Nazar Ve Üzerindeki Kötü Enerjiler İçin

Bu konu lahutiye tarafından 12 sene önce açıldı, 2163 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce

Değerli arkadaşlarım. Nazar haktır ve sürekli insanlar içinde olmak pis nefisleri üzerinizde toplar.sebebini bilemediğiniz huzursuzluklar,insanlardan uzak durma isteği, hep kötü olaylar olacağını düşünme ,iç sıkıntıları ve umutsuzluk kaygı ve korkular sinirlilik hali üzerinizde mevcut ise aşağıdaki terkibi uygulayın Allah’ın(Azze ve Celle) izni ile rahatladığınızı görecekseniz.
Uygulamaya 1 hafta süre ile devam ediyoruz. Saati yoktur ama vakit namazları öncesi yada sonrası olması daha iyi olacaktır.

Bir bardak suyu alıyoruz. Abdestli olarak kıbleye dönük vaziyette uygulamaya başlıyoruz.EUZU BESMELE İLE niyet edip dua ediyoruz. Yarabbim üzerimde varsa sihir nazar büyü pis nefis pis nefes senin yardımınla üzerimden kalkması için ve sıkıntılarımın senin yardımınla giderilmesi için ve ekleyeceğiniz diğer dualarla 7 kere Tövbe istiğfar getiriyoruz.her okumadan sonra suya üflüyoruz. Üflediğiniz suda titreşim oluşmasını sağlayınız.

ESTAÐFİRULLAH ESTAÐFİRULLAH ESTAÐFİRULLAH EL AZİM EL KERİM ELLEZİ LA İLAHE İLLA HÜVEL HAYYUL GAYYUMU.VE ETUBÜ İLEYK. TEVBETEN ABDİN ZALİMİN.Lİ NEFSİHİ LA YEMLİKÜ.Lİ NEFSİHİ MEVTEN VELA HAYATEN VELA NÜŞÜRA VE ES ELİHÜT TEVBETE VEL HİDAYETE LENA İNNEHÜ HÜVETTEVVABÜR RAHİM.

2) 7 ayetel kürsü

3) 7 nas suresi

4) 7 felak suresi

5) 7 elham suresi

6) 7 ihlas suresi

7) 7 kere LAİLAHEİLLALLAH

8) 7 BESMELE

9) 7 KERE BESMELE İLE ” İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN”


SEVGİLİ ARKADAŞLAR KISA BİR SÜRENİZİ ALACAK ALLAHIN (AZZE VE CELLE) İZNİ İLE ETKİLİ BİR UYGULAMADIR. 7 GÜN SÜRE İLE DEVAM EDİLECEKTİR.HER SURE SONRASI SUYA ÜFLENECEKTİR.ÖRNEK:7 ELHAM SURESİ OKUDUNUZ 7 KERE SUYA ÜFLEYİN.

GÜNLÜK OKUMAMIZ BİTTİÐİ ZAMAN SONUNDA SUYU BESMELE İLE İÇİN ŞİFA SENDEN RABBİM DİYEREK AZ MİKTAR BARDAKTA BIRAKIN KALAN MİKTARI AVUÇLARINIZA ALARAK ELİNİZE YÜZÜNÜZE VE VÜCUDUNUZA SUYU SÜRÜN. ALLAH (AZZE VE CELLE) HER DAİM YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH…

İnşaallah faydalanırsınız Lahutiye forumu.
Sizler için Konuyu Her hafta Bu Gün güncel tutacağım.
Muhabbetle kalın

Munecim
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 102
Yanıt Sayısı: 441
12 sene önce
Eline saglik vetalacim cok tewekkurler
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Hepimize lazım,haftayı beklemeden güncelliyelim....:smile: Teşekkürler Sn.Yöneticim:biggrin[1]:
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
12 sene önce
Güncel.........................
rebaka
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 235
12 sene önce
elinize sağlık gerçekten insan çok kötü bi çıkmazda hissediyo bazen kendini.
mavikelebek
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
12 sene önce
Çok teşekkür ederim zeinarda Allah razı olsun:)
Cemre
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 230
12 sene önce
iyi geceler mavikelebek..elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım arkadaşım..öncelikle kişisel tavsiyem biraz sakinleşip duru düşünmeye çalışman çünkü böyle zamanlarda farkında olmadan negatif enerjiyi üzerimizde topluyoruz..herhangi bir okuma yapmadan yukarıda yazan uygulamayu ya da forumdaki diğer nazar, yıldız yükseltme,kötü enerjiyi yok etme vb. uygulamalardan istediğin herhangi birini uygula..bunu yaptıktan sonra en az üç gün herhangi bir uygulama yapma biraz dinginleşebilmen için kendine müsade et...sonrasında forumda büyülerin yanı sıra gerek sevgi muhabbet için gerek her türlü dilek için pek çok okuma var büyü olmadığından "harama" olmadığı sürece istediğini okuyabilirsin...sen ilk önce nazara ilişkin uygulamanı yap sıra diğerlerine geldiğinde neler yapabileceğini ya da merak ettiklerini tekrar sor beraber kafa yoralım....bu arada bazı okumalar için büyü denebiliyor paylaşan arkadaşlarda zaman zaman yanılabiliyor sonuçta hepimiz insanız...tereddüt ettiğin bir uygulamada büyü olup olmadığını da sorarsın( büyüden uzak duruyorum dediğin için) için rahat etmiş olur böylece
Cemre
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 230
12 sene önce
enemmm ablacım görmemişim senin cevabını :)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)