Aşk Acısından Kurtulmak İçin

Bu konu superisi tarafından 11 sene önce açıldı, 459 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
superisi
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 214
Yanıt Sayısı: 1018
11 sene önce

Hani hep aşkımı kendime nasıl bağlarım ,beni gözü görmüyör kendime nasıl aşık ederim ve aşk acısı çekiyorum diyenlere. Bağzı şeyleri zorlamakla olmaz ,onu kendime bağlıyacağım diye uğraşmak yerine gel onu gönlünden atmayı dene.Aşk acısı ve Gönül darlığı çeken kişiler Besmele ile beraber Yunus suresinin 57.ayetini 500 kere okumalıdır.Bismillahirrahmannirrahim Yâ eyyuhen nâsu kad câetkum mev’ızatun min rabbikum ve şifâun limâ fîs sudûri ve huden ve rahmetun lil mu’minîn(mu’minîne) Ey insanlar! Size, Rabbinizden öğüt (vaaz) ve göğsünüzde olana (nefsinizin kalbindeki hastalıklara) şifa ve mü’minlere hidayet ve rahmet gelmiştir.–alıntıdır–

tekalef
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 41
11 sene önce
[QUOTE=superisi;70461]Hani hep aşkımı kendime nasıl bağlarım ,beni gözü görmüyör kendime nasıl aşık ederim ve aşk acısı çekiyorum diyenlere. Bağzı şeyleri zorlamakla olmaz ,onu kendime bağlıyacağım diye uğraşmak yerine gel onu gönlünden atmayı dene. Aşk acısı ve Gönül darlığı çeken kişiler Besmele ile beraber Yunus suresinin 57.ayetini 500 kere okumalıdır. Bismillahirrahmannirrahim Yâ eyyuhen nâsu kad câetkum mev'ızatun min rabbikum ve şifâun limâ fîs sudûri ve huden ve rahmetun lil mu'minîn(mu'minîne) Ey insanlar! Size, Rabbinizden öğüt (vaaz) ve göğsünüzde olana (nefsinizin kalbindeki hastalıklara) şifa ve mü'minlere hidayet ve rahmet gelmiştir. --alıntıdır--[/QUOTE] Allah Sen'den razı olsun yaa hep bunu soruyordum arıyordum teşekkür ederim gerçekten bildiğin başka dualar da varmı ve bunu başka okuma şekilleri varmı çünkü ben geri gelmesini istemiyoru tam da Sen'in bahsettiğin gibi çünkü artık güvenemem bu acıdan kurtulmak unutmak hiç tanışmamış gibi olmak onun ilerde başkasıyla beraber olduğunu duyunca veya görünce resimlerini felan hiç ama hiç etkilenmemek istiyorum sanki hiç tanışmamış gibi olmak istiyorum lütfen başka bildiklerinde varsa yayınla... Teşekkürler.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
11 sene önce
sadece bir defa mı 500 kez okuyacağız yoksa hergün mü 500 kez okuyacağız yani aşk acısı geçene kadar
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
bende simdiki gencleri asklari hic anlamiyorum,sanki carsidan bir bebek almislar oynayip oynayip duygulariyla biktiktan sonra ,elini ayagini kir bir kenara at,ara ben artik seni sevmiyorum yenisini buldum:rofl[1]:baska bir bebek seciyorlar hemen ,ne kadar basitmis sahip olmak sevmek vazgecmek acaba bunun adi sevmekmi ?baska bir duygumu?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)