Nazar ve Lanetleri İptal Etme

Bu konu zeinarda tarafından 11 sene önce açıldı, 9392 kere okundu ve 17 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce

Güçlü nazar ve lanet icin denenmistir! Bir fincana 3 cesmeden su dolduruyorsunuz, ama doldurma esnasinda kimseyle konusmamaniz gerekir….veya 3 çeşme yoksa 3 yerden su mesela 3 farklı şişelerden su dolduruyorsunuz, önemli olan susmaniz ve kimseyle konusmamamniz.Suyu doldurduktan sonra niyetleniyorsunuz.Baskasina olursa onun adina niyetleniyorsunuz(falan olan falanin).Bir kibritten 3 çöp ayiriyorsunuz ve birinci çöpü yakip alin seviyesine kaldirip 10ndan 0 fira kadar sayiyorsunuz..cop yanarken fincandaki suya sonduruyorsunu ve atarken(TUM NAZARLAR VE LANETLER BENDEN YANSIN VE BU SUDA SöNSüN diyorsunuz).ikinci copu yakarken kalp seviyesinde yakip ayni sekilde 10ndan 0 fira kadar sayip ayni sekilde copu suda sonduruyorsunuz ve yine(TUM NAZARLAR VE LANETLER BENDEN YANSIN VE BU SUDA SONSUN) diyorsunuz.Üçüncü çöpü alip yaktiginiz zaman diz seviyesine indirip yine 10 ndan 0 fira kadar sayip(TUM NAZARLAR VE LANETLER BENDEN YANSIN VE BU SUDA SONSUN) diyorsunuz.sonra bir kaşıkla suyu soldan saga karistirip brakiyorsunuz.az sonra dibinde sekle bakabilirsiniz gozler veya insan sekli olusabilir.Suya 7 NAZAR DUASINI 7 FATIHA ,7 IHLAS, 7 FELAK, 7 NAS,7 KEVSER,7 AYETEL KURSI okuyorsunuz. bu sudan uc yudum icip diger kismiyla gozleri silip kalbe gecerek eller ve dizlere surup kalan kismini bir cicek uzerine dokuyorsunuz.Bu metodu gercekten cok etkilidir….. Eğer fincanın dibinde göz çıkarsa nazar demektir,insan şekli çıkarsa lanet büyü sihir olduğu anlamı çıkar….

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
cok etkili bir uygulama emegine ellerine saglik zeinarda
mrlcn
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 443
11 sene önce
çokk ilginç Allah razı olsun ınsaAllah deneyecegım
te5ir
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 78
11 sene önce
Allah razı olsun teşekkürler
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
11 sene önce
Emegine salik cok ilginc gercekten yanliz merak ettigim birsey var hangi nazar duadini okumamiz gerekir bir kac tane var bunuda paylasirsan sevinirim
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
nazar duası 1) Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme Nazar Duası 2) "Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn." NazarDuası 3) Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh." Hangisini istersen okuyabilirsin.....
artemis
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 87
11 sene önce
çok ilginç bir uygulama, hiç duymadım bunu. en kısa zamanda yapmam lazım. çok teşekkürler zeinarda
umudum dua
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 266
11 sene önce
ALLAH razı olsun zeinerda ablam bunu oglum için uygulamam gerek cok cok saol.onun adına niyetlenıp yapıcam peki içme kısmını filanda benimmii yapmam gerek .
kurabiyem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 133
Yanıt Sayısı: 230
11 sene önce
bayanlar özel günlerinde yapabilir mi bu uygulamayı acaba ???
kurabiyem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 133
Yanıt Sayısı: 230
11 sene önce
teşekkür ederim sağolun
milena
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 98
11 sene önce
abdestli olmak gerekli mi peki?
erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
kötü enerjiden kurtulmak için sarı kantaron çayı için bu bitkinin çok faydasını görürsünüz
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ellerinize saglik guzel bilgiler
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
9 sene önce
valla yaptım ilk fıncanda kıbrıt çopu parçalandı suya aktarma yapar ıken...ve dıpte göz şekli oluştu ilk fincanda
dostca_75
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 506
8 sene önce
[QUOTE=zeinarda;65016]Güçlü nazar ve lanet icin denenmistir! Bir fincana 3 cesmeden su dolduruyorsunuz, ama doldurma esnasinda kimseyle konusmamaniz gerekir....veya 3 çeşme yoksa 3 yerden su mesela 3 farklı şişelerden su dolduruyorsunuz, önemli olan susmaniz ve kimseyle konusmamamniz. Suyu doldurduktan sonra niyetleniyorsunuz. Baskasina olursa onun adina niyetleniyorsunuz(falan olan falanin). Bir kibritten 3 çöp ayiriyorsunuz ve birinci çöpü yakip alin seviyesine kaldirip 10ndan 0 fira kadar sayiyorsunuz..cop yanarken fincandaki suya sonduruyorsunu ve atarken(TUM NAZARLAR VE LANETLER BENDEN YANSIN VE BU SUDA SöNSüN diyorsunuz). ikinci copu yakarken kalp seviyesinde yakip ayni sekilde 10ndan 0 fira kadar sayip ayni sekilde copu suda sonduruyorsunuz ve yine(TUM NAZARLAR VE LANETLER BENDEN YANSIN VE BU SUDA SONSUN) diyorsunuz. Üçüncü çöpü alip yaktiginiz zaman diz seviyesine indirip yine 10 ndan 0 fira kadar sayip(TUM NAZARLAR VE LANETLER BENDEN YANSIN VE BU SUDA SONSUN) diyorsunuz. sonra bir kaşıkla suyu soldan saga karistirip brakiyorsunuz. az sonra dibinde sekle bakabilirsiniz gozler veya insan sekli olusabilir. Suya 7 NAZAR DUASINI 7 FATIHA ,7 IHLAS, 7 FELAK, 7 NAS,7 KEVSER,7 AYETEL KURSI okuyorsunuz. bu sudan uc yudum icip diger kismiyla gozleri silip kalbe gecerek eller ve dizlere surup kalan kismini bir cicek uzerine dokuyorsunuz.Bu metodu gercekten cok etkilidir..... Eğer fincanın dibinde göz çıkarsa nazar demektir,insan şekli çıkarsa lanet büyü sihir olduğu anlamı çıkar....[/QUOTE] Elinize saglik bende ilkkez gordum kolaya benziyor uygulamak nasip olur ins... Birkac sorum olacak bu uygulumayla ilgili; Bu uygulamayla sadece tesbit mi yapiliyor ( buyu nazar lanet var mi yok mu ogrenme) yoksa olan bisey varsa iptal ediyor mu?, diyelim varsa iptali icin ayri bir uygulama mi gerekiyor ayri uygulamasi varsa anlatirmisiniz Bu mesajin cevaplandigindan nasil haberdar olurum?
Yağmura Özlem
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 64
8 sene önce
harikasın zeinardacım çokta mantıklı bir uygulama hemen yapalım. Allah hepinizin muradını versin başta zeinardanın
yasuo
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
8 sene önce
kibrit çöpleri fincanın içindemi durucak yoksa ayrı bı yere atıcakmıyız ? Birde TUM NAZARLAR VE LANETLER BENDEN YANSIN VE BU SUDA SöNSüN ü acaba kibrit yanarkenmı yoksa suya batırdıktan sonramı çok kafam karıştı benım :)
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
Bu uygulama baskası ıcın yapılabılırmı. Mesela cocugum için.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)