Günlük korunma Mutlaka uygulayın(farkı sizde göreceksiniz)

Bu konu anatolya tarafından 10 sene önce açıldı, 8906 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
anatolya
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 7
10 sene önce

Korunmak için Bir kimse hergün yatağından kalktığı zaman:سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍSelamün kavlen mir rabbir rahimdeyip, ön tarafına üfürse,سَلاَمٌ عَلَيْكُمْ طِبْتُمْ فَادْخُلُوهَا خَالِدِينَSelamün aleyküm tıbtüm fedhulüha halidin.deyip, sağ tarafına üfürse,سَلاَمٌ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِSelamün aleyküm bima sabertüm feni’me ukbed dardeyip, sol tarafına üfürse ,سَلاَمٌ هِىَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِSelamün hiye hatta matlaıl fecr.deyip ardına üfürse, o gün Allah c.c.ın yardımı ile bütün belalardan emin olur ve her türlü kötülüklerden Allah Teala hazretlerinin izniyle korunur.

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Güzel paylaşım Allah razı olsun...............
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Gün içinde metni uzun olan duaları günlük olarak okumak ne yazık ve ne ayıptır ki beni üşendirir ve bu paylaşımdaki kısa ve öz olan duaları gerçekten sevdim,uygulanabilir - sanırım yataktan kalkar kalmaz değil de,hemen el yüz yıkandıktan sonra yatağa oturup okunmalı veya ayakta
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
Kolay bir uygulama..ihtiyacı olanlar için güncel.
supernova
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
8 sene önce
benim belime kadar uzanan saçlarım vardı saçlarımı kestirdim o saçları kuaför ayırdı. Kuaför tanıdık olduğu için birşey diyemedim ama ben gittikten sonra büyük ihtimalle o saçlarımı postiş falan yaptıracaktir . Yaptırırsa ne olur
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Bir insan uykudan kalktığında Allahı anarsa ve o an yatağından düşüp ölse şehittir. Böyle bir rivayet hatırlıyorum. Uyandığımızda Allahı anmanın daha bilmediğimiz faydaları vardır. Bunu Uyandığımız anda mı okuyacağız yoksa dünya kelamı etmeden önce mi?
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
sagim bela solum bela onum bela arkam bela bu yalan dunyada,nasil istersen oyle oku yehuda,adi ustunde korunma duasi yazilmis,uyandigimizda hicbirsey soylemeden sureler okunursa yada akli dengenin bilincin ruhun bedene geri girdigi an yani bu zamani yakalayabilirsen kalbinden dilek dileyebilirsin oda kabul olur:biggrin[1]:zor yakalarsin cok zor:biggrin[1]:
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Ben yavas adimlarla yuruyorum,belada yavas adimlarla yuruyerek beni arkamdan takip ediyor. Ben hizli adimlarla yuruyorum,belada hizli adimlarla yuruyerek beni takip ediyor. Ben kosarak beladan kacmaya calisiyorum,belada kosarak bana gelmeye calisiyor.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)