youtube Rukyecileri

Bu konu layetecezza tarafından 9 sene önce açıldı, 803 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
layetecezza
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 29
9 sene önce

Arkadaşlar youtube gibi video paylaşım ağlarında rukyecilerin yaptıkları bazı cin çıkarma seansları var, bunlar ne kadar gerçek sizce? bir de diyelim ki bu seanslar gercek; biz cinin rukye sonucu çıktığını nasıl anlıycaz ki adam hüddamını kullanarak da yapabilir, reklam olsun diye de rukye der(!) bunun ayırdımı nasıl olur sizce? :thumbsup[1]::thumbsup[1]:

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
cogu sahtekar,cok izledim yazik kizin birisi daha 25 yasinda felan anca,ama zayif ,**** diyorki Kuran okuyormusun diyo oda evet diyo,ama sende 7 tane cin var diyo basliyo tutsuler suratina su serpmeler,kizda tik yok tepki vermiyo cok sakin **** okuyo ama kiz hanimligini koruyo ,okudu okudu sustu sonra cin felan cikartamadi,birde ibretlik cinlerin 40 kilo biraktigi kiz yazmis.cin varsa okununca hafif titremeler baslar,ayak oynamasi yuzde elde vucudunda kimrasma sanki pire girmis gibi hisseder etinin icinde geziyormus gibi,bakislari degisir ses tonu
layetecezza
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 29
9 sene önce
kürşat berkkan'nın röportaj yaptıkları var bana samimi ve faydalı gibi geldiler ama yine de bilmiyorum. youtube'a başarılı seansları koyuyorlar kamera arkasında bilmediğimiz şeyler de oluyor olabilir. cinlerin öyle 5 dakkada çıkacaklarını düşünemiyorum.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
cikmazsan yakarim diyo ama hicbir**** bir cini cok dara dusmedikce yakmaz,cunku onlarin akrabalari basina bela olur ,guclu bir taifedense basi cok buyuk belaya girebilir ****nin ailesinde kim var kim yok hepsine musallat olup bir sekilde yakarlar cocuklarina kadar,bu yuzden yakamazlar,cin musallat olmussa bile vird edinilicek bir esma Ya Kahhar Ya Cebbar Ya Aziz Ya Fettah guclu esmalari okuyanlari pek sevmezler,bu esmalarin koruyucularindan korkarlar ve en cok sevmedikleri yaklasamadiklari ise sabah namazini birakmayandir,sabah namazinin nasip kismet bollugu cektigi gibi serden beladan koruma ozelligide vardir,meshur olmus bir ****nin youtubeye videolari cekip koymasina gerek yoktur ,didik didik arar bulurlar yedi dagin arkasinda olsa bile cunku unvani gucu vardir,hem hastalarinin videolarini youtubeye koyup binlerce insana izlettirip rezil rusva edip haklarina sorunlarina aile hayatina sahsi kisiliklerini zedeleyeci bir iz birakttigi icin bu kanunen yasaktir,eger ben boyle birisine gitsem bu sekil herkese izletirip koyun delisiymisim gibi cinli sorunlu biz iyi ediyoruz ibretlik yazsa idi onu mahkemeye verirdim,ona siginip guvenen insanlarin cogunun haberi yok bu videolardan kizimizin bahti kapali diye getirmisler adam dunyaya izlettiriyo rezillik dupeduz Allah hesabini sorsun bu tur soytari ****lardan iki yakalari bir araya gelmesin insallah,birde burdan bir uyari yapayim cahil olan genc kizlarimiza ve erkeklere vucudunuza arabca yazilar yazmak isteyebeilir bazilari bunu yazdirmayin,gizli kamarayala cekip tehdidle para sizdirirlar ustelik artik o ****ya bagimli hale gelirsiniz size hersey yapabilir cinsel taciz gibi,****larin hipnoz etme gucleri vardir,elinizi kasinizin ortasina koyunca bayilabilirsiniz bunu icinizdeki cinlerle temasa gecmek icin yapar,yaninizda biri olmadan tek basiniza gitmeyin,ozellikle yuklu miktarda isyeyenlerden uzak durun,50 den yukari isteyenler soyguncudur,aslinda bu 40 yada 30 da almaz ama iyi **** ,size okuyacagi icin size hakki gecer,cunku bu dualari okumak surekli hergun kolay degildir, kendiniz isteyerek gonlunuzden gecerek verin kul hakki kalmasin.
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
[QUOTE=layetecezza;141356]Arkadaşlar youtube gibi video paylaşım ağlarında rukyecilerin yaptıkları bazı cin çıkarma seansları var, bunlar ne kadar gerçek sizce? bir de diyelim ki bu seanslar gercek; biz cinin rukye sonucu çıktığını nasıl anlıycaz ki adam hüddamını kullanarak da yapabilir, reklam olsun diye de rukye der(!) bunun ayırdımı nasıl olur sizce? :thumbsup[1]::thumbsup[1]:[/QUOTE] selamun aleykum öncelikle güzel bir konuya degindiginz icin tesekkür ederim . Sayın üye sunu unutmalımki allahu Teala ögünenleri sevmez cünkü ögünmek kibire girer sizde bilirsinizki verende odur alacak olanda bu ilim Allahu tealanın ol demesi ile olacaktır ve sonda onun demesi ile olacak. Gercek rukyeci olan kis bu tğr olayları youtupta paylasmaz cünkü sunu bilirki bu ilim o kiside var olsa bile o paylasımla ögünmesinden dolayı Allahu Tealanın gazabına ugruyacaktır bu tür isler sırdır ve sır tutmayı bilemiyen kisinin sonu halaktır. Bu dediginiz olayları bende internette cokca ratlamısımdır ve suna eminimki bunlar icin tek kelime vardır sarlatanlar bunlar sunu düsün kardesin en güzel reklam agızdan agıza olan reklamdır egerki reklam gerekiyorsa ama is para meselesi olnunca internet alemi piyasası bu konu icin oldukca genistir. Evet cin vadır ama bu kisiler henüz cin nedir bilmezlerki cin cıkarmanın ne oldugunu bilsinler.
BURKAN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 225
9 sene önce
medreselerde omur torpulenirmis ,Allah askiyle yanar kimide yolun yolcusu olur meczup olurmus ve az kimse yakazi ehli olur diger boyutun varliklarini gorul kontrol edermis simdiki rukyecilerin egitimi nedir,3 bes ayet ezberlemekle iki video yuklemekle olunurmu rukyeci yakaza ehli,degil Allah askiyla yanip tutusmak tovbe hasa Allahtan korkmadan.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)