Yardımcı Olun Lütfen !

Bu konu sipse tarafından 11 sene önce açıldı, 414 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
sipse
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce

Merhabalar.. Sevdiğim bir erkek var ve kendisi de ona karşı olan duygularımı biliyor ancak hiç bir şekilde bana bir adım atmıyor. Duaya ve duanın gücüne inanan biriyim.Bunun için öncelikle 4444 salatı tefriciye duasını okudum 3 gün ara verdikten sonra 3 gün akşam namazı ile yatsı arası 101 fatiha okudum. Ardından sevdiğim kişi de bana karşı biraz yakınlaşır gibi oldu sonrasında herşey yine başa sardı. 5 vakit namazımı kılan biriyim elimden geldiğince dua eder Allah a şükrederim. Bana yardımcı olmanızı istediğim konu ise sevdiğimin kişinin de beni sevmesi ve bana gelmesini sağlayacak dua önerebilir misiniz? Forumlarda bir sürü dua var ayrıca konu açmak istemezdim ancak aklım hepten karıştı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
herzaman herkese tavsiyemdir,celp ve muhabbet duaları okumaktansa kendi selametiniz için dua edip sizin için hayırlı olan kısmetinize kavuşmayı dileyin.. eğer ilgi duyduğunuz kişi sizin için hayırlı bir kısmetse karşınıza o gelir,değilse farkında olmadan onu unutur,bir başkasına yönelirsiniz... Bu en güzel ve hayırlı olandır...
sipse
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
Allah razı olsun kardeşim. Rabbim herkese hayırlı olanı versin. Benim sabretmek ve tevekkülden başka elimden birşey gelmiyor.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)