Kendini Bağışlama

Bu konu zeinarda tarafından 11 sene önce açıldı, 593 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce

Gözleriniz kapalı kendi görüntünüzü gözünüzün önüne getirin. Ona bakarak yüksek sesle aşağıdaki cümleleri tekrarlayın: Yaşadığım ve yaptığım her şeyi seviyorum.Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım.Yaşadığım ve yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum.Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor.Ben kendimi onaylıyorum.Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.Yaşadığım her şey benim kendi seçimim.Verdiğim her karar benim kendi seçimim.Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum.Ben kendimi onaylıyorum.Ben kendimi affediyorum.Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum.Hayatı seviyorum.Yaşamayı seviyorum.

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
emegine saglik tesekkürler zeinarda
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Yaşadığım ve yaptığım her şeyi seviyorum. Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım. Yaşadığım ve yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum. Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor. Ben kendimi onaylıyorum. Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Yaşadığım her şey benim kendi seçimim. Verdiğim her karar benim kendi seçimim. Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum. Ben kendimi onaylıyorum. Ben kendimi affediyorum. Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum. Hayatı seviyorum. Yaşamayı seviyorum.
CaZGiR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 498
10 sene önce
Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım. Yaşadığım ve yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum. Yaşadığım her şey benim kendi seçimim. Verdiğim her karar benim kendi seçimim. Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum. Ben kendimi affediyorum. Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum. Hayatı seviyorum. Yaşamayı seviyorum.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
hemen telefonun alarm sesi yapıyorum gece boyu calsın durusun iç sesim dış ses olsun birazda bakalım neler oluyor.
Umut_64
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 28
Yanıt Sayısı: 899
9 sene önce
Ben bunu bugün ayna da gözlerimin içine bakarak yaptım... affetme o kadar önemli o kadar önemli ki... kin, öfke, suçluluk duyguları çok büyük blokajlar yaratıyor dikkat etmeliyiz
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23559 Kayıtlı Üye
  • 16563 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye Cgla
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)