Allah’ın izniyle yardımınızı istiyorum.

Bu konu vefalı44 tarafından 9 sene önce açıldı, 489 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
vefalı44
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
9 sene önce

Bir yıldır nişanlıyım. Nikah hazırlıkları yaparken nişanlıma bir haller oldu. Benden birden soğudu. Yanımda boğulacak gibi davranmaya başladı. Değişik illerde bu ilimlerle uğraşan insanlara danıştım. Hepsinin sözü, ona ayrılmamız için büyü yapıldığı oldu. Nerdeyse bir aydır yüzümü görmek, sesimi duymak istemiyor. Üstelik ortada hiçbir sorun yokken. Ayrılmaktan bahsediyor, çünkü yanımda fenalaşıyor. Bunalımlara giriyor. Yakasını bağrını açıyor.Tedaviyi kabul etmeyen hastalar gibi bu tür olaylara da inanmıyor. Kayınvalidem ailesinde iyilik ve mutluluklarını çekemeyenler olduğunu, oğlunun bu hallerinin normal olmadığını söylüyor.Lütfen Allah rızası için bana yol gösterin. Ben bu hüzne, gereksiz bu ayrılığa dayanamıyorum. Hayat arkadaşımı onu çok seviyorum. O da beni seviyor. Bu hastalık nasıl iyileşir?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Allah yardımcınız olsun..... Şunu sakın unutmayın,büyü etkileriyle depresyon belirtileri birbirine çok benzer,bunun ayırdında olarak çare aramak gerekir..... Büyü yapılmış diyebilmek için öncesinde profesyonel bir destek alınmalı,sonucuna göre büyü olup olmadığına karar verilmeli...
vefalı44
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
9 sene önce
Sevgili Zeinarda, Açıkçası söylenenlere ben de inanıyorum. Çünkü bir yıldır ortaya çıkmayan sorunların nikah tarihi alınca kendini göstermesinin başka sebebi olamaz.Biz çok sevgiliydik. Çocuklarımızın ismini bile bulmuştuk. Birdenbire bu değişiklik nasıl olur anlamıyorum Şimdi onunla görüşemiyorum bile. Bitti dedi ve bitirdi. Çok büyük bir üzüntünün içindeyim. Ne yapabilirim. Lütfen yol gösterin.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Eğer kayınvaliden de seninle aynı düşünceyi paylaşıyorsa ki mesajında onunonun da böyle düşündüğünü yazmışsın,onun yardımı ve desteğiyle arındıracak bir şeyler yapabilirsiniz,forumda büyü bozma uygulamaları var,ayrıca korunma duaları ve nazar duaları bölümünde de bizzat yapabileceğiniz şeyler var,kayınvalidenizle birlikte hareket etmelisiniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)