Canbar Aşk Büyüsü

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 1675 kere okundu ve 11 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Bir Asya büyüsü olan canbar, aşk büyüleri arasında en etkili olanıdır ve ortadan kaldırılması çok güçtür. En kuvvetli büyücülerin bile bu büyü ile eli kolu bağlanabilmektedir. Canbar aşk büyüsü için, bir yemek tabağı büyüklüğünde ve ince deri tabakası, eğer bulamazlarsa aynı büyüklükte bir kumaş ya da kağıt gerekmektedir. Ters döndürülen bir tabağı, deri tabakası üzerine yerleştirilerek bir çember çizilir. Bu çember hizasında kesilen deri tabakasına daha küçük bir tabak kullanılarak tabakanın tam ortasına bir çember daha çizilir. Bu çemberin içine ise su bardağı yardımıyla kesişen iki çember daha çizilir. Bu iki çemberin kesiştikleri yerin içine büyüyü yapanın ve büyü yapılanın isimlerinin büyük harfleri birbirine değecek, diğer harfler ise dokunacak kadar yakın bir şekilde çini yazı mürekkebi kullanılarak çember çizgilerine değmeden el yazısı ile yazılır. Pis olmayan bir ortamda saklayacağınız bu büyüyü, güneş doğmadan hemen önce dingin bir yerde düz bir zemine koyarak üzerindeki yazıya konsantre olunur. 160 kez yazıya bakarak canbar dedikten sonra 40 defa ……(büyülenen kişinin annesinin adı) kızının/oğlunun ….. (büyülel kişinin adı) bana bağlansın ayrılamasın canbar olsun” denir. Bu işlem yirmi gün tekrarlanılır. 7. günden sonra etkisi açığa çıkan büyü, 20. günün bitimiyle amacına ulaşacaktır.

Canbar büyüsünü yaptıktan sonra tutup tutmamasına dair bir kararsızlık yaşamamak gerekir. Çünkü beynin kozmik ışınları ile göndereceğiniz mesajlar büyünün etkisinde büyük bir öneme sahiptir. Yoğunlaşarak büyünün gerçekleşeceğine kesin olarak inanmak ve bunu düşünmek büyünün tutmasında nasıl olumlu etki edecekse, büyüyle ilgili bir duraksama da onun etkisini azaltacak yönde etki yapacaktır.

bukowski80
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 29
11 sene önce
Ben bu büyüyü zamanında denemiştim fakat hiç bir faydasını göremedim.. Belki ben tam anlamıyla beceremedim bilmiyorum..
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
belkide sizin enerjinize hitap etmiyor iyiki size ters etki yapmadi sükredin
bukowski80
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 29
11 sene önce
Haklısınız.. Konuya iyice hakim olmadan yapmamamız lazım ama işte bazen çok çaresiz kaldığımız durumlar olabiliyor..
ölüm
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 33
11 sene önce
ben bu büyüyü yapmak istiyorum. ters etkileri nelerdir. ince ayrıntılara girebilir misiniz
ölüm
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 33
11 sene önce
ben çok çaresizim yapmak istiyorum ama bu büyü ile ilgili yorumları okuyunca çok korktum. ince ayrıntısına kadar bilen biri varsa bana yazsın. yada yapıp sonuç alanlar.
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
11 sene önce
bence bu büyü değil tamamiyle enerji yollamak değilmi ? çünkü hiç bir ayet sure vs yok yakma serpme vs gibi şeylerde..
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
Güzel kardesim fefalarca yazdim herhangi bir nesleye yazilan okunan yakilar vs hepsi büyüdür aslinda sunuda acikca yazabilirim rabbbimin izniyle kis adi zikrederek okunan dualara bile dikkat etmeliyiz du ederken yarabbi falan kisiyi seviyrum hakkimizda hayirlisi ise yuva kurmayi bize nasip et demek farkli , falan siyi seviyorum bana gelsin benimm olsun demek farkli sürelerle ve ayetler okumalarimiza cok dikkat etmeliyiz, en iyisini rabbim bilir dua ile kalin.
t4dream
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
Kendi yaptığımız bu büyüyü nasıl bozabilirz peki ?
mechul19
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
7 sene önce
acaba canbar büyüsü ayrılık ve soğutma içinde kullanılabilirmi
By Kariha
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
5 sene önce
Ben meşhur ****lardan birine bu büyüyü yaptırdım ve bir hafta sonrasında bana bir vefk gönderdi. Bunuda talimatındaki yönergelere uyarak kırmızı kumaşa sarıp yaktım ve aşağıda yer alan duayı okudum. Bu sitede bu duanın aynını buldum fakat o duada birkaç yerde farklı kelimeler vardı. onların dışında dua tamamen aynı. ****nın bana gönderdiği mail'i aynen aşağıya alıyorum. Canbar büyüsü kullanım talimatı: Çalışmayı aldıktan sonra kırmızı bir kumaşa sarıp yakıp küllerini bu kişinin evine yakın, eğer ona uzaksanız kendi evinize yakın bir ağacın dibine serpin. İlk günden itibaren (ilk gün de dahil olmak üzere) 28 gün boyunca her akşam yatsı ezanı ile gece 00:00 arasında istediğiniz şey için dilekte bulunulup aşağıda yazacağım dua bir kez okunacak. Dua bir akşam bile okunmazsa vefkin etkisi büyük ölçüde azalır, bozulmasına kadar gidebilir. (Bayanlar adet döneminde okumayacak) Duanın zaman aralığı da önemlidir. Mutlaka verdiğim zaman diliminde okunacak. Bu talimatlara yanlışlıkla da olsa uyamadığınızı düşündüğünüz durumlarda bana yazın. Canbar büyüsünde bir aksilik olmadığı müddetçe başarı oranı %90 civarı, minimum ve maksimum sonuç alma süresi 1 ila 28 gün arasıdır. Bu süre kişiden kişiye değişir. Bu süre içinde sonuç almış olsanız dahi her halükarda 29. güne kadar okumalara devam edilecek. Okunacak dua: Allahumme ya mevdiü küllü şekva veya şahidü küllü necva veya alimü küllü hifyetin veya kaşifü küllü beliyyetin ya münci Musa ve Muhammed ve İbrahim-ül Halil salavatü-llahi ve selamühü ve daüfet kuvvetehü ve kallet hiletühü duael garikul melhuf elleti la yecidü li keşfi ma bihi illa ente ya errahmerahimin . Ekşif anna nezile bina min aduvvina ve adüvvike eşşeytan-irrecim. Ya Rabbel Alemin inneke ala küllü şey\’in kadir,ve egusai ,Ya Allah,Ya Allah,Allahümme ya Badiü la bidayete leke,ya daimü la nifade leke,Ya Hay,Ya Mühyil mevta ya kaimen ala küllü nefsin bima kesebet,ilahi ente Allah-ül azizül Cebbar. La ilahe İlla Ente ilahen vahiden. Es\’elüke bil kelimatil tamat el emnü vel afvü vel afiyete vel müafat el daimetü fiddini veddünya vel ahireti vel ehel,vel cesed vel mal ,vel veled,vel müslimine ecmain. Ya Rabbel Alemin,inneke ala küllü şey\’in kadir. Verhamni birahmetike ya erhamürrahimin. Vekşif anni ma nezile bi min dıykün ve küllema eredtü. ve hallisni halasan cemilen ya Rabbül Alemin. Ve hassın zannüke vallahül muvaffak.
Sara0012
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 17
5 sene önce
Bunu bende denedim, sanirim ayni yapan kisiye yaptirdim cunki talimatlar ayni, fakat tutmadi, yetersiz kaldi denildi.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)