En Ünlü Anne Sözleri…

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 633 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce

[INDENT] Terli terli su içme! Tanımadığın adamların arabasına binme! Taşa oturma karnın ağrır O yemeği yemezsen arkandan ağlar Saat 12 olmadan evde ol Ben senin arkandan toplamak zorunda mıyım? Ben senin iyliğini düşünüyorum Benimle herşeyini paylaşabilirsin Seni her halinle sevebilecek tek kişi biziz (Anne-baba) Yine mi çorap giymedin hasta olacaksın Artık çocuk değilsin Daha çocuksun sen Kim bu arkadaşın biz tanıyor muyuz? Bir gün çocuğun olursa anlarsın O köprüden atlasa sen de mi atlayacaksın? Sırtına birşey al üşürsün Saçlarını kurutmazsan hasta olacaksın Kalk orda uyuma yavrum, yerine git Ulaşınca beni çaldır en azından yavrum Yeter eve gel sabahtan beri dışarıdasın Şu çekmeceni dağınık bırakma Sırlarını kimseye anlatma, bana anlat ya da anlatamıyorsan duvara anlat Tanımadığın kişilerle konuşma Tırnağını yeme Ben sana demedim mi , o çocuktan hayır gelmez diyeSenden şüphem yok ama etraftakilere güvenmiyorumKapıyı kimseye açma Boş vaktinde evde uyu dışarı çıkma Az asitli içecekler tüket, miden delinecek Anahtarını unutma Herkes arkadaşın olsun ama bir tane dostun olsun Bilgisayarın başında o kadar oturma gözlerin bozulacak Şu telefonu yastığın altına koyma Evin içinde top oynama Ayakkabılarını kapıda çıkar! Sana bir şey sorduğumda cevap ver! Ne söyleyeyim anne? Sus! Bana cevap verme! Baban eve gelsin, sen görürsün Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyor musun?Babana sordun mu? Alıntı [/INDENT]

kamer
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 110
13 sene önce
Ben senin iyliğini düşünüyorum Artık çocuk değilsin Bir gün çocuğun olursa anlarsın :biggrin[1]::biggrin[1]::biggrin[1]: Herkes arkadaşın olsun ama bir tane dostun olsun,aslında nekadar doğru emeğine sağlık abim ,tebessümümüze müsebbib olduğun için teşekür ederim:smile:
SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
13 sene önce
[INDENT] Saat 12 olmadan evde ol Ben senin arkandan toplamak zorunda mıyım? Ayakkabılarını kapıda çıkar! Sus! Bana cevap verme! [/INDENT] :biggrin[1]::biggrin[1]: bunları çok duymuştum:rofl[1]:
Ezom
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 509
13 sene önce
bir gün çocuğun olursa anlarsın.. sanırım anladım çocuğum oldu ama bunu anladıığımı anneme söyleyemeden onu kaybettim allah rahmet etsin anneme, annelerin kıymetini bilelim..yüreğine sağlık abim sağlıkla huzurla kal inşallah..
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce
Öncelikle anneciğine ALLAH'tan rahmet diliyorum nur içinde yatsın inşallah evet annelerin kıymetini kaybetmeden bilelim.Seninde güzel yüreğine sevgilerimi gönderiyorum kardeşim huzur ve sağlıkla kal..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)