Para ve Borc Mantrasi

Bu konu Hun tarafından 10 sene önce açıldı, 912 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce

Para , şans , borç için majikal uygulama

Para , şans , borç için majikal uygulama.
Parasal konularda sorunu mu yaşıyorsunuz ? Borçlarınız mı var ?. Kendinizi şansız mı hissediyorsunuz? Size çok kolay yapabileceğiniz bir uygulama vereceğim. Malzemesi yok. Ayini yok. Sadece yapmanız gereken okumak. Her zaman da okuma şansınız var.

Uygulamayı nasıl yapacaksınız.

Cuma günü herhangi bir saatte 360 defa AL AZEEZO mantrasını söylemeniz yeteli.

Bir kere Cuma günü 360 defa yukarıdaki mantrayı tekrarladıktan sonra istediğiniz gün ve sayıda istediğiniz yerde istediğiniz kadar yapmanız mümkün. İlk yapılacak çalışmayı mutlaka sesli olarak yapın. Daha sonraki çalışmaları eğer müsait bir yerde değilseniz içinden de yapmanız mümkün.

İlk çalışmadan sonra yapacağınız diğer çalışmalarda tek yapmamanız gereken şey pazartesi ve cumartesi bu uygulamayı denememeniz. Bu günler bu çalışma için uygun değil. En uygun Perşembe ve Cuma günleridir. Ama Salı, Çarşamba, Pazar günlerinde de yapılmasında bir sakınca yoktur. Çalışmayı hazırlayacağınız bir sunakta yapabilirsiniz. Size doğru gelen bir tarih veya saat seçebilirsiniz. Uygun giysiler giyebilirsiniz. Çalışma öncesinde ılık bir duş alabilirsiniz. Başkası için okuma yapabilir ve enerjiyi o kişiye yollayabilirsiniz. Geri kalan her türlü yaratıcılık artık size kalmış.



Kaynak: Cadı duaları

blue
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 20
10 sene önce
Merhaba, bunu anlami nedemek bilen varmi? birde burada herhangi bir davet varmi?tehlikelimidir okunmasi.Tesekkurler.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
zeinardacim eger izin verirsen ben aciklayayim; Al Azeezo: Eski zamanda yasamis bereket ve verimlilik tanrisinin adidir diger bir ismi ise "Azura" olaraktan gecer aynen eski Misir zamaninda yasamis olan Chaldea Bolluk Cini'nin ( Tanrisi) ismi gibidir. Cuma gunu gunes dogumadan once yapilir ve bir bardak saf yada dinlendirilmis suyun icine 360 defa okunur ve zenginlik bolluk icin "Azura" Al Azeezo'nun ruhu davet edilerek zenginlik ve bolluk istenir ve hemen su icilir. Persembe ve Cumartesi gunleri haricinde hergun 360 defa okunmasi gerekir ve inanclara gore cok kisa zamanda hayata bolluk ve bereket getirecegine inanilir. Dikkat edilmesi gereken en onemli nokta ise, anksiyeti ve panik atak olan kisilerin bunu yapmamasi onerilir. Bazen bunu yapan kisilerde gece goruntuleri oldugu soylenmektedir. Bu bilgi Eski Misir ve Chaldea Civilization kitabindan alinmistir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
sağol hurani,eline sağlık....Güzel bir tamamlayıcı bilgi paylaşımı olmuş...
onur85
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 66
10 sene önce
Müslümanlar için bu mantraları uygulamak ne kadar doğru acaba ?
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Dogurulugu yada yanlisligi yoktur, sadece inanc meselesidir. Bu tur uygulamalar samanlarin inaclarinda yogunluktadir. Eger bana yapramisin diye sorulsaydi? Hayir yapmam diye cevap veririm cunku benim ruhumu sarmayan bir uygulama ve bu tek inanctan cok tanrili inanca gecer. sorunuza umarim aydinlik getirmistir.
onur85
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 66
10 sene önce
Evet kesinlike kafamdaki soru işareti gitti. Teşekkür ederim. Ben de yapmayacağım.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)