Nazar Ve Büyüden Kurtaran Dualar

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 2708 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Felemma elkav kale musa ma ci’tüm bihis sihr*innellahe se yübtılüh*innellahe la yuslihu amelel müfsidin*ve yühıkkullahül hakka bi kelimatihi velev kerihel mücrimun*fe vekaal hakku ve betale ma kanu ya’melun*fe ğulibu hünalike venkalebu sağıriyn*ve ülkıyes seharatü sacidin*kalü amenna bi rabbil alemiyn*rabbil musa ve Harun*kale fir’avnü amentüm bihı kalbe en zene leküm*inne haza le mekrun mekertümuhü fil mediyneti li tuhricu minha ehleha*fe sevfe ta’lemun*le ükattıanne eydiyeküm ve ercüleküm min hılafin sümme le üsallibenneküm ecmeıyn*kalü inna ila rabbina le münkalibun*ve elkı ma fi yemiynike telkaf ma saneu*innema saneu keydü sahır*ve la yüflihus sahıru haysü eta*Temiz bir kaba su konur, bu ayetler üzerine üç defa okunur, hastanın başı okunan su ile yıkanır. Birer bardakta içirilir. Her gün bir defa olmak üzere yedi defa tekrarlanır. Bu uygulama ile sihrin tesiri ortadan kalkar, hasta üzerinden büyük bir yükün kalktığını ve hafiflediğini açıkça hisseder.Ayetleri suya okuyanın dini bütün bir kimse olması lazımdır.

camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
12 sene önce
Şeyh Tirmizi hz. cenabı hak'tan rüyasında öğrendiği rivayet olunur.. Her türlü sihrin iptali için aşağıdaki dua. bir bardak suya ve kendine yüzbir (101) kere okur ve içer ise inşallah her çeşit sihir ve bağlılık iptal olur.. Hasta ise iyileşir.. Dua : Bismillahirrahmanirrahim.. Felemma elkav kaale musa ma ci'tüm bihissihra innellahe seyübtılühu innellahe şa yuslihu amelel müfsidin. Ve yühıkkullahül hakka bikelimatihi velev kerihel mücrimun.Ve kudimna ila ma amilu min amelin fecealnahü hebaen mensura. Ve kul cael hakku ve zehekal batıl innel batıle kane zahuka. İnna fetakna leke fethan mübina ve fetihatis semaü fekanet ebvaba fakbelu külle firkın kettavdil azim.La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim..
AYFER1899
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 5
8 sene önce
Allah razı olsun .benimle sürekli birileri uğraşıyor .ALlah beni ve onların kendisi gibi olmayanları şeflerinden esirgesin ,toprağın altında nasıl hesapverecekler hakkım helal değil ...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)