Sevgi aşk muhabbet hacetlerinizin kabulü için dua

Bu konu kadir tarafından 12 sene önce açıldı, 449 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
kadir
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 185
Yanıt Sayısı: 1
12 sene önce

Her konuda sevgi aşk muhabbet hakkındaki hacetlerinizin kabulü için etkili ve güzel bir duadır. Allah’ın izni ile istediğiniz sevgiyi aşkı muhabbeti bulacaksınızdır.

Allâhümme sallive sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî kadra lâ ilâhe illeallâh. Ve a?nina vahfaznâ ve veffıknâ limâ terdâh. Vasrif annes sûe verda anil haseneyni reyhânetey hayril enâmi ve an sâiri âlihî ve ashâbihil kirâm. Ve edhılnel cennete dâres selâm. Yâ hayyü yâ kayyûmü yâ Allâh.

Manasi : Allah’im! Efendimiz Muhammed’e ve aline “La ilahe illeallah”in kadr u kiymetince salat ve selam eyle. Bizi ihtiyac icine dusurme, bizi koru ve rizkina mevaffak eyle. Bzden kotulukleri uzaklastir. mahlukatin en hayirlisinin iki reyhani olan Hasan ve Huseyin’den ve diger muhterem al ve ashabindan razi ol. Ey Hayy ve Kayyum Allah’im! Bizlere selam ve selamet evi olan cenneti nasip eyle

Sirlari :

Dilek ve emeline ulasmak isteyen bu salavati 1100 defa okumalidir.
Yine Efendimiz (sav)’i ruyada gormek icin 1000 defa okunmalidir. Bin defa okuyana rizik kapilari acilir. Fukaralik cekmez. Mahlukat tarafindan sevilir. Allah Teala o kisiyi musaibetlerden muhafaza buyurur.
Getirecegi Salat u selam kisiye, kabirde, mahserde, Sirat koprusunu gecmekte yol gosteren bir nur olur. Kisi salat u selamla dusmanini yenilgiye ugrattigi gibi, kalbini de nifaktan kirden, pastan temiz kilar.Ve yine yararlarindan biri de,kisinin mumin kardeslerine karsi sevgisinin artmasina, nifaktan uzaklasmasina yardimci olmasidir.

Gülşen
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 84
Yanıt Sayısı: 937
11 sene önce
Emeğinize sağlık çok faydalı bir paylaşım
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)