merhaba, Yukarıda "fülan ibni fülaneten" kısmı davet duası değil mi acaba ? Ben mi yanlış biliyorum ?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)