Aşk Ve Sevgi İçin Çok Etkili Dua

Bu konu Project tarafından 12 sene önce açıldı, 407 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Project
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 7
12 sene önce

Seven kişinin,Sevilen kişiyi imaje ederek,niyet ve arzusunda onun sevgisi kazanmak adına yapacağı dualar sonunda okunduğu takdirde büyük bir sevgi enerjisi veren bir ayettir..
Bu enerjiyi yeteri miktarda kullanabilir ve yönlendirebilirsiniz,Kişiyi tesir altına alabilirsiniz.

Rum Suresi 21.Ayet: Vemin âyâtihî en halaka lekum min enfusikum azvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeh (Rahmeten),İnne Fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn ( Yetefekkerûne).

Anlamı: Kendileri huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de o’nun (varlığının ve kudretinin) Delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbete ibretler vardır.

Bu Okumaya Vedud esması dahil edildiğinde sonuca daha süratli ulaşabilirsiniz. Okuma sırasında olumlu Olun,İmajinasyonunuzu tam yapın,Yada fotoğraf kullanın.. Güzel bir buhur ile odayı donatırsanız daha verimli olacaktır.

Sayısal Değeri: 818 ancak dilediğiniz Miktardada okuyabilirsiniz.

zaman Olarak ise,Her arabi ayın İlk iki haftasını seçebilirsiniz yada ayın yükselişte olduğunu gözetleyerek yapabilirsiniz.

mai
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 141
12 sene önce
bu ayet motıve olunarak 818 defa okunacak doğru anlamısmıyım? vede ya vedud du nasıl dahil etmem gerekir onuda ayrıca mesela adımızın ebced degerıylemı okumak gerekır? bırde bır kere mı okunmalı yada bır kac keremı?
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
niyet ve arzusunda onun sevgisi kazanmak adına yapacağı dualar sonunda Yani sevgisini kazanmak için ettiğiniz duanın sonunda okunması uygundur,sayısı 818 olmakla birlikte istediğiniz kadar okuyabilirsiniz, adınızın ebced değeri kadar da Vedud esmasını zikredersiniz...
Xanedan
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 56
12 sene önce
adımın ebced hesabını nasıl bulacağım
cavcav
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
:crybr1: Allah rizasi üçün cüme gecesi 15 kere oxunan muhabbet duasini bana mesaj atin. Kaç haftadir okumak istiyirem, oxuya bilmirem. Bu gece mutlaka oxumaliyam. Lütfen çabuk mesaj atin.
fatos1
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 26
11 sene önce
Seven kişinin,Sevilen kişiyi imaje ederek,niyet ve arzusunda onun sevgisi kazanmak adına yapacağı dualar sonunda okunduğu takdirde büyük bir sevgi enerjisi veren bir ayettir.. Bu enerjiyi yeteri miktarda kullanabilir ve yönlendirebilirsiniz,Kişiyi tesir altına alabilirsiniz. Rum Suresi 21.Ayet: Vemin âyâtihî en halaka lekum min enfusikum azvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeh (Rahmeten),İnne Fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn ( Yetefekkerûne). Anlamı: Kendileri huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de o’nun (varlığının ve kudretinin) Delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbete ibretler vardır. Bu Okumaya Vedud esması dahil edildiğinde sonuca daha süratli ulaşabilirsiniz. Okuma sırasında olumlu Olun,İmajinasyonunuzu tam yapın,Yada fotoğraf kullanın.. Güzel bir buhur ile odayı donatırsanız daha verimli olacaktır. Sayısal Değeri: 818 ancak dilediğiniz Miktardada okuyabilirsiniz. zaman Olarak ise,Her arabi ayın İlk iki haftasını seçebilirsiniz yada ayın yükselişte olduğunu gözetleyerek yapabilirsiniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)