Kismet Acmak melek Dilinde

Bu konu Hun tarafından 10 sene önce açıldı, 785 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce

Melek Dilinde Kısmet Açma Duasıbu duayı beyaz kıyafetler giyin ve güneş li bir günde yapınkaranlık ay zmanında asla yapmayın yeni ay zamnında tekli rakamlarda yapın ayın 1 3 4 5 gibi auın 13 de de yapmayınyüksek sesle günde istediğiniz kadar okuyun örneğin ben 11 defa okuyacağım diyin ve beyaz mum ve melek otu nu tutssü olarak kullanarak okumanızı yapınOKUNACAK KELIMELERRa-asa isalamanu para-di-zoda oe-cari-mi aao iala-piregahe Qui-inu.Enai butamonu od inoasa NI pa-ra-diala.Casaremeji ujeare cahirelanu, od zodonace lucifatianu, caresa ta vavale-zodirenu tol-hami.Soba lonudohe od nuame cahisa ta Da o Desa vo-ma-dea od pi-beliare itahila rita od miame ca-ni-quola rita!Zodacare! Zodameranu!Iecarimi Quo-a-dahe od I-mica-ol-zododa aaiome.Bajireje papenore idalugama elonusahi–od umapelifa vau-ge-ji Bijil–IADALINTIDIR..

beyzanur
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 20
10 sene önce
hun burda ehil kimdir soru sormam için rica etsemyardımcı olurmusun
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
Melek dilinde dua denilen cümleler köken olarak Ibranilerden öğrenilen Celestial ve Enochian Alfabelerine, diline dayanır. Bu alfabelerin ibranilerin alfabelerinin değiştirilmesiyle oluşturulduğu söylenir.. melek dilinde duaların, majikal (büyüsel) güç istemek, elde etmek için kullanılabilir. anlamını bilmediğimiz hiçbir şey okumamalıyız..Kur'an ımız dua etmede bize zaten rehberdir..
Lupus
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
8 sene önce
Bu şeytanın dilidir. Unutmayın şeytanda bir melektir. Şeytana yakarış cümlelerini sarf etmeyin derim. ve Enochian dili için inisiye olmak gerekir.
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
Şeytan melek değildir.
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
8 sene önce
Rahmetli dedem anlatirdi. Isyan etmeden once; Seytan in etmis oldugu secdeyi bilseniz kullugunuzdan utanirdiniz diye bir cumle kullanirdi. Yeryuzu ve gokyuzunde seytanin secde etmedigi yer kalmamis derdi dedecigim. Nur icinde yatsin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)