Neye inanırsanız onu yaşarsınız.

Bu konu Hun tarafından 10 sene önce açıldı, 834 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce

Neye inanırsanız onu yaşarsınız.Çünkü bilinçaltınızda titreşimler yaratarak Çekim Yasası’nı devreye sokan inançlar, hayat boyu size yön bulmada yardımcı olur.Bilinçaltı her zaman mıknatıs gibidir.Kabul etmesek de, yaşamda bizi zorlayan koşullardan her fırsatta etkilenir ve hiç ummadığımız anda korkularımızla yüzleşiriz.Korkular, endişeler ve yaşanan gerginlikler mutlaka yüzeye çıkacak bir yol bulur kendine… Bilinçaltı, aynı zamanda kendi inançlarını yansıtan olayları da çeker. Açıkçası, bilinçaltımızdaki düşünceler belli titreşimler yaratır. Bu enerji ile birlikte bilinçaltına yansıyan olaylar ve kişiler bir çekim yaşanmasını sağlar. Buna “Evrensel Titreşim” ve “Çekim Yasası” denir. Nasıl Yerçekimi Yasası varsa Çekim Yasası da vardır. Bu yasa insanoğlunun hayatını etkiler. Evren yasalarla yönetilir. Başarı, yasa ile sağlanır. Sizin bilinçaltınız da yasa ile oluşmaktadır. Bilinçaltımızın yasası, inanç yasasıdır. Her zaman kafamızda oluşan soru işaretleri vardır. “Ya şansız doğduysam…”, “Başarılı olmak kaderimde yoksa…” gibi sorularla kendimizi zorlarız. Eğer bilinçaltınız hayatın zor geçeceğine inanırsa, gerçekten zorlu bir yaşam sürersiniz. Karşılaşacağınız olaylar ve insanlar hayatınızı zorlaştıracaktır.Evrensel TitreşimBilinçaltınız paranın zor kazanılacağına inanırsa, para zor kazanılır. Maddi sıkıntı yaşıyorsanız bilin ki; bilinçaltınızda paranın kolay kazanılmadığına dair düşünce hakim olduğu içindir. Böyle bir durumda karşınıza çıkan fırsatları paraya çevirmek için insan üstü çaba göstermeniz gerekecektir. Sıkıntılı geçen hayatınızla ilgili hiç kimseyi suçlamanıza gerek ve neden yoktur; çünkü ‘sizin gerçeklerinizi yine sizin bilinçaltınız yaratır’. Hayatta başarılı olabilmek için kişinin anlaması gereken en önemli söz de budur. İnsanlar bilincinin gücünü bir fikri kavramak için, bilinçaltının gücünü ise sonuca ulaşmak için kullanır. Birçok kişi bunun tersini yapar. Bilinçlerini neticeye ulaşmak için kullanır. Bu da genellikle stres ve endişe yaratır. İşte, bilinç gücümüzle, bilinçaltı gücümüzün kullanımındaki fark budur.Bilgisayar Hard DiskiBilinçaltınız bilgisayarınızın hard diski gibidir. Ekranda gördüğünüz ise sizin gerçeğiniz veya yaşantınızdır. Ekrandaki bilginin nereden geldiğini kendinize bir sorun! İnançlar değişince, yeni insanlar ve yeni işlere karşı Çekim Yasası devreye girecektir. Alinti

simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
çok doğru aslında biz evrene bilinçaltımızdan sinyaller gönderiyormuşuz ve evrede onu olduğu gibi kabul ediyormuş ama bu somut şeyler değil soyut şeyler için geçerli :) okuduğum bir kitapta şöyle anlatılıyordu, kanser hastası bir kişi bu hastalığını öğrendiğinde bu durumu kabul etmeyip hayır ben hasta değilim diyerek en sevdiği şeyleri yapmış müzik dinlemiş komedi filmleri izlemiş gülmüş eğlenmiş hep mutlu olacağı şeyler yapmış ve tekrar doktora kontrole gittiğinde hızla iyileşme görülmüş doktorlar bile duruma şaşırmış. ve farkındaysanız her olumsuz şeyin başı nasıl skıntı stresse, mutlulukta tam tersi herşeye iyi gelendir.
arien
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce
Bu bilimsel bir gerçek, kesinlikle doğru ama yazıda da bahsedildiği gibi, önemli olan bilinçaltında neye inandığınız. Yani bilinç mertebesinde pozitif düşünmek, pozitif konuşmak, pozitif inançlara sahip olmak önemlidir ama eğer bilinçaltında bunların aksi yönünde kodlar varsa, hayatınıza yine negatif olayları çekeceksinizdir. Örneğin bilinçaltınızda, "para kazanmak zordur" kodu olsun. Gün içinde istediğiniz kadar, yüksek sesle, defalarca "para kazanmak kolaydır" demeniz farketmez, siz yine parayı zor kazanırsınız. Bunu düzeltmek için bilinçaltı temizliği yapılması, bilinçaltından negatif kodun silinip yerine yine bilinçaltında pozitifinin yüklenmesi gerekir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)