tavsiyelerinizi bekliyorum…

Bu konu suzade tarafından 10 sene önce açıldı, 503 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
suzade
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce

Arkadaslar benimde bazi arkadaslarim gibi sevdigim kisi ile ilgili sıkıntilarim var, birisi var sevgili degildik ama sevgilidende ote birseydik hersey cok guzeldi , ama nedense birtulu birseylere baslayamadik ama vazgecemedikte birbirmizden, son zamanlarda ise aramaz sormaz oldu, hergun beni gormek isteyen insan birden bire cok degisti, ve ben hergun dualr ediyorum hayirlisini diliyorum, ondan vazgecmek isterken hergece ruyamda ikimizi goruyorum:( ben henuz bugun katildim araniza, bu konuyla ilgili bana neler tavsiye edersiniz hangi esmalari dualari okumam gerekli..?

NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Birden değişti ise hayırlısıdır inanın. Sizin içinde onun içinde. "YA CAMİ" esmasını ne zaman okusam aramda dargınlık olan kişiyle dargınlığım gider. Forumdan okunma saatlerini ve sayılarını bulabilirsiniz. Eğer seviyorsanız, rahatladığınızı hissediyorsanız bol bol ayetel kürsi okuyun. Böyle zamanlarda inşirah sureside beni çok rahatlatır, anlamına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız... Okuduğunuz okuyasınız gelen duaları okuyun ama evvela kendi ruhunuzu teskin için, kimseye dönsün gelsin diye okuma yapmayın. Allah'a havale edin... Allah yardımcınız olsun.
Mutlak_İrade
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 118
10 sene önce
tavsiyelerinizi bekliyorum diye bir konu açtığınız için bende birşeyler yazmak istedim sizinle konuşmamasının aramamasının sebeplerini onunla konuşursanız iyi olur.Aranızda kötü birşey geçtimi geçmedimi bilemem.Allaha tevekkül edin inşaALLAH aranız düzelir.yok eğer düzelmezse vardır bunda bir hayır.size tavsiyem hergün okuyabildiğiniz kadar kalbinizden niyetlenip hasbunAllahu ve nimel vekil nimel Mevla ve nimen nasir zikrini okumanız. Anlamı:Allah bize yeter.O ne güzel vekildir. Ali İmran suresi 173.ayet
Mutlak_İrade
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 118
10 sene önce
bu zikrin fazileti çok büyük senin direk olarak ondan soğuman veya onun tekrar ısınması için diil Allah'ın hakkınızda hayırlı olanı yazması için ve sana hayırlı olanı göstermesi için doğru yolu göstermesi için ve Allah'a bırakman için.Tesiri bu zaten önemli olan bu değilmi.Bir müslüman olarak benim isteğim elbetteki aranızın düzelmesidir.Allah aranızdaki sorunları düzeltip sevgiyle sadakat ile birbirinize bağlanmanızı nasip etsin.Benim duam budur.En iyisini Allah bilir.Sen Allaha bırak.Sağlıcakla kal.Allah'a emanet ol.
suzade
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
Bu zikri bu gece okuycam, belkide hayirli olani gercekten bu... Sende Allah`a emanet ol...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)