Sevdiğinizle Birbirinize Kilit Gibi Bağlanmak

Bu konu Emre tarafından 12 sene önce açıldı, 755 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Emre
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 0
12 sene önce

Bu büyü sayesinde istediğiniz birini kendinize mecnun misali kuvvetli bir şekilde aşık edeceksinizdir. Oldukça etkili ve güzel bir büyüdür. Mecnun aşkı tadacak ve daima olacaktır.Bir kimse dort tane eski nal alipbirinci nala ya hennanikinci nala ya mennanucuncu nala ya sultandorduncu nala ya deyyanyazip dort nalida hemen o kesin ismile atese at bir kez amener resulu oku mecnun misali sana gelir eski bir osmanli el yazmasi gaflet olmuyaBunları 30 defa tekrar edin etkisini görün.

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Ellerinize saglik,at nalina yazildigina gore dort nala kosup gelmesi gerekli,eger gelemezsede uzaktaysada nallari havaya diker tahminim cunku bu guclu esmalarla oyun olmaz.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
bu zamanda nal bulmak da kolay değil, kullanılmamış olması gerekir.. "etkili ve güzel büyüdür" demek de ne oluyor, büyü yapmak övülecek bir şeymiş gibi..paylaşan arkadaşın belirtmesi gerekirdi..dualar Allah dan istenir hayırlı ise sonsuza kadar..büyü şeytandan istenir, ne zamana kadar 1 yıl, 1 ay belki de 3 gün.....
kartalsilence
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 16
7 sene önce
allah razı olsun güzel paylaşım olmuş
tuba25
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 3
5 sene önce
[QUOTE=Emre;37177]Bu büyü sayesinde istediğiniz birini kendinize mecnun misali kuvvetli bir şekilde aşık edeceksinizdir. Oldukça etkili ve güzel bir büyüdür. Mecnun aşkı tadacak ve daima olacaktır. Bir kimse dort tane eski nal alip birinci nala ya hennan ikinci nala ya mennan ucuncu nala ya sultan dorduncu nala ya deyyan yazip dort nalida hemen o kesin ismile atese at bir kez amener resulu oku mecnun misali sana gelir eski bir osmanli el yazmasi gaflet olmuya Bunları 30 defa tekrar edin etkisini görün.[/QUOTE] yazip dort nalida hemen (( o kesin ismile atese at ))bir kez amener resulu oku mecnun misali sana gelir eski bir osmanli el yazmasi gaflet olmuya şu işaretli (( )) kısmı anlamadım ne demek istendi??ben yaptım o işareti ki o cümleyi anlamadım.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
5 sene önce
Büyülerde yardımcı olamıyoruz,büyülerin tam ve eksiksiz verilmesi kanunen yasaktır.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)