Evinizde Ne Var?

Bu konu lahutiye tarafından 10 sene önce açıldı, 751 kere okundu ve 13 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce

Evinizde Cin yada Ruh Musallatini Nasil Anlarsiniz? · Bilinmeyen nedenle ufat tefek esyalarin kayip olup tekrar ortaya cikmasi · Evin icinde birden bire bilinmeyen cisimlerin bulunmasi · Anlasilmayan ve tarifi olmayan izlerin duvarlarda belirmesi yada duvar renklerinin bozulmasi · Esya uzerinde yuz sekline benzer goruntulerin olusmasi · Anlami olmayan ortada hic birisi olamdi halde seslerin duyulmasi, kapi gicirdamasi,carpmalar, gigildemelr,ayak sesleri, fisildamalar · Nedensiz ve mudehalesis isiklarin yanip sonmesi · Canakdaki ciceklerin nedensiz solmasi · Ev hayavnin nedensiz birsekilde aniden olmesi · Olur olmadik yerden nedensiz anda boceklerin ortaya cikmasi · Nedeni olamadan dini simgelerin ortaya cikmasi · Evin icinde gerginlik ve tatsizliklarin nedensiz bir sekilde ortaya cikmasi. · Kimse yok oldugu hade birisinin varligini hissetmek · Sik sik olur olmadik anlarda para sikintisi cekiyor ve evinizi bereketsiz hissetmek · Takip ediliyormus hissinin buyumesi · Aile fertlerinin olur olamadik an hastalnmasi ve nedensiz olarak olmesi. Eger bu yukaridaki sayilan belirtiler sizing evinizdede olusuyor ise ACILEN YARDIMA IHTiYACINIZ VAR DEMEKTIR!!!!!!!!!

uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Hurani bir arkadaşım huzursuz olduğunu ve sürekli yanımdalar diye söylüyor biraz sorguladım aileden anne tarafından geldiğini düşünüyorum.Kendisi bu durumdan pek memnun değil ne önerebilirsin ? Annede ve küçük kardeşte de mevcut ve kardeş merakından fazla araştırıyormuş bilmeden yanlış birşey yapabilir.Aile içi sorunlar baş göstermeye başlamış yani paylaşılamama söz konusu olabilir çok bilgi sahibi olmadığım için fikir de veremedim.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
temizlik ve yenileme,yenilenme ve arınma,değişim ve değiştirme vakti gelmiş demektir,olanlara çok da takılı kalmamak gerek.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Olanlara çok fazla takılı kalınmasa da tedbirli olmak da iyidir... Eve misafir gelip gittikten sonra dahi evde olumsuz enerjilerin oluşabileceği ve temizlenmesi gerektiği göz ardı edilmemeli..
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Farklı şehirlerdeyiz ama çıkan sorunlar baba tarafından kaynaklanıyor gibi görünüyor,kendisinde ise istikrar yok hiçbirşeyin devamını getiremiyor.Farklı şeylerde var ancak buradan yazamıyorum :)
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
evlerimizin sürekli okunmuş sirkeli suyla temizlenmesi gerek hatta banyoda bile kullanılsa iyi olur.. Çok faydalıdır sirkeyi lavanta yagını eksik etmem ve okurumda... Emeğine sağlık huranicim...
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
yeni eve sahip olmakla her şeyim yenilenmiştir,bayram sebebiyle de genel temizliği de yapılmıştır,atılması gerekenler ve olmaması gerekenler de kapı dışı atılmıştır.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
daha doğrusu,atılması gerekenler çöpe atılmıştır,olmaması gerekenler ise kapı dışı atılmıştır.
arien
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce
Bu parazit enerjilerden kurtulmak için dua ve sirkeli su yeterli midir? Başka ne önerirsiniz? Bir de mesela Nas-Felak surelerini, Ayetel Kürsi'yi belirli sayılarda okumak daha mı iyi olur?
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
CİNLERİ EVDEN KOVMAK 3 gün boyunca evin her odasında yüksek sesle şunu okuyun ( banyo ve tuvalet hariç ) " Süleyman a.s a verdiğiniz sözü tutun . Allaha ve rasulune itaat ederek bu evi terk edin, kimseye zarar vermeyin " 3 gün sonra varlıkları hala hissediliyorsa yapmanız gerekenler şunlardır 1) Evde çok yüksek sesle ezan okuyun. 2) Bakara suresini okuyun veya mp3 olarak çok yüksek sesle açın. 3) Bir şişe cam spreyi alın , onu su ile doldurun ve içine gül suyu veya misk atın ( güzel kokması için ) . Ağzınızı şişenin ucuna yaklaştırın ve kısık sesle fatiha suresini okuyun ve tükürür şekilde şişenin içine üfleyin, sonra tekrar fatiha okuyun ve yine üfleyin .. Toplam 3 defa .. ( yöntem budur ) Suya okunması gereken ayet ve sureler : - fatiha - ayet el kursi - bakara 81 - bakara 175 - ali imran 131 - saffat 1-10 - zilzal - ihlas - felak - nas Her sure ve ayet 3 er defa okunup üflenmeli ve evin her tarafı fısfıslanmalıdır tuvalet ve banyo hariç. Spreye her bastığınızda Bismillah! Deyin. Bu yöntem onları kovmaya yardımcı olucaktır Allahu Tealanın izniyle
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Hurani-sizin de bayramınız kutlu olsun.İster inanın ister inanmayın,size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki-hayatımda çok büyük acılar çektiğim günlerde,yıllarda dahi-baş ağırısı nedir hiç bilmedim,kalp daralması ve sıkışması da öyle ve ilaçlardan oldu bitti nefret etmişimdir ve çok şükür kullanmamı gerektirecek önem arz eden sebeplerim de olmamıştır,çocukluğumda bronşit için bana kullandırdıkları hariç ve şimdiki yaşımda geçirmiş olduğum kas zedelenmesi hariç ki onu da yarım kesip doğal yöntemlerle iyi ettim zaten.Diğer sözünüze gelince:mutfağımda olsun,diğer odalarda olsun..kıyamayıp da çöpe veya kapı dışarı atamadığım hiç bir şey yoktur,hatta çok değer verip de bana zararı dokunmuş ve zararı dokunabilecek ve dokunan çok sevdiğim insanları dahi kapı dışı bırakmış ve kapı dışı ettikten sonra...işte kırgınlık sebebi yaratan da budur,tanımadan-bilmeden kişinin özelliklerine,karakterine vs.yönünde getirdiğiniz kanağıt ve yorumlardır,güzel arkadaşım.Şu an getirdiğiniz yorumda 1.tanesi bile hakikat olsa-şu ifade ettiğiniz doğrudur derim beni aptal veya herhangi bir duruma düşürecek olsa bile.Size yanlış bilgi veya duyumlar vereni sorgulamalısınız bence arkadaşım.İyi bayramlar dilerim.Selametle
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Allahim cok korktum su an bende evimde birsey yok ama komsumda var bu beriltilerin bir kaci var ustelik 4ay once onlarin evinde otururken kendi gozlerimle gordum.ve onlar su an tatilde ve du dakikalarda evlerinden gurultu ve sesler geliyor korkuyorum.ses ve gurultu onlarin evinden geliyor.cok korkuyorum su an.allahim nasil namaz kilcam birazdan bilemiyorum cok urktum
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
ozurdilerim dun gece ki cikan sesleri komsumun kizi cikartmis dun gece eve gelince sesleri yapan oymus :) korkdugumdan neyapicagimi bilemedim sanirim ozur
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Sayin pozitiv cevabin icin tskler.evet dogru okudum zaten surekli okurum.nebilim korktum cunki onlarin evinde var.komsularim izine gitti bir tek kizi kaldi evde oda ben bacim da kaliyorum demisti gece de evden sesler geldi takirdi tukurtu yarim saat falan dinledim sonra okuyunca korkum gitti balkona cikib baktim isik vardi evlerinde.kiza mesaj attim evdemisin geldin mi dedim lakin cevab gelmedi ama yinede onun olduğunu dusunmekteyim. tskler cevabin icin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)