Dualara Engel Olunuyorsa

Bu konu Hun tarafından 10 sene önce açıldı, 1920 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce

İmam Şafi (rahimehullah) der ki: “Bir işle karşılaştım. İçimi yaktı. Hem öylesine üzüldüm ki onun derecesini ALLAH’tan başkası bilmez.Ertesi gece biri rüyamda bana şöyle hitap etti: ey İdrisoğlu Muhammed şu dua yı oku : Allahümme innî lâ emliku li nefsî darran velâ nef ‘an ve lâ mevten velâ hayaten velâ nüşura. ve lâ estetıy’u en ecide illâ ma a’taytenî ve lâ ettekıy illâ ma vekayteni. Allahümme veffıknî li ma tühıbbü ve terda minel kavli vel ameli fî afiyeh ya rabbi ya rabbi ey güzel allahım merhametine affına sıgınırım allahım yardım et bana allahım ne olur güzel allahım dualarımı eyle hayra cevir allahım ey büyük allahım kalbi büyük güzel allahım duy sesimi ya rabbi…RABBİM ! ben senin bana indireceğin hayra öylesine muhtacımki……. kasas/24 Sabah olunca bunu tekrarladım.Akşama doğru ALLAH işimi kolaylaştırdı.Sıkıntıdan beni kurtarıp dileğimi verdi.Gafil olmayın! Sizde üzüntüden kurtulmak için bu duayı okuyun ….Buyurmuştur!Alinti

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Biri ikisi için değil tümünden kurtulmak için tek bi dua mı? bence çok güzel...
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
bütün dertler ve sıkıntılar için okunabilecek bir duadır.... Derdiniz olsun olmasın sürekli <>>diyebilmek ve bu ayeti dilinizden düşürmemek her tür musibeti belayı uzaklaştırmaya vesiledir.... Aynen istiğfar duaları gibi... Eline sağlık Hun..
hayatmasal
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 80
Yanıt Sayısı: 590
10 sene önce
çok güzel bir dua.sağol hun
HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
10 sene önce
bildiğim kadarıyla imamı şafiini bu duasında kasa 24 ayeti yoktuki lahutiyedede var ama böyle deil
scaryghost
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 58
10 sene önce
Allah razı olsun.teşekkürler......
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce
okuduğun dualara bir şekilde engel olunuyor ve ya kalbinde sebebini bildiğin ve bilmediğin şiddetli bir sıkıntı ve üzüntü oluşursa bu duayı 100 defa oku : Allahümme innî lâ emliku li nefsî darran velâ nef 'an ve lâ mevten velâ hayaten velâ nüşura. ve lâ estetıy'u en ecide illâ ma a'taytenî ve lâ ettekıy illâ ma vekayteni. Allahümme veffıknî li ma tühıbbü ve terda minel kavli vel ameli fî afiyeh.
Mustafa YAMAN
ÜYELİKSİZ
4 sene önce
Urfa Haber | Urfa Rehber | Urfa Tarihi Urfa haber Şanlıurfa Haberleri, Urfa Sondakika Haberleri, Urfa Rehber Şanlıurfa Tanıtım, Tarafsız Haber Sunmaktayız.  
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)