Sevgilim ayağıma gelsin istiyorum

Bu konu hakan34 tarafından 11 sene önce açıldı, 1076 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
hakan34
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce

Yirmibir tame kuru üzümün üstüne bir Yasin okunur. Sonra bunlar bir kapta ağır ağır kavrulurken bir kara dut, bir beyaz dut çubuğu ile bunlar karıştırılır. bir yandan da ”falan oğlu yada kızı falan kişi aşkımdan ak dut gibi sararsın, kara dut gibi kararsın. Yemesin içmesin, gözüne uyku girmesin, beni gördükçe rahat etmesin!” diye tekrarlanır. Üzümler kavrulduktan sonra iki gün içinde büyü yapılan çıkagelir.

bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
güzel kardesim konu eksiktir belliki baska yerden almissiniz altina alinti diye yassaniz.
yusuf3866
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 10
10 sene önce
çubuğu ne oluyo kardesım?
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
[QUOTE=hakan34;88538]Yirmibir tame kuru üzümün üstüne bir Yasin okunur. Sonra bunlar bir kapta ağır ağır kavrulurken bir kara dut, bir beyaz dut çubuğu ile bunlar karıştırılır. bir yandan da ''falan oğlu yada kızı falan kişi aşkımdan ak dut gibi sararsın, kara dut gibi kararsın. Yemesin içmesin, gözüne uyku girmesin, beni gördükçe rahat etmesin!'' diye tekrarlanır. Üzümler kavrulduktan sonra iki gün içinde büyü yapılan çıkagelir.[/QUOTE] Bu buyuden cok hosaf tarifine benziyor,ne saati var, ne duasi var...:devil[1]: Bu sevgili uzumler gibi sararip erikler gibi karardiktan sonra bir hayri kalmaz anacim, sevilecek bir yanida kalmaz:m29:. Ondan sonrada defetme buyusu sorulacak, aman yarabbim :wacko[1]: bu sevgili muradina kavusmadan oldu gitti:sad:
seda.nuray72
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
10 sene önce
Mrb hakan34..kara dut ve beyaz dut çubuğu demişsinizde dut çubuğu ne oluyor hiç duymadım bilenler var mı?
günahkar
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
7 sene önce
[QUOTE=hakan34;88538]Yirmibir tame kuru üzümün üstüne bir Yasin okunur. Sonra bunlar bir kapta ağır ağır kavrulurken bir kara dut, bir beyaz dut çubuğu ile bunlar karıştırılır. bir yandan da ''falan oğlu yada kızı falan kişi aşkımdan ak dut gibi sararsın, kara dut gibi kararsın. Yemesin içmesin, gözüne uyku girmesin, beni gördükçe rahat etmesin!'' diye tekrarlanır. Üzümler kavrulduktan sonra iki gün içinde büyü yapılan çıkagelir.[/QUOTE] Ben uyguladım yüz de yüz işe yaradı
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
[QUOTE=hakan34;88538]Yirmibir tame kuru üzümün üstüne bir Yasin okunur. Sonra bunlar bir kapta ağır ağır kavrulurken bir kara dut, bir beyaz dut çubuğu ile bunlar karıştırılır. bir yandan da ''falan oğlu yada kızı falan kişi aşkımdan ak dut gibi sararsın, kara dut gibi kararsın. Yemesin içmesin, gözüne uyku girmesin, beni gördükçe rahat etmesin!'' diye tekrarlanır. Üzümler kavrulduktan sonra iki gün içinde büyü yapılan çıkagelir.[/QUOTE] Sevgilim ayağına gelsin niyetiyle yapılan bir büyü çeşididir. Kafama takılan konu Beni gördükçe rahat etmesin mı Beni gormedikce rahat etmesin mı olmalı..Sanki ikinci şık gibi geldi bana. Yapan ve yapmayı düşünen kardeşlerime tavsiyem bunun bir büyü olduğunu ve büyü yapanın iki dünyada yeri olmadığını unutmayınız..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)