Böyle Dua Ettiniz mi?

Bu konu SOLAK tarafından 12 sene önce açıldı, 543 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce

Her gün bir köşeye oturun. Hiçbir şey söylemeyin. Yalnız Allahı düşünün. Böyle yaparsanız dimağınızı Allaha açmış olursunuz. 2- Sonra basit cümlelerle sesli olarak dua etmeye başlayın. Kafanızda olan herhangi bir şeyi yaradana söyleyin. Allahla kendi günlük dilinizle konuşun o sizi anlayacaktır. 3- Her gün işe giderken trende veya otobüste dua edin. Dua ederken gözlerinizi kapayın dünyayla ilişkinizi kesip yalnızca Allahın varlığını hissedin. Bunu her gün yaptıkça Allah’ın varlığını daha iyi hissedeceksiniz.Konunun Orjinal Adresi hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans 4- Dua ederken Allah’tan her gün bir şeyler istemeyin onun yerine bize bahşettiği nimetler ve yaptığı yardımlar için teşekkür edin. 5- Dua ederken dualarınızın sevdiklerinize ulaşacağına Allah’ın da onları sevip koruyacağına inanarak dua edin. 6- Dua ederken aklınıza hiçbir olumsuz düşünce getirmeyin. Yalnız olumlu düşüncelerle ilgili dualar etkili olur bunu aklınızdan çıkarmayın. 7- Daima Allah’ın sizin için yapacaklarını kabul edeceğinizi belirtin. Allah’a isteklerinizi de belirtin fakat Allah ne yaparsa onu kabul edeceğinizi de ifade edin. Onun sizin için yaptıkları sizin isteklerinizden her zaman daha iyi olur. Bunu da sakın unutmayın. 8- Herşeyi Allah’ın ellerine bıraktığınızı belirtin. Allah’tan size en iyi şeyleri yapma yeteneği vermesini isteyin. Hareketlerinizin her türlü sonucunu Allah’ın kararına bırakacağınızı belirtin. 9- Sevmediğiniz ve size kötü davranan insanlar için de dua edin. Gücenme manevi gücün ortaya çıkmasında en büyük engeldir. ALINTIDIR.

asel ebrar
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 641
12 sene önce
sevgili solak güzel bir alıntıydı teşekkür ederim paylaştığın için [QUOTE=SOLAK;20667]4- Dua ederken Allah'tan her gün bir şeyler istemeyin onun yerine bize bahşettiği nimetler ve yaptığı yardımlar için teşekkür edin.( basit şeyler için Allah'ı rahatsız etmeyin diyorsun yani:smile:) 9- Sevmediğiniz ve size kötü davranan insanlar için de dua edin. Gücenme manevi gücün ortaya çıkmasında en büyük engeldir. (malesef daha o kadar olgunlaşamadım:wallbash[1]:)
superisi
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 214
Yanıt Sayısı: 1018
12 sene önce
Sevmediğiniz ve size kötü davranan insanlar için de dua edin. Gücenme manevi gücün ortaya çıkmasında en büyük engeldir. bunu dikkate almalıyız gerçekten ...çok önemli bi nokta sayın Solak çok teşekkürler
Ezom
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 509
12 sene önce
Çok değerli bilgiler solak kardeşim bizlere böyle güzel bilgileri aktardığın için teşekkür ederim yüreğine emeğine sağlık..
SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce
Faydalı bilgileri fark edip sizlere sunmak görevimiz değerli arkadaşlarım ;
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Teşekkürler Sn.Solak,etkisini bizzat yaşadığım bir paylaşım. genelde hacet namazlarından sonra çok sık uyguladığım bir yöntemdir. Müthiş bir duygudur,yaşanılan ürperti,ferahlama dualarınızın yerine ulaştığını ve karşılık alacağınızı mutlaka hissettirir. Herkese mutlaka uygulamalarını tavsiye ederim,özellikle namaz ve zikirlerden sonra mutlaka bir şeyler hissediyorsunuz.......
ildy
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 105
Yanıt Sayısı: 1043
12 sene önce
Yararlı bir bilgi emeğine sağlık Solak.
kevser
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 15
Yanıt Sayısı: 624
12 sene önce
cok cok güzel bilgiler degerlı kardeşim ,paylaşım için saolunuz . insan sevmedigi ve kendine kötü davranan insanlar için dua etmegi başardıgı zaman inanılmaz bir haz alıyor bunu mutlaka deneyin. bazı kişiler için insana zor gelsede onun hakkında güzel şeyler istemek bunu yapınca gün gectikce farkı anlayabılıyor ınsan :thumbsup[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)