Asa Yapımı

Bu konu lahutiye tarafından 12 sene önce açıldı, 725 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce

Kudretli asa için.
Arkadaşlar bu uygulama birçok kitaptan kaldırılmış yasaklanmıştır. Önemli ve etkilidir. Cinlere karşı silah, büyü ve muskalara karşı temizlik, halk dilinde ki karabasana karşı koruyucu, birçok işinizi halledebilecek güçtedir. Onunla su kuyusu, define, balık avı, birebir insan kavgasında savunma gibi sayılamayacak güçlere tesiri vardır.. Lakin zahmeti zamanına gizlidir. Bizzat kendinizin yada babanızın vaya baba tarafından erkek akrabalarınızın (amca dede vs.) dikmiş yetiştirmiş oldugu bir nar agacının dalı ile yapılır.
Öncelikle Nar agacının yeri tespit edilir, bu agacın topragına 101 defa ayet-el kürsi okunmuş bi su dökülür, ertesi gün gecesinde (dolunay olan bir gece) 80 cm boylarında bir dal ayet-el kürsi okunarak kesilir ve şöyle denilir, Sülayman A.S, Davut A.S, ve TALUT’A nasib ettigin kudreti banada ihsan ey ey Cebbar olan Allah’ım denir. Sonra o dalın bir yönüne üzerine Bakara suresi 249. ayet yazılır diger yönüne ayet-e kürsi yazılır. Yazım işlemi tamamlandıktan sonra, dal 3 gece kimsenin görmedigi karanlık bir yere bırakılır siz dahil olmak üzere kesinlikle 3 gün süreyle bakılmaz. 4.gün dal bırakıldıgı yerden alınarak Fetih suresi okunur ve dal artık sizindir.. Onunla inanılmaz şeylere tanıklık edersiniz biiznillah.. Evinizde bulundugu müddetce zararlı görünmeyenler gelemez, evinize ne kadar büyüde bırakılsa yapılsa etki etmez, define yerine gittiginizde havaya atılır düştügü yer kazılır, balık için suya daldırılır balıklar onun çekim gücüne gelirler avlanır,v.b şeyler olur..

Konu Alıntıdır.
Faydalı Olmasını Dilerim Lahutiye Ailesi.
Muhabbetle Kalın…

SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce
Her şey niyet de ve düşünce gücünde gizlidir neden olmasın değil mi ?
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
Çok farklı birşey ama bunu görünce aklıma Hz. İsa ile yol arkadaşı olan Efraim çizgi filmi aklıma geldi. Efraim Kerametin Asa'da olduğunu zannediyor ve Asa'yı çalmayı düşünüyor. Ama bilmiyor ki herşeyin Allah Teala'nın izniyle olduğunu... Sayın Vetala paylaşım değerli Allah Razı Olsun. Kaynağı tam olarak nedir?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)